Aku firmu by ste zalozili

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MCBuddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Aku firmu by ste zalozili

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Dajme si taku situaciu :)

Ste styria priatelia a kazdy z vas ma po 500 000 Sk... cize spolu to mate 2 Mil. ... a rozhodli ste sa to do niecoho investovat, teda zalozit nejaku firmu, restauraciu, pub.... co by to bolo aby to dost vynasalo a este by vas to bavilo???? :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

otvoril by som is cateringovu spolocnost....za 2 mil. by som si nakupil plno inventaru a hor sa do zhanania akcii....
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja jedine pub..dva melka by boli az-az :) , ale aspon by som nebol odkazany na nackov a deti do 18rokov. specializoval by som sa na inu cielovu skupinu zakaznikov :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No samozrejme by som vychadzal s mojho vzdelania alebo s niečoho v čom mam skvelý prehlad.

Ja som v odbore Krajinné inžinierstvo tak by som si založil niečo stým spoločné... zo začiatku by som navrhoval sám s tymi kamaratmi a potom by som zamestnal nejakých šikovných krajinákov.
kubodinho
Professional
Professional

Re: Aku firmu by ste zalozili

Príspevok od používateľa kubodinho »

MCBuddy napísal:Dajme si taku situaciu :)

Ste styria priatelia a kazdy z vas ma po 500 000 Sk... cize spolu to mate 2 Mil. ... a rozhodli ste sa to do niecoho investovat, teda zalozit nejaku firmu, restauraciu, pub.... co by to bolo aby to dost vynasalo a este by vas to bavilo???? :)
za dva melony? urcite fastfood , na mieste kde sa premelie vela ludi. za ludove ceny , je to cista ryza. alebo Lekaren to je tiez zlata bana , ale treba na to urcite vzdelanie. a to co by ma bavilo? restiku vo futbalovom style , o tom snivam po ukonceny karieri :) . ale na to 2 melony nestacia.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

matko888 napísal:ale na to 2 melony nestacia.
to si ako vypocital?kolko restauracii, pubov, krciem..ma vlastne priestory?
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

nejaké služby čo viete robiť.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

bar
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Restiku inak to nevydiim 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

miki24686 napísal:ja jedine pub..dva melka by boli az-az :) , ale aspon by som nebol odkazany na nackov a deti do 18rokov. specializoval by som sa na inu cielovu skupinu zakaznikov :)
s 3 spolocnikmi? ved to je ciste sialenstvo, pub jedine clovek sam, inak su z toho problemy, celkovo su problemy ked je vo vedeni vela ludi. na rozjazd pubu by stacilo aj 500k ale nehcel by som to robit, stacilo mi robit v krcme par rokov, par piatkov :smt078
kubodinho
Professional
Professional

miki24686 napísal:to si ako vypocital?kolko restauracii, pubov, krciem..ma vlastne priestory?
nie , akoze toto s mojou restauraciou vo futbalovom style to je len moj napad a na to by mi fakt nestacilo 2 miliony , ani keby som mal pristory prenajate , ani keby som ich mal kupene , lebo ta restika by bola super a vynimocna :) . raz ta pozvem
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pohrebnú službu - ľudia umierali, umierajú a budú umierať...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bolek napísal:Pohrebnú službu - ľudia umierali, umierajú a budú umierať...
alebo výrobu gombíkov :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ze restiku vo futbalovom style .. ehm skor si viem predstavit taku sakra kvalitnu pivaren vo futbalovom style .. nechcem si ani predstavit vychutnavat si nieco dobre a pritom pozerat na nejaky poondiaty futbal :-) ...

... ale nepisal som, aby som bol OT ...
... ako sa vravi: najvyssich sefov by mal byt vzdy neparny pocet, pricom tri je uz vela, takze tak s tymi tromi spolocnikmi ...

... za dva miliony neviem co by som so styrmi ludmi rozbehol .. restika by styrom asi neniesla nejako excelentne a ani by ma to nebavilo ... asi nejaku taku malu agenturku na zamestnavanie brigadnikov pre velke firmy, ale podminekou su aj kvalitne kontakty :-) ...

