Aky je rozdiel mezdy WINDOWS vista a Windows xp+vista pack
Aky je rozdiel mezdy WINDOWS vista a Windows xp+vista pack
No aky je v tom rozdiel oco je mat hned lepsie zo zaciatku WIN vista alebo svoj stary WIN xp doplnit o vista pack.
Je pravda ze pack spomaluje pracu vo windowse ?
Je pravda ze pack spomaluje pracu vo windowse ?
Vista je Vista, tj. úplne nový operačný systém..
WindowsXP + Vista Pack je starý systém WindowsXP prezlečený za Vistu, tj. neočakávaj žiadne novinky.. žiadne vylepšenia.. všetko po starom.. len v novom čiernom šate..
je to vlastne akási nová téma do XP. 
Čo je pre Teba lepšie závisí od Tvojho využívania PC (práca, hry, ...).. a aj od výkonu Tvojho PC.. už tu bolo o tom popísaných niekoľko tém.. skús pohľadať.
WindowsXP + Vista Pack je starý systém WindowsXP prezlečený za Vistu, tj. neočakávaj žiadne novinky.. žiadne vylepšenia.. všetko po starom.. len v novom čiernom šate..
Čo je pre Teba lepšie závisí od Tvojho využívania PC (práca, hry, ...).. a aj od výkonu Tvojho PC.. už tu bolo o tom popísaných niekoľko tém.. skús pohľadať.
mozno tento http://windowsxlive.net/
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm zaujmave ze ako screen k VTP 6.0 dali obrazok zo skutocnej VistyToy M@ch!n3 napísal:mozno tento http://windowsxlive.net/
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
re
suhlasim s tebou, tiez mam vistu a je to paradicka, neviem preco na nu tolko ludi nadava.spiro napísal:ten vista pack nerobi nic okrem zmeny grafiky prave mam normla orig vistuu a ce supova rychlejsia nez to XP s vista packom a vydno ze je to uuuplne ine ako pack....
máš k tomu nejaké podklady??? ..ktoré systémové súbory sa menia na zrýchlenie systému? ..resp. niekto iný?Andr3w napísal:no win xp + vista pack urcite nie je len o vzhlade, zmeni alebo skor prepise ti aj systemove subory ktore su modifikovane a zatial kazdy vravi ze im to stymto vista packom ide podstatne rychlejsie
Crystal
ak chcete vylepšiť svoje XP....tak skús /www.crystalXP.net/
odtiaľ mám pár kozmetických vylepšení....a ešte aj z www.sosej.cz do okienka "hľadaj" len napíš VISTA a rozbalí ti svoju ponuku....
odtiaľ mám pár kozmetických vylepšení....a ešte aj z www.sosej.cz do okienka "hľadaj" len napíš VISTA a rozbalí ti svoju ponuku....
No. Takže to, či ako pôjde Vista na vašom počítači záleží od samotného PC. Minimálne gigovú ramku treba mať pre vistu. Ak máš nejakú starú Pentium III s nejako 512 RAM nečakaj zázraky. XP+Pack je XP vo visťáckom šate = to znamená že vhodný pre staršie compy. Po druhé neviem cracknúť vistu a v obchode stojí 3600sk. Takže nemám na výber ako mať XP+Pack. Porovnať s vistou neviem lebo pravú vistu som ešte nevidel ale páči sa mi strašne ten Vista Pack.
vsetky Vista Packy ,Loghorn packy a (home made)Service Packy 3 su vsetko jeden balast ktory ti tak maximalne zasere system a este aj to prekryje temou z Vist ktoru si mozes bezpecne nahodit aj cez WindowBlinds , a updaty na Windows ti postacia s WindowsUpdate a nie nejake neotestovane(urcene na konkretny problem ) vo fakeSP3 pre WinXP , tod vse
Len je zaujimave ze na Viste moj starsi PC isiel rychlejsie ako na Xp ale odovodnoval som to tym ze to XP bolo zasrate windowsblinds a hordami programov....ale aj tak ked uz som pouzival vistu dlhsie a opat som si zasral PC programami a kadecim rychlost bola ovela lepsia ako XPcko ..no ale zase mi to odpalilo doskuhavrann napísal:vsetky Vista Packy ,Loghorn packy a (home made)Service Packy 3 su vsetko jeden balast ktory ti tak maximalne zasere system a este aj to prekryje temou z Vist ktoru si mozes bezpecne nahodit aj cez WindowBlinds , a updaty na Windows ti postacia s WindowsUpdate a nie nejake neotestovane(urcene na konkretny problem ) vo fakeSP3 pre WinXP , tod vse