aktivačný poplatok u providera - za čo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
apple1
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

aktivačný poplatok u providera - za čo?

Príspevok od používateľa apple1 »

dobry den, pred siedmimi rokmi som si zriadil WiFi 2,4ghz internet od mojho providera, zaplatil som 3000 SK za aktivačný poplatok. Nedávno som si zriadil optický internet od toho istého providera, no ale čo ma naštvalo je že si zobrali antenu aj AP. Bol som sa tam pytať že prečo mi to zobrali keď som zaplatil 3000SK tak mi povedali že tá antena aj AP wl 5460 ani zďaleka nestali 3000SK a že to bol aktivačny poplatok. http://www.najnakup.sk/ii2.ashx?m=1&k=655439 Teraz som si dal optiku a som opäť platil 100EUR za tu skrinku čo mi vyrobi internet televiziu telefon...je to podľa vás fer že mi zobrali tú antenu aj AP?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: aktivačný poplatok u providera - za čo?

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečo by to nebolo fer? Prečítaj si zmluvu čo si tam podpisoval, či sa tam spomína niečo o kúpe zariadení alebo si ich mal iba prenajaté.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, ak chceš vedieť "za čo?", musíš si pozrieť zmluvu.

Ja mám tiež od svojho providera zriadenú IPTV za aktivačný poplatok 99€, dali mi k tomu aj STB, ale viem, že po ukončení zmluvy im budem musieť STB vrátiť (dal by som za neho max 20€) - mám to napísané v zmluve. Myslím si, že je to úplne bežné..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tak aktivacny poplatok zvykne byt napr. na krytie prace technika, u teba v dome i na ustredni, prip. ako krytie nakladov na dotiahnutie infrastruktury zo zberneho domu k tebe domov...
Napísať odpoveď