nie je to vôbec nereálne a vôbec si nemusí vymýšľať, totižto v zahraničí existujú akési "second handy", kde sa za lacné peniaze dajú kúpiť značkové veci ako Armani, Versace, Dolce,..., jediný problém je ten, že sú to veci zo starích kolekcií. Konkrétne ja som videl tieto obchody v Taliansku a Španielsku.
pinco napísal:nie je to vôbec nereálne a vôbec si nemusí vymýšľať, totižto v zahraničí existujú akési "second handy", kde sa za lacné peniaze dajú kúpiť značkové veci ako Armani, Versace, Dolce,..., jediný problém je ten, že sú to veci zo starích kolekcií. Konkrétne ja som videl tieto obchody v Taliansku a Španielsku.
aj v madarsku su take co nosia zo zahranicia stare znackove veci a su tam armani tricka za 100 sk....
trosku OT ale nemozem nespomenut jak sme raz boli v cinaku a predavac ukazoval na topanky ze to su adidas. a my nanho ze "ale ved tam su 4 pasiky a nie 3". a on na to "cim viacej pasikov, tym viac adidas"
Tomáš napísal:trosku OT ale nemozem nespomenut jak sme raz boli v cinaku a predavac ukazoval na topanky ze to su adidas. a my nanho ze "ale ved tam su 4 pasiky a nie 3". a on na to "cim viacej pasikov, tym viac adidas"
no ja tak tricka: nike, adidas, puma, quiksilver, kvl......este nejake unnamed ale to uz su stare a nohavice adidas, nike, kvl.......no a topanky adidas, nike, puma
CREA71VE napísal:no ja tak tricka: nike, adidas, puma, quiksilver, kvl......este nejake unnamed ale to uz su stare a nohavice adidas, nike, kvl.......no a topanky adidas, nike, puma