Aky film o upiroch sa vam pacil najviac?
moj jednoznacny favorit
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
mam rad aj underworld 1; a blade prve dva diely zboznujem
van helsing len taka oddychovka; ako keby tam ani nevystupoval dracula
a pacil sa mi nosferatu z 22-ho a este lepsi dojem na mna spravil Vampyr - Der Traum des Allan Grey
velke ocakavania som mal od coppolovho draculu ale ten film mi niejako nesadol
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
mam rad aj underworld 1; a blade prve dva diely zboznujem
van helsing len taka oddychovka; ako keby tam ani nevystupoval dracula
a pacil sa mi nosferatu z 22-ho a este lepsi dojem na mna spravil Vampyr - Der Traum des Allan Grey
velke ocakavania som mal od coppolovho draculu ale ten film mi niejako nesadol
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky film o upiroch sa vam pacil najviac?
no vacsina fimov su uplne pakarnyDem0n napísal:Mate radi filmy o upiroch? Ake vas zaujali najviac a preco?
Ja osobne mam rad filmy o upiroch a najviac sa ma zaujal film Underworld, nedavno som si pozrel Underworld Evolution a tiez sa mi dost pacil. Mne sa nepacil zas Van Helsing, asi preto, ze sa mi zdal tak decky spraveny, v Underworlde boli aj pekne eroticke scenky a proste lepsie spravene...
Tak, som zvedavy, ake filmy mate radi... mozno som ho nevidel a rad si ho pozriem
s tymto moc nesuhlasim ale je to tvoj nazor.s tymito dvoma filmami nemam moc dobre skusenosti. ten prvy som ete dokukal, ale uz od zaciatku som sa pozeral ze kedy konci. Je to film na jedno kuknutie.A ta druha cast no to som vypinal asi tak vo stvrtke filmu total ma to nebavilo a zle to bolo podane pre divaka...canopus napísal:NIGHT WATCH
NIGHT WATCH:DAY WATCH
toto sa oplati pozriet vidiet, ze aj rusi vedia robit dobre filmy
a moje naj filmy o upiroch?
-1.) blade 1,2,3 (z tejto trilogie je naj pre mna 2)
-2.) underworld(dvojka ma sklamala)