Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Tak ako vravis, hojko. Je to taka svieza viac letna vona, ale take ja mozem. Teda skorej ako neake tazke "pluziace sa" vone.
Len este neviem, aky bude ten balzam. Bo zistil som, ze mam neaku citlivu drzku po oholeni. No, zatial som spokojny.
Btw, poznas este nieco podobne tejto Lacostke?
Len este neviem, aky bude ten balzam. Bo zistil som, ze mam neaku citlivu drzku po oholeni. No, zatial som spokojny.
Btw, poznas este nieco podobne tejto Lacostke?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kinjeril: Este sladku vonu, ale neviem presne co to je, myslim, ze ma oznacenie Red.
-
Alex481991
Medium Star
momentalne gucci by gucci pour homme
ja jednoznacne len Old spice a podobne vonavku jedine pri nejakej velkej prilezitosti 
-
Tress
Medium Expert
momentálne mám Calvin Klein one,, voní mi a aj okolí sa páči
)
predtým som mával vačšinou Hugo Boss
)
často kupujem z Fan parfumerie buď s nákupových poukážok, poprípade mamina kamarátka nám vie vybaviť po známosti tester(ktorý je rovnako kvalitný ako normálna vôňa) o niečo lacnejší, pretože parfuméria ich dostáva zdarma, a predávajúca vie napísať do inventúri že sa proste minul tester v predajni
)
predtým som mával vačšinou Hugo Boss
často kupujem z Fan parfumerie buď s nákupových poukážok, poprípade mamina kamarátka nám vie vybaviť po známosti tester(ktorý je rovnako kvalitný ako normálna vôňa) o niečo lacnejší, pretože parfuméria ich dostáva zdarma, a predávajúca vie napísať do inventúri že sa proste minul tester v predajni
-
hojko
Site Admin
Tress: Fann ma snad najvyssie ceny zo vsetkych, aj ked mas zlavnenu poukazku, tak stale je to drahsie ako napr. parfums.sk ci svetvoni.sk 
-
uNreal_saTch^
Professional
po dlhom pouzivani stareho fahrenheita som teraz presiel na tu novsiu ediciu fahrenheit absolute.
Zvlastne je, ze ta nova vona nema podla mna absolutne nic so stareho fahrenheita.
Zvlastne je, ze ta nova vona nema podla mna absolutne nic so stareho fahrenheita.
-
Tress
Medium Expert
jak som hovoril.. kupujem z darčekových poukážok(neplatím buď vôbec nič, alebo doplatím tak do 10€), popripade tie vzorky (mám to asi o polovicu, možno viac lacnejšie)hojko napísal:Tress: Fann ma snad najvyssie ceny zo vsetkych, aj ked mas zlavnenu poukazku, tak stale je to drahsie ako napr. parfums.sk ci svetvoni.sk
a tú CK one som si kúpil z parfums.sk
hojko: Co vravis na tie ostatne vone od CK? Pre mna je Eternity stale moja najoblubenejsia vona, a to som ich uz vyskusal tiez slusnu kopu. A vzdy si vravim ze vyskusam nieco ine od Calvin Klein ale neviem sa rozhodnut ktoru.
Momentalne aj ja frcim na Bvlgari Aqua.
Momentalne aj ja frcim na Bvlgari Aqua.
Ja používam voňavku Pierre Cardin, POUR HOME
Parádna vôňa okolie pochvaľuje zatiaľ sa na zmenu nechystám
Parádna vôňa okolie pochvaľuje zatiaľ sa na zmenu nechystám
- Prílohy
-
- Pierre-Cardin-Pierre-Cardin-Pour-Homme-Winter-Edition-1239906517-1.jpg (51.99 KiB) 1362 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Zorg: Co ti ja viem, nic extra co by ma uputalo. Ale ta Eternity, ta sa mi strasne paci, v nedelu som objednal z parfums.sk "velku verziu" a v utorok uz prisla. Este aj CK One nie je najhorsia, ale poznam aj lepsie vone.
skusam vone co som este nemal pribudla Lagerfeld photo. milo ma prekvapila mozem odporucit je to svieze koreniste
a co hovorite na Dolce & Gabbana Pour Homme ? lebo od DG poznam len damske vone a tie mi nerezu
alebo este Paco Rabanne 1 Million nepoznate ? krabicku to ma peknu len zevraj dost sladka vona
a co hovorite na Dolce & Gabbana Pour Homme ? lebo od DG poznam len damske vone a tie mi nerezu
alebo este Paco Rabanne 1 Million nepoznate ? krabicku to ma peknu len zevraj dost sladka vona
-
easton
Professional
Borci kde zakupim tento damsky parfeem? "Regines Perfume
eau de toilette spray" moze byt aj rahranicny web, s ktorym mate skusenosti...dakujem
eau de toilette spray" moze byt aj rahranicny web, s ktorym mate skusenosti...dakujem
-
PjotR1
Expert
Ja používam Lacoste Essential Sport
Jediná nevyhoda je že voňia strašne krátko 
- Prílohy
-
- Essential-Sport-EDT.jpg (40.1 KiB) 1216 zobrazení
ja pouzivam lacoste essential tu taku zelenu ale uz mi dochadza.poradte nieco co vonia podobne alebo taky sviezi styl
nic sladke a tazke
-
easton
Professional
neviete mi poradit, kde ho kupim?? nasiel som ho na amazone mate s tym dake skusenosti , postovne a tak?
No tak potrebujem radu ohladne zenskeho parfemu Bulgari - Jasmin Noir - co si o nom myslite? Kvalita?
-
hojko
Site Admin
žeby?: Pozri sem: http://www.svetvoni.sk/bvlgari/bvlgari- ... hodnotenia a http://www.parfums.sk/bvlgari/bvlgari-j ... vana-voda/ (klikni na zobrazenie vsetkych komentarov) 
Mne sa fest paci od Liz Claiborne Curve for men, ale nemozem ju tu nikde zohnat.U nas som naseiel len pre zeny tu co som mal som doniesol z USA, a nenasiel som ani v ziadnom e-shope len v US a posielaju len tam.
Nevedel by niekto poradit, ako sa k nej dostat, bol by som strasne vdacny.
Nevedel by niekto poradit, ako sa k nej dostat, bol by som strasne vdacny.