Aktívny večer alebo ráno?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Aktívny večer alebo ráno?

Príspevok od používateľa hughito »

Čo sa týka fyzického tréningu, je to u mňa lepšie ráno. Najradšej chodím makať do fitka ihneď po zobudení, ešte nalačno. Sila, pohoda, všetko.

Čo sa týka intelektuálneho výkonu, doobeda je to naopak biedne, lepšie k večeru. :) Ale zas nie v noci, vtedy je dobre spať.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Robím už pár rokov na zmeny, tak som zvyknutý zabrať keď treba, ale je to čisté zlo riešiť problémy a rozmýšlať o štvrtej ráno, hlavne ak mám slabší deň, vtedy nie je problém zaspať pri stroji s nebezpečnou hlučnosťou :D
bashnator
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Pokial ide o mna, som jednoznacne nocny dravec, nocne zivoty su moje, nemam problem prist z mesta / akcie domov rano, co aj celkom dodrziavam tak raz tyzdenne aspon . Vstavanie mi robi velky problem, vzdy som jak matoha rano, spomaleny, velka nechut cokolvek urobit, vtedy su najvacsie prekonavacky, ale potom sa nejako rozbehnem a mavam take fazy, ktore sa striedaju pocas dna ked sa mi chce robit a potom vobec. Spavat chodim medzi 00 - 01 a rano mam budicek na 6:40, urcite to pre mna nie je dostacujuce, ale vecer / v noci mam najviac energie tak sa to snazim vyuzit. V praci mame flexbiliny pracovny cas, cize staci mi prist v rozmedzi od 6:00 - 8:00, co je fajn a velmi som zato rad.

Co sa tyka vykonnosti tak jednoznacne najrychlejsie mi ide robota, ked som sam + hudba a asi highlight pracovneho casu mam taku hodinu - dve pred koncom pracovneho dna, vtedy idem jak drak, jak pila a mam chut tam byt este dlho, cize ked viem, ze budem koncit za chvilu a mam malo casu, tak sa viem hecnut raidne :D
Napísať odpoveď