Aky Linux
Re: Aky Linux
Mne sa dosť páčila Ubuntu, nemal som s ňou problémy.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A naco ho chces pouzivat a hlavne dovod preco ho chces skusat? Lebo skusil z CD je fakt pojem. Linux kym si vyladis akykolvek, tak to "chvilu" trva 
Ja som tolko distribucii skusal prvy mesiac, ze sa to neda ani spocitat. Ale zacni s nejakym tym *buntu. Ci uz Ubuntu, Xubuntu, Kubuntu atd. Zalezi to na tom ci sa ti paci gnome,xfce,kde,lxde,openbox alebo ine...
Vyskúšal si to z CD, teraz to môžeš skúsiť nainštalovať... opäť sa pohneš trochu ďalej.
Ubuntu patrí medzi najľahší a užívateľsky najprívetivejší Linux.. a tiež je dosť široká komunita (slovenská aj česká) v prípade riešenia problémov.
Ubuntu patrí medzi najľahší a užívateľsky najprívetivejší Linux.. a tiež je dosť široká komunita (slovenská aj česká) v prípade riešenia problémov.
no vsak nainstaloval som to ubuntu a tak celkom sa mi to pozdava uvidime dalej ako to bude 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Môžeš skúsiť ešte Madrivu
chcel si povedat Mageia nie?MichalkoOo napísal:Môžeš skúsiť ešte Madrivu
ja by som odporucil openSuse
Preco by chcel povedat Mageia ?
pretoze podla wikipedie
Kód: Vybrať všetko
Posledná verzia niesla označenie 2011.0. V súčasnosti je Mandriva už mŕtva distribúcia a väčšina jej priaznivcov presedlala na jej priameho pokračovateľa, ktorý nesie názov Mageia.Re: Aky Linux
Ok jak myslis... riad sa wiki. Ja len poukazujem na to, ze mandriva sa da stale stiahnut. Cize ak by chcel povedat Mageia tak to snad napise.
A ja zas poukazujem na to ze mandriva uz sa nevyvyja celkom dlhu dobu co je celkom naprd 
To s tebou suhlasim. Nemozem povedat, ze nie.
pokial to chces pouzivat namiesto windows a nechces sa nic ucit ja by som ti odporucal ubuntu od verzie 12.07 vysie...
Hej hlavne 12.07strapaty napísal:pokial to chces pouzivat namiesto windows a nechces sa nic ucit ja by som ti odporucal ubuntu od verzie 12.07 vysie...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie, myslel som madrivu. O megei som nikdy nepočul 
-
hrban
Addict
mandrivu nikdy v živote, je to tak non-user friendly, to radšej Ubuntu alebo hocijakú odnož, silná podpora fór a user friendly, a s ovládačmi tiež nie sú problémy
Stale som osobne zastancom Archu, ale v poslednej dobe som prisiel na chut Mintu. Nemam rad *buntu linuxy, ale Mint som nahadzoval aj ludom, ktori prechadzali z Woken a boli spokojni 
Ja som zase za debian + openbox.
-
Fabo
Hardcore addict
Alebo Fedoru alebo openSuse alebo...
Vyskusaj ich viac.
Vyskusaj ich viac.