Akú PC skriňu do 55€
Re: Akú PC skriňu do 55€
Tak keď mi príde,
poviem či som spokojný, alebo budem ľutovať.
Je mi jasné, že pre náročnejších užívateľov to bude shi*, ale aspoň nech tie moje požiadavky čiastočne splní.
poviem či som spokojný, alebo budem ľutovať.
Je mi jasné, že pre náročnejších užívateľov to bude shi*, ale aspoň nech tie moje požiadavky čiastočne splní.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako som povedal: Tá čo som ti poslal ja je lepšia ako tá čo si objednal a cena takmer rovnaká.
Ale je to na tebe. Ja by som objednávku zrušil a zobral tú druhú.
Načo si tu ľudia chodia poradiť keď aj tak kúpia to čo chcú oni a nedbajú na rady?
Ale je to na tebe. Ja by som objednávku zrušil a zobral tú druhú.
Načo si tu ľudia chodia poradiť keď aj tak kúpia to čo chcú oni a nedbajú na rady?
Mam pocit ze prisiel akurat oznamit ze si ide kupit tu skrinku 
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2012, 22:55)
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2012, 23:09)
Inak naco su ti vetraky ktore oproti svojim lacnejsim kamaratom http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0CKHMJmaju len tu vyhodu ze maju cervenu LED ?
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2012, 22:55)
No priznavam ze ta k58 vyzera lacno... zisiel by sa tomu cierny interier .... po funkcnej stranke je ak dobre vidim na tom rovnako ako k62. Tu som nedavno daval dokopy a mozem povedat ze radost s tym robit. Vyborny cable management, kompletne beznaradova, fakt skvele vyriesene uchytenie zdroja a dobre vetraky. Lancool mozem naozaj len odporucat.uplink napísal:Za tú cenu by som sa už pozeral po Fractaloch. Tá Lancool má lacné spracovanie na tú cenu.
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2012, 23:09)
Zymeth napísal:Tak díky všetkým za rady,
no nakoniec som si teda kúpil:
Case: http://www.epicom.sk/detail-produktu/th ... -101/21813
Fan: http://www.epicom.sk/detail-produktu/ai ... red/44436/
Fakt sry, ale jednoducho som tvrdohlavý a nejak sa mi tie bedne "nepáčili"..
Poprípade potom napíšem jak sa s tou bedňou "žije" =D
Inak naco su ti vetraky ktore oproti svojim lacnejsim kamaratom http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0CKHMJmaju len tu vyhodu ze maju cervenu LED ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Vetráky má lepšie tie čo som mu poslal ja. Stoja možno kvapku viac ale sú tichšie na ten výkon.
nevravim ze nie, len som chcel poukazat na fakt ze kupuje kravinuMichaelo napísal:Vetráky má lepšie tie čo som mu poslal ja. Stoja možno kvapku viac ale sú tichšie na ten výkon.
Tu Thermaltake co si kupil ma moj brat a vobec to nie je taka hrozna skrina ako opisujete. Staci dat 1 ventilator dopredu (vzadu je tusim od vyroby) a chladi tak ako ostatne. Vpredu ma dost velku medzeru na nasavanie, takze ani zbytocne nehuci. Cable management nema, ale to v danej cenovej kategorii nema asi ziadna skrina. A v dalsich veciach sa tiez od konkurencie neodlisuje. Rozdiely zacinaju az pri drahsich skriniach, ale to je logicke.
Mne osobne tiez viac vyhovuje umiestnenie diskov "na dlzku" ked nebrania prudeniu vzduchu tak ako je to vo fractaloch a dalsich. Nastatie s diskami velmi nemanipulujem a takto mozu byt dobre chladene a zaroven sa ten jemne ohriaty vzduch dostane aj k dalsim komponentom.
Mne osobne tiez viac vyhovuje umiestnenie diskov "na dlzku" ked nebrania prudeniu vzduchu tak ako je to vo fractaloch a dalsich. Nastatie s diskami velmi nemanipulujem a takto mozu byt dobre chladene a zaroven sa ten jemne ohriaty vzduch dostane aj k dalsim komponentom.
-
ZappBrannigan
Darca
Ja som si došetril, a namiesto nejakého šitu, som si kúpil NZXT h2.....pokiaľ by mal možnosť došetriť, tak zbytočne nekupovať nejakú "na moje požiadavky"
Ved jasne, ja nehovorim, ze to je nejaka super bedna, ale strhla sa tu diskusia z ktorej to vyzeralo, ze lepsie bude dat PC do kartonovej krabice ako do TT Soprano. Ale ta bedna je konstrukcne rovnaka ako vsetky ostatne v danej cenovej kategorii.
-
ZappBrannigan
Darca
Ja ju práve mám , zajtra čakám NZXT, Keby mala cable management tak by bola super. Mne sa vnej prehrieval zdroj.
To je tym, ze je hore a ked mas slaby privod vzduchu do bedne, tak je jeho prehrievanie logicke. Kedysi sa zdroje davali hore bezne, teraz je zas bezne, ze je zdroj dole a ma vlastny otvor na nasavanie vzduchu.
