Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Dušan napísal:ale netreba to prehanat hosi...ved vypit si je snad normalne,a ked sa tomu budete tak nasilne vyhybat v doxodku vam to bude luto
Mne nic luto nebude, niekto sa koli tomu ani dochodku nedozije...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

jeeeeeeezis tak dobre tak si ficte natriezvo...ale potom sa necudujte ze vas volaju pocitacovi zadubnenci ked si nedate ani pivo
bez urazky xalani ale toto neni o alkohole ale o spolocenskom zivote,tak mi to nemajte za zle :!:
Dark Archon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dark Archon »

:):):):):) ako som pisal ja iba pivo :) najviac to je najlepsie
sa pri tom dobre podebatuje :) :lol: :lol:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

žáleží aj na množstve....včera bolo pivo....ale dosť veľa...hehe....neviem presne...ale ráno prázdna peňaženka....večer tam bolo 700 Skk...jou....takže dosť...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:žáleží aj na množstve....včera bolo pivo....ale dosť veľa...hehe....neviem presne...ale ráno prázdna peňaženka....večer tam bolo 700 Skk...jou....takže dosť...
huraaa,ja uz ze som na inej planete :D :D :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Dušan napísal:jeeeeeeezis tak dobre tak si ficte natriezvo...ale potom sa necudujte ze vas volaju pocitacovi zadubnenci ked si nedate ani pivo
bez urazky xalani ale toto neni o alkohole ale o spolocenskom zivote,tak mi to nemajte za zle :!:
Ja ti to nezazlievam. :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi... :wink:
Dark Archon
Light Expert
Light Expert

Tomasito napísal:Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi... :wink:
Fuuuhaaa :):):) jasne ze s mierou :):) a drogy to tiez neuznavam !
:twisted:
Dark Archon
Light Expert
Light Expert

trizzo napísal:žáleží aj na množstve....včera bolo pivo....ale dosť veľa...hehe....neviem presne...ale ráno prázdna peňaženka....večer tam bolo 700 Skk...jou....takže dosť...
700 SK :lol: :lol: :lol: to trosku vela nemyslis ?:):::)
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

ani nie ked pijes tak je jedno kolko platis hlavne ze mas penaize a pijes :)
Dark Archon
Light Expert
Light Expert

dOg napísal:ani nie ked pijes tak je jedno kolko platis hlavne ze mas penaize a pijes :)

a najlepsie je ked ma peniaze kamos :lol: a ja neplatim nic :) a vacsinou ideme tak pol na pol :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Dark Archon napísal: Fuuuhaaa :):):) jasne ze s mierou :):) a drogy to tiez neuznavam !
:twisted:
alkohol je tiez droga :wink:
Dark Archon
Light Expert
Light Expert

no hej je :) ale nieje to tvrda droga apon dufam :):):)

a tvrde drogy neuznavam a ake kolkvek formy fajcenia tiez nie :) ( myslim cigarety ) :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ViRuS napísal:alkohol je tiez droga :wink:
"Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!)." :smt039 :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi... :wink:
vyrok inteligentneho cloveka!!!!berte si priklad do zivota
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

alkohol :-)

Príspevok od používateľa Komo »

Osobne mam strasne rad FERNET v akejkolvek podobe.
Ci CITRUS, ORANGE, STOCK.
Ale najviac mi chuti original. Je aj najdrahsi no ale co uz :-)
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

nepohrdnem kvalitnym cervenym vinkom,dalej bororo a nesmiem zabudnut na pifko.Co ani nemozem citit je Napoleon
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

fernet citrus je gut ale najhorsie je ked to prezenes je strasne tazky na zaludok ale taktiez nepohrdnem ani becher. a pivo mam velmi rad ale co som momentalne v irsku radsej ho nemusim lebo 5eur je troska moc :cry: aj pre mna,nie je to tu lahke s alkoholom uz aby som priseim na SK a doplnil zasoby :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja len pivo pijem a nejaky tvrdsi alkohol len prilezitostne.
Pivo mam velmi rad. :smt003 :D
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

tatransky caj :lol:
Napísať odpoveď