aktivacia Win Vista Home edition

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

aktivacia Win Vista Home edition

Príspevok od používateľa neppo »

nedavno som pisal ze som si zakupil notebook Acer Aspire a k nemu bol aj Win Vista Home Edition, cize aj seriove cislo. Nainstaloval som SK Vistu Home Edition a po case mi vypisalo toto. neviete v com je problem ?
Prílohy
Bez názvu.jpg
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

no pozor visty home edition su 2 a to je basic a premium, ktoru si mal kupenu?
neppo
Light Professional
Light Professional

zabudol som napisat... kupenu mam BASIC a nainstalovanu BASIC... len neviem ci neni problem ze bola tam DE a teraz som dal SK. ked sa obratim na microsoft uspejem ?
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

nemal si ju nahodou nainstalovanu uz ked si kupoval notebook ? ak hej, tak moze byt lebo ani mne nesla aktivovat vista na mojom HP, tak som zavolal do MS nadiktovali mi cisla a ide :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v pohode.. zenskej povies ze si vykonal tuto zmenu a nemas problem. Alebo:

Zavolaj si na linku microsoftu mimo pracovnych hodin a vyriesis to cez automat. Automatu odpovies asi tolko ze tato kopia windowsu bola kupena spolu s pocitacom, pouzivas ju len na tomto pocitaci a na ziadnych inych zariadeniach atd, a krasne prejdes overenim.
neppo
Light Professional
Light Professional

takze staci zavolat a mma to v suchu ? btw a cislo neviete na linku ?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Vsak ak pojdes aktivovat a zvolis phone system,tak ti tam hned vypise cisla na ktore treba v tej,ktorej krajine zavolat.

Postupuj podla instrukcii.Nadiktujes cislo ktore sa ti objavi,nasledny krok-napises cislo,ktore ti nadiktuje telefon a to je vsetko.Este sa tam opyta zopar otazok-bla,bla..
neppo
Light Professional
Light Professional

nebude potrebny aj datum kupi a take nejake veci ?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak podla tvojho obrazku zistujem ze mas asi vistu home premium pretoze v home basic bolo len polofunkcne aero tak asi ti to preto nechodi, ale ak tam das napat basic a nepojde aktivovat cez internet tak normalne zavolaj do Bratislavy a oni ti ju aktivuju, a iba im nadiktujes to cislo co mas napisane vlastnostiach, jazykovy rozdiel by nemal vadit a nie je potrebne aby si ho spominal
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

toto iste spravilo aj mne. Tiez som musel volat ma to prepojilo na nejakeho cecha tak som to pre istotu zrusil. Nainstaloval win z recovery co som dostal k notasu a ide v pohode. Mam tam sice ine cislo ako mam na tom stitku, ale ide vsetko ako ma. :D
neppo
Light Professional
Light Professional

Sheep napísal:tak podla tvojho obrazku zistujem ze mas asi vistu home premium pretoze v home basic bolo len polofunkcne aero tak asi ti to preto nechodi, ale ak tam das napat basic a nepojde aktivovat cez internet tak normalne zavolaj do Bratislavy a oni ti ju aktivuju, a iba im nadiktujes to cislo co mas napisane vlastnostiach, jazykovy rozdiel by nemal vadit a nie je potrebne aby si ho spominal
nie mam Vistu Home Basic a bola tam tiez basic aj predtym. tuto SK verziu som instaloval s kamosovho original DVD
Napísať odpoveď