Ahoj,
blíži sa narodenia môjho priateľa a neviem fakt čo mu kúpiť, toto budú prvé narodeniny čo s ním som ja (bude mať 23r). Napadli ma slnečné okuliare, ale to sa asi moc nehodí, či? Ak áno tak aké asi? Fakt ma nič nenapadá. Zaujíma sa o PC siete. Prosila by som o Vaše rady, ďakujem.
Aký darček pre chalana (22 rokov)
Re: Aký darček pre chalana (22 rokov)
aj ja mám 22... a celkom by ma potešilo auto.... nekúpiš mi?
ježiši kriste, tak s ním si dennodenne, tak asi vieš čo ho môže potešiť nie? okrem toho takýchto tém už tu je viac, stačí pohľadať... a ak je tam naozaj láska, tak ho poteší každá blbosť... len preto, že bude od teba..
ježiši kriste, tak s ním si dennodenne, tak asi vieš čo ho môže potešiť nie? okrem toho takýchto tém už tu je viac, stačí pohľadať... a ak je tam naozaj láska, tak ho poteší každá blbosť... len preto, že bude od teba..
Boze zas dalsi kus hydiny co si mysli ze sa zbehne cela republika aby za nu vybrala darcek pre uplne neznameho cloveka.
A to sme uz mali tak dlho pokoj.

A to sme uz mali tak dlho pokoj.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lesica23 - sorry, na fóre síce trpíme infantilné témy, ale len od stálic a "zabávačov", ak si chceš vybrať darček pre chlapca, buď hijackni nejakú tému čo už existuje a týka sa takto jednoduchých a bazálnych požiadaviek, alebo použi tú hrču čo nosíš na krku.
Hlavne mu nekupuj krimplovacie kliešte s testerom a balíčkom UTP koncoviek
Hlavne mu nekupuj krimplovacie kliešte s testerom a balíčkom UTP koncoviek