Akú DVD napaľovačku?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Matisek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

ja mam

Kód: Vybrať všetko

http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10001201&tree_CR=0&bpath=Mechaniky%5CNEC
a spokojnost
paulix
Novice
Novice

Re: Akú DVD napaľovačku?

Príspevok od používateľa paulix »

Zdar hosi..
Bol v nejakom casopise alebo na nete v roku 2010 pripadne koncom roka 2009
uvedeny test dvd napalovaciek a dvd medii?
Vsetky testy su najviac z r.2006,zial mnohe z tych mechanik sa uz ani nepredavaju.
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Iné skúsenosti ako s LG som nemal. Už 3 kusy v troch PC, so žiadnou problém (mal som problém teraz s jednou, ale to bola príčina kábla).

K Samsungom, lacné súčiastky? Podla mňa jedny z najkvalitnejších a najmenej kazivých obrazoviek. :) Možno sú lepšie, je ich možno kopa. Ale že by to boli lacné šuvixy, nie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tino-artS napísal: K Samsungom, lacné súčiastky? Podla mňa jedny z najkvalitnejších a najmenej kazivých obrazoviek.
Pokiaľ ide o monitory suhlasim. U TV je to už však trošku o inom. Ale šmejdy to nie su.

Ale k veci, nejake novšie recenzie napaľovačiek (2008, 2009): http://cdrhard.cz/index.php?akce=linky&sekce=1.
Inak pri sučasnych smiešnych cenach a porovnateľnej kvalite prakticky každej napaľovačky na trhu už nema veľmi zmysel recenzovať ich. Rozdiely nie su imho veľke a je už viacmenej jedno, ktoru si človek vyberie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pripojim sa k tebe.Tiez mam CD napalovacku a aj DVD napalovacku.CD napalovacka znacky TEAC, DVD napalovacka znacky LG.S tou TEACou som bol spokojny az pokym som jej nedal spapat nejake trosku zaspinene CD alebo nieco a ked som chcel dat napalovat nieco tka to CD co som tam vlozil muselo byt fakt ze nie vylestene lebo inac som skoncil.Ta napalovacka ma asi 8 rokov.S tou DVD napalovackou som veeelmi spokojny.Fakt ako tu uz niekto hovoril aj prasknute CD to vklude precita napali to pomaly aj na pekne napatlane cesto.Tuto napalovacku mam 6 rokov.Este by som zabudol aj v notebooku mam DVD napalovacku tiez LG a velka spokojnost.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak má niekto záujem o DVD napaľovačku LG, veľmi málo používanú počas 2 rokov, nech napíše SS.

Mám aj DVD-ROM čítačku. Pri odbere oboch sa dohodneme na dobrej cene.
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAPA_CHUBBY »

LG - mal som 2 kusy, jedna odisla presne po 2 rokoch a druha akosi odmietala zapisat dvojvrstvove dvd i ked to podla popisu zvladat mala... obe boli strasne hlucne
SAMSUNG - mam ju nieco vyse roka, zatial bez akehokolvek problemu

.. a takto moze pisat skusenosti kazdy avsak nikto tu nespomenul LITE-ON. Ked som pracoval len s CD tak mi napalovacka tejto znacky sluzila bez problemov vyse 5 rokov a taktiez recenzie na nete sa k tejto znacke vyjadruju kladne. Pouziva ich niekto osobne aj vo svojej terajsej zostave?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kamarát ma Lite-on a zatiaľ bez problému :)
myslíte že už sa oplatí ísť do Blue ray mechaniky?
//kebyže kupujem mechaniku tak už len externú
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito: Podla mna sa blu-ray este moc neoplati, pride mi to stale ako novinka, aj ked 25GB media maju uz zaujimavu cenu, ved sa daju kupit za 100 korun, teda okolo 3,5 eura, tie neznackovy uz idu aj po 2 eura. Na tu kapacitu je to slusna cena, pamatam si, ked som svoje prve DVD kupoval po 74 korun. Ceny napalovaciek, ale aj mechanik su este stale dost vysoke, technologia este nemusi byt taka doladena, aby tie media boli kvalitne napalene a fungovali aj o 5 rokov, vid. zname problemy DVD mechanik z pred 5 rokov, ked media dnes nejdu ani precitat. Preto by som este tak rok az dva pockal, kym bude ponuka vacsia, ceny nizsie a aj kvalitou to uz bude inde.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja mam svoj Nec 5 rokov a ide aj do novej zostavy :) spapa vsetky dvd po flashi fw a vsetky media co boli napalene funguje doteraz. 0% chybnych vypaleni.
Napísať odpoveď