ako odpovedal jeden cernoch co v jednom meste predaval slnecne okuliare na otazku: It`s original? No, no original, but very good fake.t0m4s3 napísal:Asi nepoznas vacsie mesta, kde cigosi na hlavnom namesti predavaju tieto vonavky za dve, za tri kilka, ze? Ako ich ukradli to je ich problem, ja osobne im neprispievam a nemam rad ludi, ktory to robia.
Aku pouzivate vonavku?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Oni ich neukradli ale kupili v cinskom velkosklade napodobeninu ktora sa vonou ani trochu nepodoba za 50 korun a tvrdia ze ukradli.Videl som ich takychto napodobenin u cinanov peknu kopu. To mas taky isty original ako ked ti ponukne botasky Adidas a bude tvrdit ze ich ukradol. Alebo skus tu vonavku od tych tmavsich kupit a potom skoc do znackovej parfumrie na porovnaj aj obal aj vonu a zistis, ze to ma k originalu strasne daleko.t0m4s3 napísal:Asi nepoznas vacsie mesta, kde cigosi na hlavnom namesti predavaju tieto vonavky za dve, za tri kilka, ze? Ako ich ukradli to je ich problem, ja osobne im neprispievam a nemam rad ludi, ktory to robia.
-
dew6
Light Star
Momentálne PUMA Jamaica.... vonia to celkom dobre - odporúčam, nakoľko priateľovi sa to páči... 
- Prílohy
-
- PUMA_JAMAICA_WOMAN.gif
- (91.72 KiB) 319 stiahnutí
Ma niekto skusenost s touto strankou a ich ponukou?
Urcite by som z tej stranky nic nekupova. Vôbec sa mi to neozdava. Kazdy vonavka ma rovnaku sklenenu dozu a na tych skatuliach sa meni len farba. A nikde na tom produkte tam nevidim nazov. Je tam napisane iba perfect a nikde nie Hugo Boss a pod. Je to len nejaky fake a dnu je len jarova voda.heker napísal:Ma niekto skusenost s touto strankou a ich ponukou?
EDIT heker ja som si to vsimol ale aj tak si o tom myslim svoje. Ja si radsej doplatim za original.
-
dair
Guru wannabe
vone sa praveze daju celkom slusne napodobnit, problem je len ze u takych fake parfemoch ti ta vona dlho nevydrzi....Beznicku napísal:Su to napodobeniny znamych znaciek a ci je vona totozna tazko povedat lebo kazdy si svoje tajomstvo uchovava.
co na originale ked si to slahnem na sveter tak aj po par dnoch to stale citim ked ho vytiahnem zo skrine
mas pravdu, niektore dievcata, ci uz zeny to dost prehanaju. nie vzdy plati "cim viac, tym lepsie". musi byt zachovana decentnost.masino napísal:no ja sa moc nevonavkujem... ale ked sa uz musim, tak si dam moju vonavku Marco Polo...
BTW neznasam, ked su baby strasne navonavkovane... a ete ked maju tie super vonavky, co stoja 50 korun... to smrdi jak pitralon
k teme: ja momentalne pouzivam VERSACE EAU FRAICHE MAN a konstatujem, ze je to velmi prijemna vona.
Tak mi nedalo a objednal som si z tej stranky vyssie dve vone, nedna je Hugo Boss Baldessarini Del Mar a ta druha je Fahrenheit od Diora. Nemam tomu co vytknut, ako pristup predavajuceho, tak aj vone. Fahreinheit vonia uplne skvele, ako keby som vonal original a aj vydrz je dlha. Baldessarini som nepoznal, ale chcel som skusit a tak to aj dopadlo, nepaci sa mi prilis ta vona, takze to asi darujem otcovi. Skusim este nieco od Armaniho a dam vediet.