Aky 22" LCD do 13000

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
delMAR
Novice
Novice

Aky 22" LCD do 13000

Príspevok od používateľa delMAR »

Vedel by niekto schopne poradit nejake LCD 22" do 13 bez DPH? Pouzivam 4 roky Iiyama a treba uz vymenit za nieco vacsie...kludne moze byt aj wide

Pouzivat sa bude vacsinou na bezne veci ako video, hry, fotos, kancel praca, ale obcas jemne aj grafika...cize by mal vykreslovat dobre farby,bez nejakeho vacsieho zafarbenia a pri hrach a videu by mal byt krasny cisty ako "padly sneh" :) bez tienov...

Zatial to vidim na Samsung 226CW, ten je ale daleko pod cenovym limitom a jeho typicke cervene zafarbenie plochy by mi mohlo vadit, tak by trebalo nieco lepsie. Zvazoval som aj Iiyama ProLite E2201W-2 kedze so starou Iiyamou som celkom spokojny. A neviem ci Eizo ponuka dostatocne rychle odozvy na svojich 22jkach...Ine znacky netusim ci su schopne, voci LG som skepticky(moje podvedomie neberie firmy ktore zacali robit po prackach rovno LCDcka- tym ale nechcem nikoho urazit:)

Budem rad za akukolvek radu, ale prosim, nie typu "ber LG lebo ja ho mam doma"
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak osobne dlhsie skusenosti s widescreenom nemam, ale mam zopar kamosov. Vsetci maju Samsungy 22" a su maximalne spokojny. S jednym som dokonca aj pracoval chvilu (teda dost nezvyk pre mna, ja co mam 15" @ 1024x768 predsa len rozdiel) a bolo to fajn. Takisto aj vlastny otec ma 19" Samsung TV a monitor v jednom a tiez to slape. Takze ja by som siel do Samsungu asi. Tiez rozmyslam nad niecim vacsim, ale zatial mi to nie je priorita.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

v tejto cene ti vyjde aj 24" a tiez odporucam SAmsung ... no priprav sa na velky monitor aj kvalitnym pc ked tam chces nieco hrat aby to aj vyzeralo
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Keď nechceš TN panel tak: HP LP 2275W alebo Lenovo 220x, panel
S-PVA :D :D :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

zo stredneho segmentu mas jednoznacne najlepsie vyssie modely samsungov, na zaklade testov, ktore som mal moznost vidiet napriklad v PCR.
Napísať odpoveď