-
Michaelo
Hardcore addict
Preto som mu hovoril nech berie toto http://pc-skrine.heureka.sk/thermaltake-commander-ms-i/
Je do 55€ ak neberie z alzy - http://pc-skrine.heureka.sk/thermaltake-commander-ms-i/
Stále lepšie ako to čo objednal on
a IMHO aj krajšie.
Je do 55€ ak neberie z alzy - http://pc-skrine.heureka.sk/thermaltake-commander-ms-i/
Stále lepšie ako to čo objednal on
Krajsie ani nie a lepsie v com? Ze ma viac dier na ventilatory? Ja mam teraz CM Elite 370 a tie diery ma stvu, pretoze to zbytocne zvysuje hlucnost aj ked nemusi. Zatial ich mam prekryte zvukovou izolaciou a ked budem mat zbytocnych 100 €, tak pojdem do R3. Soprano ti zabezpeci vacsie ticho ako Commander.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hlavne kvôli zdroju dole a nie hore 
Takže skriňu mám doma,
a naozaj sa nemôžem sťažovať
Je naozaj tichá, teploty sú super atď..
Jediný zápor je ten cabble management, tak som si to musel oblepiť lepiacou páskou =D
a naozaj sa nemôžem sťažovať
Je naozaj tichá, teploty sú super atď..
Jediný zápor je ten cabble management, tak som si to musel oblepiť lepiacou páskou =D
Cable management nemam ani na skrini za 350Eur, tragediu z toho nerobim.
Ak by som mal vymenovat nedostatky Tt skrin v nizsej a strednej triede:
Hraju sa na premiovu znacku, kde ich skrine na prvy pohlad zavanaju majestatnostou a priestrannostou. Realita je taka, ze plechy su tenke a rozhrkane, nitovane spoje toho vela nevydrzia (ale to je problem vsetkych nitovanych skrin) a casom skrina aj tak hrkoce. Ich predne masky z oblubeneho plastu s vysokym leskom su raz dva zacapkane, prach na nich len tak svieti, a poskriabe ich aj neopatrne utretie beznou papierovou servitkou, ci nebodaj aj prejdenie prstom (na ktorom mate stvrdnuty mozol). Dvierka na skriniach povazujem za neprakticky megafail, ale co uz, niekomu sa to z estetickeho hladiska moze pacit.
Vnutorne usporiadanie - bez vsetkej srandy - rovnake, alebo aj horsie ako skrine za polovicnu cenu. Na to, ako skrina na prvy pohlad vyzera byt velka, je vnutri zalostne (standardne) mala. Logika umiestnenia a otocenia "kosa" pre HDD je sice velmi prakticka pre ich vymenu, no absolutne neprakticka z pohladu cirkulacie vzduchu - predny ventilator je tam tak trosku nahovno, kedze 85% vzduchu ovieva plechovu konstrukciu pre disky.
Dodavany ventilator (ojedinele mozno aj 2!) sa od tych lacnych lisi len oranzovou farbou.
Plastovy bezsrobovy system uchytenia komponentov, ktory zakonite netlmi vibracie, ci priehladna bocnica z plexiskla, ako dokonaleho tepelneho nevodica, su uz len ceresnickou na torte, ktora hodnotenie skrine 2/10 nijakym sposobom nezachrani, ale ani nezhodi. Aj z tych 2 bodov ma 1 bod za design a druhy za krasnu kartonovu skatulu.
Ok, siru som vypustil, mozem sa ist ucit
Ak by som mal vymenovat nedostatky Tt skrin v nizsej a strednej triede:
Hraju sa na premiovu znacku, kde ich skrine na prvy pohlad zavanaju majestatnostou a priestrannostou. Realita je taka, ze plechy su tenke a rozhrkane, nitovane spoje toho vela nevydrzia (ale to je problem vsetkych nitovanych skrin) a casom skrina aj tak hrkoce. Ich predne masky z oblubeneho plastu s vysokym leskom su raz dva zacapkane, prach na nich len tak svieti, a poskriabe ich aj neopatrne utretie beznou papierovou servitkou, ci nebodaj aj prejdenie prstom (na ktorom mate stvrdnuty mozol). Dvierka na skriniach povazujem za neprakticky megafail, ale co uz, niekomu sa to z estetickeho hladiska moze pacit.
Vnutorne usporiadanie - bez vsetkej srandy - rovnake, alebo aj horsie ako skrine za polovicnu cenu. Na to, ako skrina na prvy pohlad vyzera byt velka, je vnutri zalostne (standardne) mala. Logika umiestnenia a otocenia "kosa" pre HDD je sice velmi prakticka pre ich vymenu, no absolutne neprakticka z pohladu cirkulacie vzduchu - predny ventilator je tam tak trosku nahovno, kedze 85% vzduchu ovieva plechovu konstrukciu pre disky.
Dodavany ventilator (ojedinele mozno aj 2!) sa od tych lacnych lisi len oranzovou farbou.
Plastovy bezsrobovy system uchytenia komponentov, ktory zakonite netlmi vibracie, ci priehladna bocnica z plexiskla, ako dokonaleho tepelneho nevodica, su uz len ceresnickou na torte, ktora hodnotenie skrine 2/10 nijakym sposobom nezachrani, ale ani nezhodi. Aj z tych 2 bodov ma 1 bod za design a druhy za krasnu kartonovu skatulu.
Ok, siru som vypustil, mozem sa ist ucit