... inak firma ktoru by som chel zalozit, ale by som potreboval aspon este jednu nulu za dvojku by sa venovala vyrobe jacht ... to by bolo skvele, lodky sa mi pacia a venovat sa manazmentu celej ich vyroby ... ze daj .. ale samozrejmä by som si aj cosi ponavrhoval :-)
kubodinho
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:ze restiku vo futbalovom style .. ehm skor si viem predstavit taku sakra kvalitnu pivaren vo futbalovom style .. nechcem si ani predstavit vychutnavat si nieco dobre a pritom pozerat na nejaky poondiaty futbal :-) ...

... ale nepisal som, aby som bol OT ...
... ako sa vravi: najvyssich sefov by mal byt vzdy neparny pocet, pricom tri je uz vela, takze tak s tymi tromi spolocnikmi ...

... za dva miliony neviem co by som so styrmi ludmi rozbehol .. restika by styrom asi neniesla nejako excelentne a ani by ma to nebavilo ... asi nejaku taku malu agenturku na zamestnavanie brigadnikov pre velke firmy, ale podminekou su aj kvalitne kontakty :-) ...

... inak firma ktoru by som chel zalozit, ale by som potreboval aspon este jednu nulu za dvojku by sa venovala vyrobe jacht ... to by bolo skvele, lodky sa mi pacia a venovat sa manazmentu celej ich vyroby ... ze daj .. ale samozrejmä by som si aj cosi ponavrhoval :-)
kto vravy o pozerani futbalu? ja urcite nie :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MCBuddy: Z dlhodobeho hladiska urcite nehnutelnosti, ale 2 miliony nie je nic moc na zaciatok pre takyto obchod.

audiotrack: Manzetovych gombikov :D
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

matko888 napísal:za dva melony? urcite fastfood , na mieste kde sa premelie vela ludi. za ludove ceny , je to cista ryza. alebo Lekaren to je tiez zlata bana , ale treba na to urcite vzdelanie. a to co by ma bavilo? restiku vo futbalovom style , o tom snivam po ukonceny karieri :) . ale na to 2 melony nestacia.
ja by som tiez spravil take nieco ako bar ale nepustal by som tam take 15rocne deti co sa v piatky chodia naj*bat ale normalka vsade by boli moje fotky ustrizky z novin a dresy vlajky tymov za ktore som hral jaj bola by to paradicka taka jemna hudba viem si to zivo prestavit ale to by som keby som sa iba ja vlastnik a za 2 mil to by asi neslo
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

matko888 napísal:kto vravy o pozerani futbalu? ja urcite nie :)
pretoze to tak trosku k futbalovej knajpe aj patri .. ti co hcodia striktne do futbalovych krciem tam chodia kvoli futbalu a pivu ... ti co sa chcu ist slusne napapat si na nejake tie trofeje a obrazkly spotenych chlapcov isto nepotrpia :-)
kubodinho
Professional
Professional

nordkapp_pb napísal:pretoze to tak trosku k futbalovej knajpe aj patri .. ti co hcodia striktne do futbalovych krciem tam chodia kvoli futbalu a pivu ... ti co sa chcu ist slusne napapat si na nejake tie trofeje a obrazkly spotenych chlapcov isto nepotrpia :-)
ja by som si to predstavoval tak ze bolo by to dvojmiestnostne v jednej bude normal restika z vlajkami , fotkami , podmismi , plagatmi no prostwe futbalova tematika a v druhej by bola vela plazma , par stolou , kde by sa dalo tiez aj najest , alebo len popozerat na futbal. popirpade nieco na obcerstvenie , , ale nebola yb to krcma. a v tej restauracnej casti bude hrat prijemna muzicka , a menu v jedalnom listku bude tiez vo futbalovom style.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ja by som sa pustil do bioplynovej stanice s kofermentaciou organickych odpadov s cielom vyroby elektrickej energie a kogeneracie tepla. Z casti by sa tak vyriesilo odpadove hospodarstvo na lokalnej urovni, zlepsila by sa kvalita spracovavaneho hnojiva pre polnohospodarov, vyriesila by sa otazka skladovania odpadu chovu dobytka a bol by to krok ku zlepseniu osvety "zelenej energie" na Slovensku. Len si nie som isty, ci by stacila investicia 2 mil
Napísať odpoveď