nepochopil si pointu. nikde nepisem, ze nevie obsluhovat tlaciaren. predsa vedela kam ma vlozit papier, aj ho vlozila.k6 napísal:Stavat vysokoskolakov do rady s clovekom co nevie napriek titulu obsluhovat tlaciaren je... usmevne
a ktomu prejavu zavisti. kde na to chodis? ako mozem zavidiet nieco, co si mozem spravit kedykolvek a v akom kolvek veku. a dokonca si to mozem financovat sam, a nikto si nemusi pre moje vzdelanie odtrhat od huby. na druhej strane je ale fakt, ze sa mi nechce
a taktiez sa mylne domnievas, ze sa tu niekto snazi nabudit dojem, ze vyska je na nic. teda aspon ja urcite nie. je to kazdeho osobna vec, a ja nebudem nikoho presviedcat, aby isiel, alebo nesiel.
pravda 21.5.2007 spisovatelka petra nagyova-džerengovaPartnera a prácu si treba vyvoliť
Voľbu povolania považujem za jednu z najdôležitejších vecí v živote človeka; aspoň takú ako výber životného druha.
Nakoniec človek strávi v práci možno viac času ako s partnerom. Problémom je, že toto závažné rozhodnutie musí urobiť dieťa zmietané pubertou, ktoré iba matne tuší, aká práca by ho dostatočne uspokojovala. A pritom následky rozhodnutia si často ponesie až do konca života.