Akú krajinu by ste chceli navštíviť?
-
NeedHockey
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Akú krajinu by ste chceli navštíviť?
Aku krajinu by ste chceli navstivit?A preco?
Ja urcite Kanadu..Pretoze by som chcela ist do Yukonu
a aj USA-Denver-Pepsi center

-
okonenipica
Zablokovaný
-
NeedHockey
Light Expert
-
dair
Guru wannabe
BTW CINA, ak by som si mal vybrat len jednu krajinu asi by to prave Cina bola. Nieco sa planuje tak snad...mishenko napísal:Cinu nedoporucujem, nikto tam fakt nerozumie anglicky a je tazko si vobec vypytat jedlo. Ak teda mienies aj chodit po krajine, nic moc pre turistov
Ja by som chcel navstivit nieco v Latinskej Amerike, je jedno ktory stat.
A bat sa takych krajin a takych veci tak na tvojom mieste sedim doma. Bol som v desiatkach krajin a VSADE sa nasli ludia co nehovorili anglicky, takze improvizace
-
dair
Guru wannabe
ver ze pracujem na "skuseni" uz velmi dlho a raz dokonca sa trip odvolal mesiac pred uskutocnenim (prisla do toho lukrativna ponuka na vysku)... A presne v tom je to vsetko tam inemishenko napísal:dair tiez som nemal problem, ale skusenosti z chiny su take a ked mi neveris, tak si to skus. aby si chapal, tak to nemam ani z telky, ani z casakov, takze tak.
Mam uz dost cestovat po "zapadnych krajinach" tie som uz vsetky videl (to fakt nezartujem) a naj boli prave take "rite" ako Rusko alebo Mexico...
Teraz idem najnovsie do Austrosky a nejako sa posnazim cez prazdniny sa dostat bud do Japonska alebo hlavne Ciny no nepohrdol by som ani Mongolskom