ROKI49 napísal:
Treba ist na to postupne. Ledva obcianku dostala takze treba postupne na nu. Najprv toto potom tamto a na svadbu sa vysrat......chapes........
Sheep napísal:
Nie to mi netreba ved ajtak stym vela neurobis,vsetko mozes robit az ked mas 18.Takze zatial si ho este nevybavujem. .
Radím ti ho vybaviť lebo mne predvčerom naparili pokutu
Vieš prečo? Lebo dakde v zákone je že občiansky preukaz si môžeš vybaviť naskôr 90 dní pred dovŕšením 15 roku a najneskôr po 30 dňoch nadobudnutia 15. Takže neradím si to nechávať ako ja. ja som mal 15 v marci a až v júli som si ku šiel vybaviť! Čiže ak nechcešby ľahší o 500 Sk tak radšej si ju vybav!
MS FRANKY napísal:
Vieš prečo? Lebo dakde v zákone je že občiansky preukaz si môžeš vybaviť naskôr 90 dní pred dovŕšením 15 roku a najneskôr po 30 dňoch nadobudnutia 15. Takže neradím si to nechávať ako ja. ja som mal 15 v marci a až v júli som si ku šiel vybaviť! Čiže ak nechcešby ľahší o 500 Sk tak radšej si ju vybav!
ja som mal 15 v januari a isiel som vybavovat v aprili ... a ziadna pokuta
MS FRANKY napísal:
Ale môžu ti ho dať až v deň dovŕšenia 15 rokov.No a mne ho dali dva mesiace skôr.To bude asi mojou výškou 188cm.