Aku babu hladate?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Aku babu hladate?

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Homer J Simpson napísal:Keby moja terajsia neodpovedala nic, neviem, mne je to jedno a dobre fajcila tak moja priatelka :D
to je vončo :lol:
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Pekná, inteligentná, vtipná, šikovná, bohatá, aby vedela hrať na piane, aby mala vyššie ambície ako pracovať v copycentre, môže byť duchovne založená ale nie fanatička, s optimistickým pohľadom na život, normálnym cyklusom...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Takže po povahovej stránke hladám: inteligentnú,vtipnú,milú,s vlastným názorom-co najmenej pouzíva slovo "neviem",úprimnú,verná,spolahlivá,primerane komunikatívna.Takú co sa nepotrebuje ožierať na mol,nemusí ani fajčiť a ked je občas vulgárna,tým myslím nadávanie tak to je este ako tak v pohode. :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ako som uz v inej teme spominal, spoznal som pred dvoma tyzdnami jednu korejcanku (pozdravujem karmistu, ktory mi urcite zas napise, aby som uz neotravoval s aziatkami ;) ) a jak som zistil, ze nesedi len pasivne na riti, ale ma hobby, ktore ju bavi (uci sa japoncinu) a aj konkretne ciele, ktore chce v zivote dosiahnut, uvedomil som si, ze jej to neskutocne pridalo na krase a to bola riadne krasna aj pred tymto zistenim. Takze baby, venujte sa niecomu zmysluplnemu co vas bavi a budete krajsie ako nikdy predtym :P
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Nemám veľa nárokov a aj tie, ktoré mám som si doteraz nikdy nespísal, aj keď viem, že by mi to v mnohom pomohlo. Určite ale chcem, aby ma vedela občas niečim prekvapiť, podržať keď mi nie je práve dvakrát hej, aby nebola tupo tvrdohlavá, ale vedela si rozumne obhájiť svoj názor a nečertila sa, ak výjde najavo, že mám pravdu (áno, tak takúto ženu som ešte nikdy nevidel :D). Som si istý, že chlap by klamal, ak by povedal, že mu nezáleží na vzhľade.. myslím si, že to máme prosto v sebe, takže určite by mi musela sadnúť aj po fyzickej stránke.. napríklad milujem rozpustené plavé vlásky.. a tak ďalej, k tomuto sa nebudem konkrétne vyjadrovať.. :D
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

"Som si istý, že chlap by klamal, ak by povedal, že mu nezáleží na vzhľade.. " A babe myslis ze nezalezi na vzhlade chalana? To ze ide babe o sarm, charizmu a vlastnosti su bla bla bla... a my chlapi sme taky isty...

A keby som chcel tak taku babu ktorej nemusim tlacit kaleraby do hlavy a ktora by ma brala takeho ako som...snivajme dalej :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

bucuresti Ja si skôr myslím že pri balení nejde až tak o vzhľad.. prípadne o peniaze. Ide najmä o výrečnosť a pod. Dobrý vzhľad a postava, prípadne prachy sú však veľkým plus :) Horšie to má priemerná baba ako chalan.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

To rozhodne: kym u muza je dolezite aby ho zena aspon trochu pritahovala od prvej chvile u zeny staci aby ju ten chlap neodpudzoval. Pritazlivost sa nasledne da vybudovat.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

etc. lenze podla nejakej institucie :D hovori ze z 10 bab sa 7-8 bab lubi chalanom, ale ked sa pytali bab tak s 10 chalanov sa im lubi 0-2 chalani :D parametre vedene zo SK :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Hej lenze ked potom 10 chalanov otvori usta tak sa babam z 0-2 paci 8 a ked to urobia baby tak chalanom z 6-8 potom 0-2 :)
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

bucuresti napísal:"Som si istý, že chlap by klamal, ak by povedal, že mu nezáleží na vzhľade.. " A babe myslis ze nezalezi na vzhlade chalana? To ze ide babe o sarm, charizmu a vlastnosti su bla bla bla... a my chlapi sme taky isty...

A keby som chcel tak taku babu ktorej nemusim tlacit kaleraby do hlavy a ktora by ma brala takeho ako som...snivajme dalej :)
Neviem z čoho usudzuješ, že musíš tlačiť kaleráby babe do hlavy, aby si Ťa všimla. Ďalej nikde netvrdím, že babám na vzhľade nezáleží. Nečítaš medzi riadkami, ale domýšľaš si veci, ktoré som nikde nenapísal.
Pravda je niekde tu:
etc. napísal:bucuresti Ja si skôr myslím že pri balení nejde až tak o vzhľad.. prípadne o peniaze. Ide najmä o výrečnosť a pod. Dobrý vzhľad a postava, prípadne prachy sú však veľkým plus :) Horšie to má priemerná baba ako chalan.

Skôr dostane ženu sebavedomý, charizmatický a dobre oblečený chlap, než keď by mu tieto vlastnosti chýbali, ale bol by nesmierne pekný.. Nemienim to ďalej rozoberať, len ešte uvediem jednu vec, na ktorú si vždy spomeniem, keď sa dostanem s niekým do takejto diskusie : "Muži sa zamilujú do toho, čo vidia a ženy sa zamilujú do toho, čo počujú. Preto sa ženy maľujú a muži klamú."
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

bucuresti ohanas sa tu s nejakym dotaznikom. lenze tie baby odpovedali racionalne a emotivnu stranku dali bokom. pri baleni je to naopak: racionalna stranka dievcata ustupuje tej emotivnej...pre tuto skutocnost maju priemerny chalani sancu na zasun u peknej baby....naopak to uz neplati
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

samozrejme ze to neplati peter_retep, pretoze baba si nemoze zasunut u chalana ... no moze sa zasunut na chalana. :lol:

ale inak suhlasim s tym co si napisal
Kvietok Makový
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kvietok Makový »

K otazke:

A nie je to jedno? Dost casto sa stava, ze predstavy sa vobec nakoniec nezhoduju s tym, ktora vas v tom momente ocari. Mozete chciet 90-60-90 ale napriek tomu padnete na hubu z nejakej moletky.. proste stava sa.. Nejak nema cenu to riesit podla mna.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Kvietok Makový: riešiť možno nie, ale snívať treba.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ja mam rad ukecane baby nie take sive mišky,... ved stakymi nieje zabava neda sa s nimi moc porozpravat take dievčata to ani poriadne neroztočia na party,...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

"Poriadne nerozotočia na párty." Ultimátna a definitívna charakterová vlastnosť.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Musí mať pekný hlas ,predsalen myslím do budùcnosti a kto to bude tie roky počúvať? No ja.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

U mňa je to prvotný dojem. Pokiaľ ma dievča svojím vzhľadom očarí, sledujem jej spôsob prezentácie. Ak ma zaujme aj ním, tak sa ju skúsim bližšie spoznať. A tam to aj končí.
Nemusí to však byť nutne v tomto poradí.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Momentalne hladam babu ktora by bola zlata, mala prijemny hlas, aspon ako tak pekna, normalne sa vyjadrovala a bola zhruba podobne inteligentna ako ja. A taktiez nesmie studovat informatiku jak ja, to by som asi neprezil :D A viem ze to znie divne, ale nechcem privelmi sexi babu, chodil som donedavna s jednou takou 3 a pol roka a stacilo mi.
Napísať odpoveď