Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Bez srandy - Barbus. Po rokoch som zas spoznal cloveka (kolega), ktory to pouziva. Bol som prekvapeny, ako krasne, decentne to vonia. Keby pouzivam vodu po holeni, idem donho. 
Posledne dve pouzivane - Gilette Storm Force a este krajsi (pre mna) Ice Force. Skusal som uz nejake adidas-y, AXE, old spice... ale Gilette ma (pre mna dost prekvapivo) uspokojil najviac.
niečo fakt decentné, aby som neodstrašil priateľku / pritiahol ine ženské 
ja mám stále zvyšky tých troch čo som písal kedysi... Acqua di Gio, Lacoste Essentials a Fahrenheit.... ale keď to miniem idem jednoznačne do Issey Miyake Sport - je to asi mesiac na trhu a je to geniálna svieža vôňa... len keby nebola taká drahá 
-
fabianmarian8
Amateur
"vôňa muža" ale nie tak ked je to už kritické a idem na pytačky ofrcám sa napr MEXom 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslíš toto? http://www.drogeriask.sk/drogeriask/esh ... lenie-100gkinjeril napísal:Bez srandy - Barbus. Po rokoch som zas spoznal cloveka (kolega), ktory to pouziva. Bol som prekvapeny, ako krasne, decentne to vonia. Keby pouzivam vodu po holeni, idem donho.
Hmmm fakt je drahá. Ten Lacoste stál 50€ 100ml.
http://www.predajparfumov.sk/issey-miya ... ml?obj=100
Hladam daku sviezu vonu na leto, ktora viacmenej nebude sladka. Uvital by som vnej dake stopy po citrusoch. V parfumeriach nemam nato cuch, vonu si potrebujem chvilu odnosit aby som zistil ako naozaj voni :-/
Ak mate nieco v tom style oblubene budem rad ak mi pomozete
Ak mate nieco v tom style oblubene budem rad ak mi pomozete
-
Scorpion90
King
Vonavka do roboty:
Lacoste Challenge
Vonavka do idem von:
Versace Pour Homme
Voda po holeni:
Armani Black Code
La Coste by som si uz nekupil, zda sa mi nevyrazna, aj ked kolegyne tvrdia, ze je to pekna vona a je citit. Versace mi kupila priatelka a najlepsia je Armani - na tu nedam dopustit, skoda ze ju pouzivam len 2x tyzdenne (ked sa oholim), ale aspon vydrzi
. Predtym som mal Calvin Klein - Euphoria skoro 3 roky..
Lacoste Challenge
Vonavka do idem von:
Versace Pour Homme
Voda po holeni:
Armani Black Code
La Coste by som si uz nekupil, zda sa mi nevyrazna, aj ked kolegyne tvrdia, ze je to pekna vona a je citit. Versace mi kupila priatelka a najlepsia je Armani - na tu nedam dopustit, skoda ze ju pouzivam len 2x tyzdenne (ked sa oholim), ale aspon vydrzi
-
bolek
Guru
Aktuálne Moschino-I love love 
Frito - Overena klasika Fahrenheit alebo od Lacoste vona Essential.
test: Fahrenheit je skôr korenistý a hrejivý - vhodný na zimu ... svieže vône práve ten Essentials alebo novší Essentials Sport, potom Giorgio Armani - Acqua di Gio, Issey Miyake Sport, najnovšia Dolce & Gabbana, Hugo Boss Element a tak...
Maki - Mne pride korenisto-sviez a vhodny na leto, mozno inak vnimam tu vonu.
test & Maki
Essentials mam doma, velmi pekne vonia ale zda sa mi ze je taka nasladsia. Tu Essential Sport co si spominal mas odskusanu ?
Dnes som bol ocuchvat dake vone v parfumerke. Pani mi vrelo odporucila issey miyake, vona sa mi vcelku pacila avsak ta cena bola kusok vyzsia ako som planoval investovat, za 50ml verziu cca 70€. Skusal som najst na internete ci niesu aj v 30 ml ale nišcht. Mate ju niekto odskusanu?
Essentials mam doma, velmi pekne vonia ale zda sa mi ze je taka nasladsia. Tu Essential Sport co si spominal mas odskusanu ?
Dnes som bol ocuchvat dake vone v parfumerke. Pani mi vrelo odporucila issey miyake, vona sa mi vcelku pacila avsak ta cena bola kusok vyzsia ako som planoval investovat, za 50ml verziu cca 70€. Skusal som najst na internete ci niesu aj v 30 ml ale nišcht. Mate ju niekto odskusanu?
Versace Eau Fraiche Man je velmi vychvalovana letna vona.
essentials sport mi prišla mierne iná, pre môj nos trochu sladšia ako klasická...
issey miyake je super, ale je fakt drahý... holt nová vôňa...
issey miyake je super, ale je fakt drahý... holt nová vôňa...
Bol som cez vikend v jednom nakupnom centre v parfumerii, ze by som chcel ovonat vonu Issey Miyake, ale slecna tupym vyrazom na mna pozerala, pretoze to nikdy nepocula, taku vonu nemaju a ze ak je to novinka ako hovorim, tak az tak o mesiac alebo dva ju budu mat. Kde teda tuto vonu ovonat, ktora parfumeria ju ma ako tester?
-
hojko
Site Admin
Frito22: Na leto by som odporucil este Chanel - Allure Homme Sport, je to sladko-svieza vona, krasna, ale nie je az tak dlho trvacna ako napr. moj oblubeny Hugo Boss - No. 6. Aj ta cena je vyssia.
Issey Miyake všeobecne ako značka nie je žiadna novinka, takže ak ani len nepoznala túto značku, tak slečna tovaroznalectvo veľmi neovládala. Akurát Issey Miyake Sport je novinka a pokiaľ viem, tak ani v e-shopoch som ju nenašiel, resp. našiel, ale ešte sa čaká na naskladnenie.
v brne ju mali aj douglas aj v marionaud...
heker- Ten IM Sport ked tak onej basna tiez by som pricuchol ze co to za vona.. bo kupim a nemusi mi sediet
nasiel som mini "ochutnavku" cena nejak 3 euri s postovnym tak uvidime jak to vonia