Aktualizacia Samsung LEDTV UE37C6500
Aktualizacia Samsung LEDTV UE37C6500
Cavte, mam velky problem, pocas aktualizacie firmwaru z USB na tejto telke mi vypadol prud a teraz ju nemozem zapnut proste akoby sa stale vypinala a zapinala sama od seba
neexistuje niaky sposob jak dat dokopy bez servisu? je tu niekto kto s tym ma skusenost? dopredu diky za odpovede 
Re: Aktualizacia Samsung LEDTV UE37C6500
ak sa ti "zapina" tak ze nic neukaze ale iba obrazovka sa akoby rozvietila. To je recovery v TV. Snazi sa dostat na poslednu funkcnu verziu SW. Aspon tak to pisu v emanualy. Nechaj telku zapnutu v el sieti a ona by sa mala po case dostat do normalu. cca 30 minut
No obraz nenabehne vobec stale ostva cierny ani sa neprehra melodia pri spusteni, ale skusim to 
// No nefunguje to, nehal som ho tak hodinu a nic stale to iste, upresnim to este, hned ako ho zapojim do zasuvky sa sam zapne a po cca 5 sek. vypne a toto sa opakuje, vydava pri tom taky zvuk klikania, neda sa normalne vypnut musim ho vybrat zo zasvuky. Obraz ani podsvietenie nenabehne a taktiez to neprehra ani ten zvuk pri zapinani. Na jednom fore som cital ze samsungom sa kazi zdroj - nafuknu sa kondenzatory ale nechce sa mi verit ze sa to stalo prave potom nedokoncenom update.
// No nefunguje to, nehal som ho tak hodinu a nic stale to iste, upresnim to este, hned ako ho zapojim do zasuvky sa sam zapne a po cca 5 sek. vypne a toto sa opakuje, vydava pri tom taky zvuk klikania, neda sa normalne vypnut musim ho vybrat zo zasvuky. Obraz ani podsvietenie nenabehne a taktiez to neprehra ani ten zvuk pri zapinani. Na jednom fore som cital ze samsungom sa kazi zdroj - nafuknu sa kondenzatory ale nechce sa mi verit ze sa to stalo prave potom nedokoncenom update.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
reklamácia. v mojom prípade o 3 dni od objednania prišli domov, vymenili kompletne vnútornosti a všetko išlo. Mal som podobný problém. O nepodarenom update nemusíš hovoriť nič.
Je este rok v zaruke, kupeny v nay, je nutne ho doniest do predajne? ci je mozne zavolat servisneho technika domov vramci zaruky?
Iba zavolaj do samsungu (cislo na slovensku linku mas na zadnej strane manualu). Oni pridu k tebe a ak by potrebovali zobrat tvoj tv tak ti nechaju nejaky nahradny. Samsung ma asi najlepsi pristup k zakaznikom co sa tohoto tyka. To klikanie aj mne robi a v samsungu mi povedali, ze to je normalne, ze to sa prave updatuje tv.
No skusim im teda zavolat sam som zvedavy na ich servis. Diky hosi dam este predbezne vediet.