Mohol by si to specifikovat? Nechce sa mi verit ze niekto zaraba 110k€/mesiac brutto pricom programuje v pythone. (Pripadne co v tom programuje?)uplink napísal:jefty - python
Aký je Váš priemerný mesačný zárobok | hodinová mzda?
Re: Aký je Váš priemerný mesačný zárobok | hodinová mzda?
Inak, čo ak zarábam 4,5 alebo 6,5 ? 
Ja som zamestnany, vzdy je lepsie ked clovek ide na svoju päst, teda lepsie platovo mam naozaj par znamych co si sami zarobia aj sumu blizku 10k€/mes no viem vsak, ze uz si vlasy trhali so slovami "ludia nemaju peniaze, nieje robota.."
K veci, ked to hodim tak ze rocny plat / rocne odpracovanych dni / 8hodin tak potom to je nejakych 10-12€/h
+ nejaka ta dovolenka, stravne listky and so on...
Ako sa hovori, clovek poctivou pracou nezbohatne ale vyzit sa da dokonca aj v tomto predrazenom Slovensku.
K veci, ked to hodim tak ze rocny plat / rocne odpracovanych dni / 8hodin tak potom to je nejakych 10-12€/h
+ nejaka ta dovolenka, stravne listky and so on...
Ako sa hovori, clovek poctivou pracou nezbohatne ale vyzit sa da dokonca aj v tomto predrazenom Slovensku.
Tak v ankete zvolis lubovolnu polozku podla osobneho zvazenia a napises to sem nech mame kazdy presnejsi pohlad na ostatnychbegbeee napísal:Inak, čo ak zarábam 4,5 alebo 6,5 ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
guru07 - no vidíš, mne sa zase nechce veriť že naši politici majú milióny, ak nie miliardy eur na súkromných účtoch a to sú v parlamente len dva týždne aj s cestou, to je čo? Tam je aká sadza potom na hodinu? 
Ináč Python - fw. Django, systémy pre banky, obchodné systémy, hybridné intra/internetové systémy, etc.
Fungujú tak že robia 12-16+ hodín denne, za rok/dva ich vystrieda vždy nový, ktorý je z pravidla ešte o chlp namakanejší. Sú to stroje, nerobia celé dni nič ine len Python/Django. In general, nemajú dovolenky, sviatky, víkendy a to čo robia robia dokonale, bez chýb, s ohľadom na budúcnosť a pre budúcich programátorov, ktorí ich nahradia.
Ináč Python - fw. Django, systémy pre banky, obchodné systémy, hybridné intra/internetové systémy, etc.
Fungujú tak že robia 12-16+ hodín denne, za rok/dva ich vystrieda vždy nový, ktorý je z pravidla ešte o chlp namakanejší. Sú to stroje, nerobia celé dni nič ine len Python/Django. In general, nemajú dovolenky, sviatky, víkendy a to čo robia robia dokonale, bez chýb, s ohľadom na budúcnosť a pre budúcich programátorov, ktorí ich nahradia.
uplink - vdaka za rychlu reakciuuplink napísal:guru07 - no vidíš, mne sa zase nechce veriť že naši politici majú milióny, ak nie miliardy eur na súkromných účtoch a to sú v parlamente len dva týždne aj s cestou, to je čo? Tam je aká sadza potom na hodinu?
S pythonom pomerne dost casto pracujem, s Djangom som nemal vela skusenosti. Inak respekt pred takymito mastermi co dokazu pisat cisty (perfektny) kod.
A ohladom prvej vety - neostava nic ine povedat, len ze mas pravdu.
mmm, máme tu aj pá šťastlivcov ako vidím, čo majú od 30-60€ hod
Ale tak kto je šikovný, ten vie ako na to 
Veď počkajte, ... raz vyhrám nejaký jackpot
napíšem sem, že som profesionálny tipér alebo gemblér ... to bude ešte len hodinový plat 
Veď počkajte, ... raz vyhrám nejaký jackpot
-
seth82
Darca
Na tej stránke chýba napríklad v IT SEO a online publishing...Ale čo sa technical writer, tak mám vraj o 40 percent viac ako priemer...
-
uplink
VIP
Váš plat je o 56 % vyšší ako priemer, som soc
ja som to vždy vedel 
V mojom pripade je nedostatok udajov, takze stranka mi je na 2 veci
...
