Ste styria priatelia a kazdy z vas ma po 500 000 Sk... cize spolu to mate 2 Mil. ... a rozhodli ste sa to do niecoho investovat, teda zalozit nejaku firmu, restauraciu, pub.... co by to bolo aby to dost vynasalo a este by vas to bavilo????
Aku firmu by ste zalozili
Aku firmu by ste zalozili
Dajme si taku situaciu 
Ste styria priatelia a kazdy z vas ma po 500 000 Sk... cize spolu to mate 2 Mil. ... a rozhodli ste sa to do niecoho investovat, teda zalozit nejaku firmu, restauraciu, pub.... co by to bolo aby to dost vynasalo a este by vas to bavilo????
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku firmu by ste zalozili
za dva melony? urcite fastfood , na mieste kde sa premelie vela ludi. za ludove ceny , je to cista ryza. alebo Lekaren to je tiez zlata bana , ale treba na to urcite vzdelanie. a to co by ma bavilo? restiku vo futbalovom style , o tom snivam po ukonceny karieriMCBuddy napísal:Dajme si taku situaciu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to si ako vypocital?kolko restauracii, pubov, krciem..ma vlastne priestory?matko888 napísal:ale na to 2 melony nestacia.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
s 3 spolocnikmi? ved to je ciste sialenstvo, pub jedine clovek sam, inak su z toho problemy, celkovo su problemy ked je vo vedeni vela ludi. na rozjazd pubu by stacilo aj 500k ale nehcel by som to robit, stacilo mi robit v krcme par rokov, par piatkovmiki24686 napísal:ja jedine pub..dva melka by boli az-az, ale aspon by som nebol odkazany na nackov a deti do 18rokov. specializoval by som sa na inu cielovu skupinu zakaznikov
nie , akoze toto s mojou restauraciou vo futbalovom style to je len moj napad a na to by mi fakt nestacilo 2 miliony , ani keby som mal pristory prenajate , ani keby som ich mal kupene , lebo ta restika by bola super a vynimocnamiki24686 napísal:to si ako vypocital?kolko restauracii, pubov, krciem..ma vlastne priestory?
-
audiotrack
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ze restiku vo futbalovom style .. ehm skor si viem predstavit taku sakra kvalitnu pivaren vo futbalovom style .. nechcem si ani predstavit vychutnavat si nieco dobre a pritom pozerat na nejaky poondiaty futbal
...
... ale nepisal som, aby som bol OT ...
... ako sa vravi: najvyssich sefov by mal byt vzdy neparny pocet, pricom tri je uz vela, takze tak s tymi tromi spolocnikmi ...
... za dva miliony neviem co by som so styrmi ludmi rozbehol .. restika by styrom asi neniesla nejako excelentne a ani by ma to nebavilo ... asi nejaku taku malu agenturku na zamestnavanie brigadnikov pre velke firmy, ale podminekou su aj kvalitne kontakty
...
... inak firma ktoru by som chel zalozit, ale by som potreboval aspon este jednu nulu za dvojku by sa venovala vyrobe jacht ... to by bolo skvele, lodky sa mi pacia a venovat sa manazmentu celej ich vyroby ... ze daj .. ale samozrejmä by som si aj cosi ponavrhoval
... ako sa vravi: najvyssich sefov by mal byt vzdy neparny pocet, pricom tri je uz vela, takze tak s tymi tromi spolocnikmi ...
... za dva miliony neviem co by som so styrmi ludmi rozbehol .. restika by styrom asi neniesla nejako excelentne a ani by ma to nebavilo ... asi nejaku taku malu agenturku na zamestnavanie brigadnikov pre velke firmy, ale podminekou su aj kvalitne kontakty
... inak firma ktoru by som chel zalozit, ale by som potreboval aspon este jednu nulu za dvojku by sa venovala vyrobe jacht ... to by bolo skvele, lodky sa mi pacia a venovat sa manazmentu celej ich vyroby ... ze daj .. ale samozrejmä by som si aj cosi ponavrhoval
kto vravy o pozerani futbalu? ja urcite nienordkapp_pb napísal:ze restiku vo futbalovom style .. ehm skor si viem predstavit taku sakra kvalitnu pivaren vo futbalovom style .. nechcem si ani predstavit vychutnavat si nieco dobre a pritom pozerat na nejaky poondiaty futbal...
... za dva miliony neviem co by som so styrmi ludmi rozbehol .. restika by styrom asi neniesla nejako excelentne a ani by ma to nebavilo ... asi nejaku taku malu agenturku na zamestnavanie brigadnikov pre velke firmy, ale podminekou su aj kvalitne kontakty...
ja by som tiez spravil take nieco ako bar ale nepustal by som tam take 15rocne deti co sa v piatky chodia naj*bat ale normalka vsade by boli moje fotky ustrizky z novin a dresy vlajky tymov za ktore som hral jaj bola by to paradicka taka jemna hudba viem si to zivo prestavit ale to by som keby som sa iba ja vlastnik a za 2 mil to by asi neslomatko888 napísal:za dva melony? urcite fastfood , na mieste kde sa premelie vela ludi. za ludove ceny , je to cista ryza. alebo Lekaren to je tiez zlata bana , ale treba na to urcite vzdelanie. a to co by ma bavilo? restiku vo futbalovom style , o tom snivam po ukonceny karieri. ale na to 2 melony nestacia.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja by som si to predstavoval tak ze bolo by to dvojmiestnostne v jednej bude normal restika z vlajkami , fotkami , podmismi , plagatmi no prostwe futbalova tematika a v druhej by bola vela plazma , par stolou , kde by sa dalo tiez aj najest , alebo len popozerat na futbal. popirpade nieco na obcerstvenie , , ale nebola yb to krcma. a v tej restauracnej casti bude hrat prijemna muzicka , a menu v jedalnom listku bude tiez vo futbalovom style.nordkapp_pb napísal:pretoze to tak trosku k futbalovej knajpe aj patri .. ti co hcodia striktne do futbalovych krciem tam chodia kvoli futbalu a pivu ... ti co sa chcu ist slusne napapat si na nejake tie trofeje a obrazkly spotenych chlapcov isto nepotrpia
-
Holubar
Darca
Ja by som sa pustil do bioplynovej stanice s kofermentaciou organickych odpadov s cielom vyroby elektrickej energie a kogeneracie tepla. Z casti by sa tak vyriesilo odpadove hospodarstvo na lokalnej urovni, zlepsila by sa kvalita spracovavaneho hnojiva pre polnohospodarov, vyriesila by sa otazka skladovania odpadu chovu dobytka a bol by to krok ku zlepseniu osvety "zelenej energie" na Slovensku. Len si nie som isty, ci by stacila investicia 2 mil