hrban, predtym nez vysadis prasky, alebo prestanes fetovat, tak daj vediet, ja som ti karmu nedaval, tento tvoj vyblitok, co si napisal si daj zaramovat do skla, a vyves si to nad postel aby si si uvedomil, ako nebezpecne je nielen pre teba ale aj pre tvoje okolie, ked tie sracky prestanes brat...hrban napísal:Lol co za debil, povie, že zostava do 800€ sa dá poskladať a potom postne link s i4690 a gtx970![]()
ježiš ty retardovaný karmista, 4690k je lacnejší teraz ako 3570k, a ten kretén hore čo dal link na video povedal, citujem
Skladal som presne tú zostavu čo majú oni a rozpočet je 1600€ čiže za 800€ dosatneš hovno s gtx750 alebo ani to nie a musíš do AMD a zoberieš 270, ktorá sa zdaľeka nevyrovná ani 750 a miesto poriadnej bedne budeš mať krabicu od topánok a zdroj euromax...a pre informáciu, tá zostava čo tam je link na to video teraz bude stáť 2.5K € aj s tou PS a tou obrazovkou. čiže za 800€ si poskladaj playstation a k tomu LCD televízor...
čiže niekto sa tu oháňa tým, že za 1000€ postaví 2 herné PC a za 800€ úplný TOP na ultra a postne sem starú mr*ku, ktorá má aj tak cenu 2500€, mrkni si nejaké benchmarky, na to aby si pustil niektoré hry na ultra potrebuješ 2x 980 SLI, a to je len 900€ za dve grafiky, tak si daj facku a so zostavou za 800€ na ultra sa rozlúč.
@mystique už keď chceš karmovať aspoň sa podpíš...
AD1: nie, že by som bol proti AMD, ale i5 procesor mám pretaktovaný a beží v burne na 47°C grafika nvidia pretaktovaná v burne 65-70°C, AMD má tieto teploty v idle bez pretaktovania, takže asi toľko k AMD, nepotrebujem pekáč vo svojej izbe, v kuchyni mi jeden stačí.
http://www.technologyx.com/featured/amd ... howdown/3/
pre dilina ako si ty, sem davam aj cenu 8370 - 208eur, 5960X - 1100eur cca, na alze dnes... kludne si to preklikaj cele
zopakujem to este raz, ze za tymto si plne stojim
nerozumiem ludom co dokazu vyhodit do desktopu, opakujem desktopu, CPU za 1000 eur, je to cena za ktoru sa daju dnes kupit 2 PC na ktorych pojde spustit absolutne vsetko
Cistym dokazom je to, ze na dnesnom 6 rocnom 6 jadre, ktore som kupil v roku 2011, sa da upne v pohode dnes spustit hocico na 1080 na high... s adakvatnou grafikou...
Ked sa na to pozre niekto s nadhladom, tak tie akoze nove AMD FXka, su iba revizie povodnych phenomov iba s kozmetickymi zmenami, uplne to iste plati pre AMD R7 Gpu...
Avsak sila marketingu dnes hovori o tom, ze kto nema intel, tak bude mat slaby nevykonny stroj... pritom to nieje pravda, pravda je totiz iba ta, ze intel ma momentalne lespie
a silnejsie CPU v highende, ale za to si kazdy aj musi priplatit adekvatne ktomu...
karmu som ti nedal, ale teraz ti ju uz dam
s pozdravom M.
este detail, ak by som sa zivil PC, t.j. strih videa atd.. nedal by som za CPU viac ako 3-4 kila, vsetko nad tri kila su vyhodene peniaze za HYPE okolo toho, ktore si kazdy normalny clovek dozenie prestavenim dvoch alebo troch hodnot v biose a dokupi si chladic za 50e