Presne o tomto som pisal. Z podobnych statistik sa toho tolko nedozviem, ako by som sa mohol napriklad sem od beznych ludi, keby pravdaze radsej pisali platy/pozicie namiesto hlasovania v ankete
... Ale aspon vidno ake tu je zhruba rozlozenie platov (nech uz to je akakolvek praca)
Presne o tomto som pisal. Z podobnych statistik sa toho tolko nedozviem, ako by som sa mohol napriklad sem od beznych ludi, keby pravdaze radsej pisali platy/pozicie namiesto hlasovania v ankete
seth.. bohuzial, si zacal ako prvy
takze ho mas vacsi len o 40% a z nadpriemernych si skoncil ako posledny:)
.
preto o plate a dlzke vtaka nepisem na internet
.
preto o plate a dlzke vtaka nepisem na internet
-
seth82
Darca
taketo statistiky nemaju velky vyznam, niekto moze mat napriklad relativne nie moc zaujimavy zaklad ale o to vecsie odmeny,bonusy a pod. ktore su nepravidelne. jeden mesiac ma napr o 1000€ viac a druhy menej a pod.
ja viem, povodne tato tema nebola ani tak myslena ako sa vyvinula, nikto vsak nepisal "osobne" informacie, tak tu ostala len anketa a par sprav od ludi co sa "nebali" zverejnit svoj plat a info o pracigogo956 napísal:taketo statistiky nemaju velky vyznam, niekto moze mat napriklad relativne nie moc zaujimavy zaklad ale o to vecsie odmeny,bonusy a pod. ktore su nepravidelne. jeden mesiac ma napr o 1000€ viac a druhy menej a pod.
650/hod a 12hod denne? kolko dni robia do mesiaca? nechodia ich "vypalovat" ?
taky jeden stroj by sa zisiel mat doma
necudujem sa ze za rok idu do "dochodku" a su za vodou
necudujem sa ze za rok idu do "dochodku" a su za vodou
Ako tak pozerám, podaktorý si viete celkom slušne zarobiť aj v tomto zapadákove. To mám asi len ja šťastie, že v každej firme kde o mňa prejavia záujem, ponúknu maximálne 5€/h v hrubom. A to mám 7 rokov praxe v technickom odvetví a mám aj vyhlášku 508/2009 §23 Elektrotechnik na riadenie činnosti alebo na riadenie prevádzky a napriek tomu sa nedarí nájsť normálne platené miesto 
Noobsz DJ treba zdokonalovat cudzi jazyk, tlacit sa von za robotou, nic nove
mam znameho ktory pracoval v nasa, je uznavany vedec, hadam ze mi pomoze najst nejake to miesto ci uz unas abo mimo
mam znameho ktory pracoval v nasa, je uznavany vedec, hadam ze mi pomoze najst nejake to miesto ci uz unas abo mimo
-
uplink
VIP
Trussardi - netuším ako je to s vypaľovaním, viem len od jedného známeho, čo to robí za tuším ~300 e/h [python], že ho platia štvrťročne v zlate/platine/diamantoch a banku nemá ani na Slovensku, ani v Čechách. A ani v Švajčiarsku, ako by si mnohí mysleli
. Ergo, aj keby ich chcel niekto vypaľovať, asi nemá moc ako, vo väčšine sú sami a majú len starých rodičov a vl. rodičov. Takže by to bolo obtiažne celkom.
v r.2011 som mal na Slovensku 11e/h v cistom.
senior pozicia - IT Networking.
dalo sa vyhadat aj viac, ale na to som nikdy moc nemal nervy.
Ono vsade pocut len IT=vysoky plat...mozno este nejaku dobu, ale moc dlho to trvat nebude.
Prirodne vedy / medicina (veci ohladom dna, virologia), tam je zlata bana a buducnost podla mna...Bill Gates vedel co robi
senior pozicia - IT Networking.
dalo sa vyhadat aj viac, ale na to som nikdy moc nemal nervy.
Ono vsade pocut len IT=vysoky plat...mozno este nejaku dobu, ale moc dlho to trvat nebude.
Prirodne vedy / medicina (veci ohladom dna, virologia), tam je zlata bana a buducnost podla mna...Bill Gates vedel co robi