Aky antivir ?
Re: Aky antivir ?
dnes som presiel z avg na aviru
avira mi nezatažuje pc tak ako avg a avira chrani na slušnej urovni nasla jeden vir po avg free
zatial som spokojny!
avira mi nezatažuje pc tak ako avg a avira chrani na slušnej urovni nasla jeden vir po avg free
zatial som spokojny!
a dobre si urobil ja som mal nod32 chytil som trojana a nod zlyhal!!!!!
az avira problem vyriešila
az avira problem vyriešila
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...dobre že som sem behol, teraz pozerám a mne sa vôbec nespúšťa AVG Free. Len Comodo Firewall...
edit: ...už sa pracuje na náprave...
edit: ...už sa pracuje na náprave...
-
uplink
VIP
Tí čo hlasujete pre Aviru [ktorá tam nie je], tak kľudne hoďte hlas Kasperskému, to isté jadro, tá istá databáza, tie isté algoritmy, identický soft v inom kabáte [GUi].
avira ma ma jadro z kasperrskeho? tak je jedno či si dam aviru ale kasperskeho či je tam rozdiel?
Ja si myslim ze naj je mat Linux
:D ale pre windows sa mi paci norton.
Čo by ste si nahodili ? Aviru, Avast, alebo COMODO ?
Bol som rozhodnutý pre comodo, ale čítal som, že firewall má výborný, no AV slabší...
Bol som rozhodnutý pre comodo, ale čítal som, že firewall má výborný, no AV slabší...
-
uplink
VIP
rozdiel je nasledovný. Avira neberie žiadnu zodpovednosť za prípadnú stratu Tvojich dát, je nabúchaná reklamou a je to len antivírus. Kaspersky vo verzii KiS [Kaspersky Internet Security] je kompletné riešenie, čiže antivírus, antispam, antiadware/spyware proste antimalware a firewall. Pri legálnej licencii zodpovedá za stratené dáta z istej časti aj Kaspersky ltd. alebo corp. alebo čo to sú. Každopádne ich jadro [krnl] a databáza je identická, jediné v čom sa rozlišujú vo funkčnosti sú prídavné funkcie a gui [graphic user interface]3-mato-3 napísal:avira ma ma jadro z kasperrskeho? tak je jedno či si dam aviru ale kasperskeho či je tam rozdiel?
cawte ja sa len chcem spytat či mi pojde avg free na win7 diky
Inak za 30 dni mi konci trial na norton a rozmyslam aky free antivir si stiahnem asi avg. Myslite ze sa to oplati alebo nie?
no ja som avg pouzival 2roky ale nemal som najmenši problem len som dal aviru chcel som skusit niejaky ini av
m-atus avg podporuje win7 ja som ho na win7 pouzival
m-atus avg podporuje win7 ja som ho na win7 pouzival
-
Grim
Darca
...AVG používam už roky a zatiaľ žiadny problém...odporúčam...aj mne beží na W7
Asi si dam ten a inak ta avira je tiez free?
-
el_chupacabra
Medium Star
avira je free, ale vždy po aktualizacii ti vyskočí okno s výhodami platenej verzie...
spolu s Microsoft Security Essentials ide podľa mňa o najlepší free antivírový program.
spolu s Microsoft Security Essentials ide podľa mňa o najlepší free antivírový program.
No este uvidim co si dam mam este 30 dni.
-
uplink
VIP
MSE je v skutku dobrá, aj keď nenašla jednu vec, čo mi našiel Hitman Pro, jedná sa o mix všetkých možných AVS, zašle vzorku na server a tam vyhodnotia konkrétny súbor. Beží mi scan na critical areas každý druhý deň a okrem prvého spustenia je to čistota...el_chupacabra napísal:avira je free, ale vždy po aktualizacii ti vyskočí okno s výhodami platenej verzie...
Inak v ktorom antivire sa daju nastavit dobre vynimky lebo mam v pc kopu exploitov ktoré potrebujem a norton mi ich firt zmazava a musim vypinat auto protect ale on si robi co chce a hoc kedy sa sam zapne a zmaze mi to.
chem sa spytat avira ma aj platene verzie???
a lepsia je platena ci free avira?