Akú download rýchlosť reálne dosahuje magio internet TURBO4?
Akú download rýchlosť reálne dosahuje magio internet TURBO4?
Chcem sa spýtať akú download rýchlosť reálne dosahuje magio internet TURBO 4 Solo (bez pevnej linky) lebo predpokladám že tých 12 288 kb/s ako píše T-Com na webe nie je garantovaných. Takže prosím keby ste mi vedeli napísať akú download rýchlosť v priemere tento internet dosahuje THX
PS píšte len tí ktorý máte s tým skúsenosti THX
PS píšte len tí ktorý máte s tým skúsenosti THX
-
vladenko007
VIP
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
12 288 kb/s : 8 = 1536KB, cca pri miernom zatazeni to bude okolo 1400KB.

//autoeditácia príspevku (14 Jan 2010, 15:10)
Cf, tak nechcel som zbytocne zakladat novu temu tak hned sa chcem aj spytat na par veci. Idem si zriadit Turbo4 ale bez pevnej linky ale na Tcom.sk vobec nepisali ake zariadenie dostanem. Uvedomil som si ze asi ten super Dlink ale ci je ktomu nejaky prijmac a ci vlastne ake su rozdieli medzi pevnou linkou, ci ta rychlost laguje alebo nie, a do kolko dni mi vlastne pridu veci ked si to objednam cez net. Za odpovede vopred Dakujem.

//autoeditácia príspevku (14 Jan 2010, 15:10)
Cf, tak nechcel som zbytocne zakladat novu temu tak hned sa chcem aj spytat na par veci. Idem si zriadit Turbo4 ale bez pevnej linky ale na Tcom.sk vobec nepisali ake zariadenie dostanem. Uvedomil som si ze asi ten super Dlink ale ci je ktomu nejaky prijmac a ci vlastne ake su rozdieli medzi pevnou linkou, ci ta rychlost laguje alebo nie, a do kolko dni mi vlastne pridu veci ked si to objednam cez net. Za odpovede vopred Dakujem.
Re: Akú download rýchlosť reálne dosahuje magio internet TURBO4?
No ja som si prave dal TURBO4 (mam ho asi tak tyzden) a mam tam priemerku tych 10500 kb/s.
Ale vcera napriklad mi to nejako slo len okolo 5000 kb/s ale len chvilu som bol na nete tak neviem ci sa to zlepsilo...
A to ci mas pevnu linku alebo nie je jedno. Dotiahnu k Tebe rovnaky kabel a len ti nastavia profil na DSLAMe. A s tychlostou vybavovania to neni tiez ruzove. Po dvoch tyzdnoch od telefonickeho objednania som zavolal kamosovi v T-Come a az ten mi povedal nove prihlasovacie udaje. Na zmluvu ale este stale cakam (3 tyzdne). Nebyt jeho tak mam stale len 3500 kb/s.
Ale v globale som s nimi spokojny
Ale vcera napriklad mi to nejako slo len okolo 5000 kb/s ale len chvilu som bol na nete tak neviem ci sa to zlepsilo...
A to ci mas pevnu linku alebo nie je jedno. Dotiahnu k Tebe rovnaky kabel a len ti nastavia profil na DSLAMe. A s tychlostou vybavovania to neni tiez ruzove. Po dvoch tyzdnoch od telefonickeho objednania som zavolal kamosovi v T-Come a az ten mi povedal nove prihlasovacie udaje. Na zmluvu ale este stale cakam (3 tyzdne). Nebyt jeho tak mam stale len 3500 kb/s.
Ale v globale som s nimi spokojny
Re: Akú download rýchlosť reálne dosahuje magio internet TURBO4?
Len, aby ste boli informovany tento net mam necele 2 tyzdne zriadeny a uz ho idem aj rusit pretoze ani z daleka nedosahuje nedosahuje download 12288Mbit stale sa mota okolo 2-3Mbit malo kedy vyskoci na 4-5Mbit takze je to velmi velmi slabe
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 12:34)
D-Link DSL-2641R - ako v tomto modeme nastavim port forwarding aby som mohol hrat cs 1,6 cez LAN THX
PS rychlost netu uz mam takuto: //Obrazky vkladaj do prilohy.
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2010, 12:27)
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 12:34)
D-Link DSL-2641R - ako v tomto modeme nastavim port forwarding aby som mohol hrat cs 1,6 cez LAN THX
PS rychlost netu uz mam takuto: //Obrazky vkladaj do prilohy.
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2010, 12:27)
ja len aby sa nezabudlo na moju otazkulukas12350 napísal:D-Link DSL-2641R - ako v tomto modeme nastavim port forwarding aby som mohol hrat cs 1,6 cez LAN THX