aku hru zohnat pre deti /girls/ medzi 7 a 9 rokov?
aku hru zohnat pre deti /girls/ medzi 7 a 9 rokov?
Mam neterky vo veku 7 a 9 rokov - poradite mi ake hry by bolo fajn pre ne zohnat - co v tomto veku deti radi hraju - su to dievcata takze mozno nejake zariadovanie interieru bytu alebo ozaj neviem. Ja som v tom uplne neznaly. najlepsie keby napisali rodicia co sa im osvedcilo a je aj dost pedagogicke. Vdaka
Sims 1,2 ...
http://www.sector.sk/clanok.asp?idrec=14835
http://www.sector.sk/clanok.asp?idrec=14835
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna Sims nie je vhodna hra pre male deti, pretoze pri nej treba dost rozmyslal a o nieco tam ide. Nemyslim si, ze to take male dieta pochopi a bude to vediet hrat. Ina vec by bola, ak by sa pouzili cheaty a nahodili sa peniaze, aby si deti mohli stavat dom a len tak sa poflakovat, ale aj tak to bude podla mna zlozite. Skor by som sa priklonil k detskym hram typu Hugo, nejake jednoduchsie adventurky, skakacky, behacky...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa priklanam k Sims (je jedno ci 1 alebo 2 - podla financii a hlavne vykonu pocitaca) - a nacheatovat im peniaze. Vyzit z 80 simoleonov denne to asi fakt nebude pre ne, ale ked tam budu mat prakticky neobmedzne zdroje, tak sa vyhraju...
Mozno jednotka je trochu vhodnejsia vzhladom na absenciu starnutia - kedze dievcatam sa moze stat, ze sa akosi s nikym dokopy nedaju a o nejaky cas ostanu ich simi na ocot - co sa v 1 nemoze stat - tympadom odpada pripadna frustracia.
Mozno jednotka je trochu vhodnejsia vzhladom na absenciu starnutia - kedze dievcatam sa moze stat, ze sa akosi s nikym dokopy nedaju a o nejaky cas ostanu ich simi na ocot - co sa v 1 nemoze stat - tympadom odpada pripadna frustracia.
hojko rozmišlať pritom treba ked to hraš .......ale ked im naťukat neobmedzene peniaze tak stavaj domčeky dokaže už hocikto .............popripade by som skusil ako pisali to obliekanie barbien a podobne hry ktore najdeš na online hrych a daju sa aj stiahnuť je mnoho tychto stranok tak im stiahni zo 100hier napal na CD-čko a maš