Akú hru poradíte?
Akú hru poradíte?
Ahojte mal by som na vás jednu prosbu. Chcel by som si niečo zahrať ale nejakú RPG alebo niečo s dlhou dobou hrania a dobrým príbehom. Veľmi rád by som si zahral niečo ako Skyrim alebo Zaklínač kde pôjdem do nejakej krčmy plniť nejaké úlohy, môžem niekomu zaplatiť aby mi zaspieval alebo hrať tam nejaké hry ako v Zaklínačovi a tak podobne. Hlavne by som ale chcel super príbeh a dlhú hernú dobu. Nedávno som hral Zaklínača, Skyrim a dragon age2 tak tie by som vylúčil ale aj Mass Effect sériu už mám viac krát dohratú. Budem veľmi vďačný za nejaké typy.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Akú hru poradíte?
Dragon Age: Origins, seria Fallout, seria Diablo, potom trebars starsie Oblivion alebo este starsie ako napr. Baldurs Gate, Icewind dale atd.
Napríklad Fable. Tam boli rôzne minihry.
Dragon age origins som tiež hral, tie staršie poznám ale teraz by som cchel skôr niečo novšie. Sériu fallout určite skúsim za to ďakujem ešte som to nehral a diablo 3 som hral ale nedohral neskôr. Ešte nejaké návrhy by ste nemali zatiaľ aspoň fallout skúsim.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2012, 20:42)
Fable 3 je aj na PC nie?
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2012, 20:42)
Fable 3 je aj na PC nie?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Two Worlds II
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ano, Fable 3 je aj na PC
Two Worlds II sa mi veľmi nepáči, pripadá mi také nemastné neslané.
Ja by som ti odporúčal 2 série. Assassins Creed a Batman...nie sú to RPG ale akčné hry z pohľadu tretej osoby.Myslím že keď ťa bavil Skyrim tak by ťa bavilo určite aj toto. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
K!K0 napísal:Ja by som ti odporúčal 2 série. Assassins Creed a Batman...nie sú to RPG ale akčné hry z pohľadu tretej osoby.Myslím že keď ťa bavil Skyrim tak by ťa bavilo určite aj toto.
Keď ťa bavia hry od Bioware možno že by nebolo od veci skúsiť MMORPG Star Wars: The Old Republic, do 15 lvl je zadarmo a keď sa ti to zapáči tak si môžeš priplatiť, príbehu tam je až až. A keď už nechceš MMORPG tak potom staršie SW: KotOR 1,2 čo sú v podstate predchodcovia Dragon Age a Mass Effectu, takže veľmi kvalitné hry. Taktiež sú tu predchodcovia Skyrimu Oblivion a Morrowind 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pokial viem predchodcovia dragon age su baldurs gate a nn
-
lekoklatik
VIP
Priklanam sa k navrhu Fable. Prvy a posledny diel su proste zabavne hry s dobrym pribehom a vybornym gameplayom.
A ked uz nieco viac hardcore ako spomenute diablo, tak NeverWinter Nights, ktory ma aj 2 datadisky a aj druhy diel.
A tiez sa da hrat online.
A ked uz nieco viac hardcore ako spomenute diablo, tak NeverWinter Nights, ktory ma aj 2 datadisky a aj druhy diel.
A tiez sa da hrat online.
Tak dik určite vyskúšam Fable. Ten fallout sa mi tiež veľmi páči ale ten nový má na takú gafiku podľa mňa dosť vysoké hw nároky. A ešte niečo z novších hier by sa nenašlo?
-
lekoklatik
VIP
Novy DeusEx ma neskutocne bavil.
Super dik to ma ani nenapadlo. A niečo s poriadne epickým príbehom a super vyvrcholením ako napr. Mass Effect séria? Nemusela by to byť RPG ale nech má nejaký epic príbeh.
Ja som nepovedal že sú to typovo rovnaké alebo podobné hry.
Ako som písal vyššie....Assassins Creed má epic príbeh.Super dik to ma ani nenapadlo. A niečo s poriadne epickým príbehom a super vyvrcholením ako napr. Mass Effect séria? Nemusela by to byť RPG ale nech má nejaký epic príbeh.
AC som už prešiel 
Batmana si skúšal? aspoň jednu časť?
Oplatí sa.