Aku pracu by ste nikdy nezobrali?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

baletka
LipFi
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LipFi »

ja nikdy v zivote nechcem robit za minimalnu mzdu :? nekopali by ste kanaly za 1000 eur ?! :P
simiiik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa simiiik »

nikdy by som nerobila patologa..na to by som zaludok nemala..
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

nikdy by som nerobili ako sa hovori :D za malo penazi vela roboti, to skratka nejde, niekdo nic nerobi a dostava 1000€ a niekto kto maka ako fredka napr. s krompacom tak mizernych 300€ :D ale nevzdelany clovek viac ani ocakavat nemoze len a len tvrdu robotu :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Prácu policajta.

:)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

S tymi doktormi, nie je doktor ako doktor. Stat sa doktorom je tazka vec, predsa len studium, nie je to Bezpecnostny manazment. Plus tie platy na slovensku stoja za milu jarmilu, ale ked som taky chirurg, ver ci never, ale urcite viac penazi dostane do vrecka za operacie od pacientov, ako od Nemocnice/Statu. Este ked mi zil otec, to len tak islo tam 15k za operaciu tam 10k.

Tie 24h smeny, neviem ako je to na slovensku v Fr sa noc pocita 2x, cize sest hodin v noci ti da ako keby si robil 30 a nie 24, co je tiez celkom v pohode, ked vacsinou v noci doktori spia, sem tam maju vyjazd!

Ja viem co budem robit ak neurobim tu vysku co mam teraz na plane... 3 roky vyska na sestricku a mam vystarane, plat nastupny 1800e, robota pohodicka, lebo tu by som mal hned aj teraz... Ale ja si svojho inziniera urobim :)
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

V sucastnosti ucitela na ZS,SS,nechcem nikoho urazit a nehadzem vsetkych ziakov/studentov do jedneho vreca ale co viem z pocutia tom co musia znasat,na to by som asi fakt nemal nervy a mal by som na svedomi fyzicke nasilie,uf :? O plate teda vobec nehovorim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retne: Chirurg ci aj iny doktor, ktory ma sluzby (nocne), vikendy, sviatky atd..., je to cista ryza. Mam par kamaratov, ktori pracuju v nemocnici, jeden len teraz sice nastupuje do posledneho rocnika na vysokej skole, ale jeho otec je primarom a tak vie toho co to o platoch doktorov. Napriklad teraz 29. augusta - sviatok, navyse vikend, 24 hodinova sluzba, ktora bola prijatelne ohodnotena - cca. 8000 korun za tuto sluzbu, cize v prepocte okolo 265 eur. Celkom dobry zarobok za jeden den, vzhladom na to, ze polovicu dna aj tak prespis na posteli ci presedis za internetom, nemyslis??? Viem, ze nie vzdy je sviatok, ale aj tak, odrobit len jeden vikend za mesiac, k tomu nieco na noc este cez tyzdne a mesacne len na sluzbach zarobis tolko ako niekto kto pracuje cely mesiac 8 hodin denne. A potom sa cuduj, ze preco sa lekari tak strasne buria, ze im chcu zrusit sluzby, ze nebudu mat obcania strarostlivost v noci a podobne.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hojko: Ja obhajujem tiez 24hodinove smeny, to nie je ako sbskar ze musi byt hore, oni mozu kludne spat, maju na to aj priestory, jedine co musia, je byt pripraveny na vyjazd.

K tym slabim strajkom na swk, asi to budu skor sestricky, kto sa ma stazovat, lebo tam to uz je velmi slabo platene.

Len tak mimochodom na klinike kde pracujem hlavny psychiater ma mesacny plat 15 000eur, preco? tak zakladny plat od kliniky ma asi 5000 a potom zvysok su stretnutia s pacientmi, za kazde jedno ma 41 eur, a funguje to asi tak. Cez vikendy robim v Pavilone 4, kde mame najtazsich pacientov, je ich tam 19. Pride psychiater, a prechadza z izby do izby, ak sa tam pacient nenachadza, tak inkasuje aj tak peniaze, lebo stale pred vizitou je kazdy pacient oboznameny ze pocas 1 hodiny bude prechadza izbami lekar.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

nerobil by som nikdy frontlinera pre neziskové organizácie :?
jedná sa o prácu na ulici, namotávanie ľudí a získavanie od nich peniaze.. nič pre mňa, keďže už len takýto spôsob komunikácie s ľuďmi sa mi hnusí.
Napísať odpoveď