Aký email?
-
Bigrobi
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Aký email?
Zdravím.
Potrebujem od vas poradit nejaky najelepsi server na emaili. Rychly, bezpecny a spolahlivy. Pretoze ma uz vela server sklamalo ako napr. atlas.cz alebo gmail.com. Hladam ten najlepsi.
Potrebujem od vas poradit nejaky najelepsi server na emaili. Rychly, bezpecny a spolahlivy. Pretoze ma uz vela server sklamalo ako napr. atlas.cz alebo gmail.com. Hladam ten najlepsi.
Ja použivam windows live. Skús https://signup.live.com/signup.aspx?mkt ... s=12&lic=1
-
Soviet
Darca
Neviem ako mohol cloveka sklamat gmail..Pouzivam ho uz cca 3roky a nemal som najmensie problemy..Vkuse nove feautures k prehladnosti mailov..Okamzite prijatie a odoslanie mailu (co sa od takeho azetu neda povedat).
..Miesto ,ktore nemozes mailami ani poriadne zapratat..Kvalitne automaticke triedenie spamov..
Ten nazor na sklamanie, to som zvedavy.
..Miesto ,ktore nemozes mailami ani poriadne zapratat..Kvalitne automaticke triedenie spamov..
Ten nazor na sklamanie, to som zvedavy.
-
uplink
VIP
centrum naozaj patrí ku špičke, aspoň posledné mesiace. Ináč si zaplať na nejakom hostingu email a máš to. Stojí to do 1000 korún ročne a máš naozaj kvalitku + vlastnú doménu<j3RrY> napísal:Ja pouzivam centrum zatial som z nim spokojny.