Nie celkom mas pravdu.. mas pravdu v tom ze tieto doplnky obsahuju bielkoviny sacharidy atd.. teda vsetky tieto veci su aj jedlach.. lenze v tychto doplnkoch su vo vacsej koncetracii.ayE napísal:Osobne ti radím nekupuj si nič..všetky tieto prášky su len doplnky výživy a doplnkami zostanú a ak sa nestravuješ ako máš je ti to nahovno
Radšej sa začni poriadne stravovat a ak sa dá žer a žer a to doslova...radím vela vajec , kuracie meso z ryžou , syry hlavne cottage ak poznáš čo to je .. potom výborný je tuniak vela bielkovín jogurty z ceraliamy a tak dalej..ak začneš žrat ako sa má .. začneš pomaly priberat potom ak más naozaj dost penazí dokúp gajner a uvidíš výsledok
sám to mám odskúšané zo 68 na 74 kg som pribralhlavne sa snaž a nevzdávaj
najlepsie je kupit si proteiny s vyssim obsahom BCAA.. Gainer som bral aj ja, a dost mi pomohol lenze z toho pojdes trochu aj do tuku.. ked chces naberat tak radim kup si protein s obsahom BCAA na regenaraciu svalov, a ktomu si nakup 10 KG kuracich a kazdy den si z toho rob nejake jedla.. a hlavne si nemysli ze ked si kupis nejaky doplnok ze staci sypat a cvicit a pojdes hore.. zakladom je strava.. aj ked tie doplnky tiez dost pomahaju.
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2010, 23:28)
fifty88 napísal:
Nie celkom mas pravdu.. mas pravdu v tom ze tieto doplnky obsahuju bielkoviny sacharidy atd.. teda vsetky tieto veci su aj jedlach.. lenze v tychto doplnkoch su vo vacsej koncetracii.
najlepsie je kupit si proteiny s vyssim obsahom BCAA.. Gainer som bral aj ja, a dost mi pomohol lenze z toho pojdes trochu aj do tuku.. ked chces naberat tak radim kup si protein s obsahom BCAA na regenaraciu svalov, a ktomu si nakup 10 KG kuracich prs a kazdy den si z toho rob nejake jedla.. a hlavne si nemysli ze ked si kupis nejaky doplnok ze staci sypat a cvicit a pojdes hore.. zakladom je strava.. aj ked tie doplnky tiez dost pomahaju.