Akú školu naštevujete, alebo...
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No podla mna ten system skor podcenuje ludi co skolu nemaju ... , neviem sice ako sa dari tebe, zjavne si spokojny, ale co som ja rozpraval s ludmi co skoncili skolu podobne ako ty, tak stale hovorili o tom, ze ja mam ist na vysku, lebo, oni teraz musia robit tazku robotu za slabe peniaze a myslim, ze cosi na tom bude ...final napísal: mám radšej keď idem vlastnou cestou, pripadá mi život vtedy zaujímavejší/pestrejší ako keď sa mám držať stáda (sry) a hlúpeho systému ktorý až priveľmi preceňuje školu..
miki690 tak ale keď už končím školu a staviam sa na vlastné nohy, musím mať aj nejakú predstavu čím sa budem predsa živiť..
je hádam jasné, že človek bez zamerania a skúseností môže ísť akurát k lopate, s tým súhlasím...
ešte zhrniem situáciu..
~50% vysokoškolákov (sš nebudem ani spomínať, to je v tejto dobe už pomaly ako základná, som zvedavý čo bude vysoká za chvíľu, zrejme bude viac hodnotená (abs.) prax, tešme sa, aké to bude keď sa človek postaví do riadnej práci po prvý krát - bude mať cca 27-28 ?
) sú buď ovplyvnení rodičmi, kde už za tú dobu bolo vtlčené do hlavy, že škola je na prvom mieste a zaručuje rúžovú budúcnosť (označme ich ako: "tato sa bude hnevať ak by som skončil")... ostatným ide o titul, viac ako o to vzdelanie.. a tým ostatným 50% môže ísť o vzdelanie.. ale len malé percento z nich sú naozaj kvalitne vyštudovaní..
takže tak podľa môjho názoru..
je hádam jasné, že človek bez zamerania a skúseností môže ísť akurát k lopate, s tým súhlasím...
ešte zhrniem situáciu..
~50% vysokoškolákov (sš nebudem ani spomínať, to je v tejto dobe už pomaly ako základná, som zvedavý čo bude vysoká za chvíľu, zrejme bude viac hodnotená (abs.) prax, tešme sa, aké to bude keď sa človek postaví do riadnej práci po prvý krát - bude mať cca 27-28 ?
takže tak podľa môjho názoru..
Podľa čoho súdiš, že len malé percento z VŠ bude kvalitne vyštudovaných? (ak odrátame odpad, ktorý študuje niečo, o čom je už v prvom ročníku presvedčený, že to nikdy robiť nebude).final napísal: .. a tým ostatným 50% môže ísť o vzdelanie.. ale len malé percento z nich sú naozaj kvalitne vyštudovaní..
Na výške nájdeš dosť ľudí, ktorí to skutočne robia pre seba, a podľa toho ich prístup aj vyzerá.