Mne nic luto nebude, niekto sa koli tomu ani dochodku nedozije...Dušan napísal:ale netreba to prehanat hosi...ved vypit si je snad normalne,a ked sa tomu budete tak nasilne vyhybat v doxodku vam to bude luto
Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
Dark Archon
Light Expert
Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi... 
-
Dark Archon
Light Expert
FuuuhaaaTomasito napísal:Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi...
-
Dark Archon
Light Expert
-
Dark Archon
Light Expert
-
Dark Archon
Light Expert
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vyrok inteligentneho cloveka!!!!berte si priklad do zivotaTomasito napísal:Mnooo, ja tu v ziadnom pripade nechcem nikoho na nic navadzat, pricom je kazdeho osobna vec, ci si obcas nieco da alebo nie, ale... Treba dodat, ze vsetko treba pozivat s mierou- s vynimkou tvrdych drog(!!!). Vacsinou tu sledujem este predpubertalnu a pubertalnu omladinu, no myslim si, ze poniektori sa tu svojimi vyhranenymi nazormi pripravuju o nieco, co mozu neskor lutovat ako urcitu stratu... i ked ten spravny cas na pochopenie istych suvislosti a vyhodnotenia naslednych zazitkov u nich mozno este len pride. Samozrejme predpokladam, ze vacsina z tunajsich prispievatelov su aspon priemerne inteligentni a psychicky vyrovnani ludia, ktori nemaju ziadne- s alkoholom suvisiace fobie, event. silne predispozicie stat sa alkoholikmi...
-
Komo
Star
- Kontaktovať používateľa:
alkohol :-)
Osobne mam strasne rad FERNET v akejkolvek podobe.
Ci CITRUS, ORANGE, STOCK.
Ale najviac mi chuti original. Je aj najdrahsi no ale co uz
Ci CITRUS, ORANGE, STOCK.
Ale najviac mi chuti original. Je aj najdrahsi no ale co uz
-
Neregistrovaný
-
Neregistrovaný