Aky kupit snowboard? poradte

O športe...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

snowboard -- zaciatocnik

Príspevok od používateľa Runes »

cafte cem sa poradit tento rok cem skusit tento sport a cem vediet ako sa oplati zacat co sa tyka dosky viazania topanok ,,, co kupit pouzite co kupit nove kde kupit to pouzite a kde kupit to nove ake su dosky napr s giga sportu za 5 000sk a aku velku dosku??? mam vysku 186 a vahu 70kg, je rozdiel medzi tvrdou a mekkou doskou
Igor Ferenčák
Novice
Novice

Dobrá rada

Príspevok od používateľa Igor Ferenčák »

Skús sa pozrieť na www.aaasnowboard.sk majú tam dosť dobrý výber snowboardov určených pre začiatočníkov až pokročilích ,poriadia ti aj z výberom. Nájdeš tam aj kopletné výhodné sety(snowboard,viazanie,topánky)
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

v tom AAA snowboard by som teda nenakupoval :? jedinu ako tak normalnu znacku tam maju FLOW a mozno aj ELAN,proste nemaju tam az tak velky vyber a tak by si sa mohol lahko osrat lebo tam maju aj velmi pochybne znacky. A ked spominas ten gigasport tak to si dosku radsej vystruhaj sam z dreva :) A ak si na snowbaorde este nestal tak je hlupost hned si ho kupovat (poznam ludi ktori to tak urobili a potom povedali ze ich to nebavi), radsej si najprv pozicaj na par dni v pozicovni a by si zistil o co vlastne ide. A pozri si toto

Kód: Vybrať všetko

http://www.boardlife.sk/interactive/rubrika/rubrika.asp?what=nc
tam mas rady ako nakupovat snb. vybavu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

diky piston a ze by ma to nebavilo nemam strach a keby aj nie tak by to ostalo brachom ale mna to bavit bude uz len s toho dovodu ze ako maly som to cel taze to bude naplnenie deckeho sna :-))) a ked budem mat staly prijem tak cem zacat s kite bordingom a toto je priprava nato
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nemas zaco, inak kde byvas lebo napr. v bratislave by som ti vedel poradit celkom dost obchodov.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no tak mozes spustit ja som blavak :-) btw najlepsie take de sa mozem aj poradit a su tam normal ludia ne taky co cu za kazdu cenu predat
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ok :)
1.Alliance boardstore - maju tam iba znacku Burton, su najlepsie na svete ale aj dost drahe.
2.Asrenal - vedla kina hviezda
3.pogo - aupark,palace,blumantalska
4.tornado - obchodna
To su take najlepsie asi.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

piston napísal:ok :)
1.Alliance boardstore - maju tam iba znacku Burton, su najlepsie na svete ale aj dost drahe.
2.Asrenal - vedla kina hviezda
3.pogo - aupark,palace,blumantalska
4.tornado - obchodna
To su take najlepsie asi.
PIston stavim sa ze mas Burton Dosku :P ked takto vychvalujes... :P No je to tvoj subjektivny nazor...

A k teme, myslim ze zaciatok bude dost deprimujuci ale ked sa to naucis, uz ta to neprestane bavit! S kupov ti na Swk neviem poradit, sam radsej idem do prahy, kde to viacej pokope(vacsi vyber a hlavne novsie veci) a ceny su tam o mnoho lacnejsie, priklad: k prahe doska Nidecker Axis-4680 kc a tu na Swk som videl v POgu za 10 000-sk. No ked som toto videl tak som mal chut im nieco na to povedat! :x

TAk ak mas cestu do prahy tak rad pomozem! :wink:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sorry to som trochu zle napisal, proste su najpredavanejsie a uplnou nahodou burton dosku nemam :) A to s tym ze ci je to v cesku lacnejsie som si neni uplne tak isty :? Mozno si porovnaval stary model s novym albo si natrafil na nejaku akciu(ktorych tam mavaju tiez ovela viacej), ale je pravda ze sa tam lepsie nakupuje lebo su tam vacsie obchody a maju vacsi vyber.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe diky hosi :-) a k variante ze nekupovat dosku novu ??? a taktiez viazanie ??? boty urcite nove cem len ci sa oplati vrazat do novej dosky a viazania bo ja to asi rozbijem nechtiac jak poznam seba sa :-)
andrej02
Novice
Novice

Snowboard

Príspevok od používateľa andrej02 »

Rozmyslam o kupe Snowboardu, chcem sa opytat na vase nazory na tento

http://www.ole.sk/snowboard-worker-free ... -p-17.html

dik
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ak si uplny zaciatocnik tak dajme tomu, inak kolko merias lebo tam pisu ze najvacsi je 137cm a to je dost malo, inak pozri si toto http://www.boardlife.sk/clanky/nakupdos ... pdosku.asp
andrej02
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andrej02 »

piston napísal:ak si uplny zaciatocnik tak dajme tomu, inak kolko merias lebo tam pisu ze najvacsi je 137cm a to je dost malo, inak pozri si toto http://www.boardlife.sk/clanky/nakupdos ... pdosku.asp
vysku mam 180
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no lebo 137cm to je tak pre dieta tebe nieco medzi 155-160, a dost dolezita je aj vaha
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

andrej02 napísal:vysku mam 180
No board by ti mal byt po bradu, tak si odmeraj aku velku mas tvar a odcitaj od 180 a taku velku by si mal mat dosku.. Aspon tak som sa s tym ja zatial stretol.. A este na co ho chces, ale predpokladam, ze na normalne jazdenie, takze na sirke nejako zalezat nebude.. Tie snowboardy hore nevyzeraju zle (to A sa mi paci najviac), ale v tomto radsej viac investujem a ocakavam kvalitu.. Problem je v tom, ze niekedy platis aj za znacku :?..

laminované celodrevené jadro - To asi neni celodrevenne jadro co ?

Inac nevyzera zle ;).. Neviem kolko jazdis, ale pre zaciatok taka doska urcite staci ;)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja jednoznacne odporucam znacku burton
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

TT napísal:ja jednoznacne odporucam znacku burton
Hej, ale tam platis tak 20 % za cenu.. A on ma podla mna namierene na lacnejsiu dosku..
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Ale prd Burton nie su najlepsie,ja mam Nidecker a som s nou uplne spokojny,este som ju mal s 30% zlavou ze to bola minulorocna kolekcia.
Takze poradim ty chod do niakeho skate/snow shopu a spitaj sa ci nemaju dosky s minulorocnej sezony.
Kup si s celodrevenym jadrom najlepsie niaka freestylova to je taka univerzalna,urcite nekupuj hypermarketove sroty.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ked uz tu je takato tema .. rad by som sa spytal co je vyhodnejsie kupit (skor na allride jazdenie)
- Ride Timeless model 2004-2005
- Ride Havoc model 2007
:?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aky kupit snowboard? poradte

Príspevok od používateľa PACO8 »

Zdavim. Som zaciatocnik a chcel by som si kupit snowboard na freestyle nieco vhodne pre zaciatocnika. Uvazujem nad tymto 5150 http://www.freeride.cz/buyersguide/?co= ... s&zbozi=75
alebo radsej nieco ine? Moc sa v tom nevyznam, este tie znacky radical z exisportu http://www.exisport.com/sk/index.php?&m ... &act=plist
su dobre, alebo su to nejake šuvixi? Ak by ste mali nejaky link na snowboardove forum budem velmi vdacny ak by ste mi ho poslali cez SS. Vopred dik
Napísať odpoveď