Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 17 Dec 2017, 9:04



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1124 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Ďalšia

Choď na stránku
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy" 

Aky mate mobil
Inteligentny (Symbian, WM, Android) 89%  89%  [ 236 ]
Hlupy (Uzavrety OS) 11%  11%  [ 30 ]
Celkom hlasov : 266

Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2004
Príspevky: 4739
Bydlisko: New Zeland
Karma: Level +5
Príspevok Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Aky mate mobil ? pre nezasvatenych mobily sa delia na tzv. "Inteligentne" - maju operacny system : Symbian, Windows Mobile a "Hlupe" - maju uzavrety operacny system
napiste aj typ telefonu :)

no a mozem zacat :) doteraz som mal same hlupe telefony :) az teraz sa mi dostala do ruk Nokia 6630 SymbianOS 8.0 S60 FW 5.03.08 a zatial som velmi spokojny co nema dorobim (teda ked sa da)

//Hlasovanie resetnuté. Výsledky ankety ku dňu 10.3.2012, 14:35
Príloha:



Naposledy upravil goten dňa 10 Mar 2012, 14:35, celkovo upravené 5x

Resetnuté hlasovanie



27 Jan 2006, 15:35
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.5.2005
Príspevky: 15253
Bydlisko: Hnúšťa
Karma: Level +6
Príspevok 
6230 :P Ti dam ze hlupy :P...ratat vie, smskovat tiez a volat sa z neho niekedy tiez podari ;) dpkonca aj mp3 prehra...


27 Jan 2006, 15:36
Profil  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.2005
Príspevky: 1241
Bydlisko: Košice city
Karma: Level +2
Príspevok 
Ja mám starú A50 a ten je hlúpy jak poleno. :lol: :lol:
Ani kalkulačku nemá.


27 Jan 2006, 15:43
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2005
Príspevky: 2536
Bydlisko: We should buy a bar!
Karma: Level +4
Príspevok 
Ja mam Siemens CX70 a nemozem sa stazovat...
Inak az taky "uzavrety" by som ten FW nenazyval, pretoze si mozes v pohode nahrat nowy FW a kopu patchov :wink:


27 Jan 2006, 17:49
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.12.2005
Príspevky: 558
Karma: Level +3
Príspevok 
The Devil píše:
Ja mám starú A50 a ten je hlúpy jak poleno. :lol: :lol:
Ani kalkulačku nemá.

Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.
A ze A50 nema kakulacku. No a co. ved A50 bola vyrobena v case, ked sa mobil pouzival na telefonovanie. teda na to, na co je mobil primarne urceny. Pokial mas prsty a vies mnoziny, nie je problem vypocitat hocico. Podla mna, do mobilu montuju rozne sr*cky (ako fotoaparat atd). Ale zaujimalo by ma, preco tam nedaju taku uzitocnu funkciu ako zapalovac alebo otvarak na pivove flase :) . To by bol univerzalny (a inteligentny) pristroj.


27 Jan 2006, 17:58
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.12.2005
Príspevky: 1128
Bydlisko: Prague
Karma: Level +2
Príspevok 
will.i.am píše:
Ja mam Siemens CX70 a nemozem sa stazovat...
Inak az taky "uzavrety" by som ten FW nenazyval, pretoze si mozes v pohode nahrat nowy FW a kopu patchov :wink:

ale uzavrety to nieje o tom ze si mozes doinstalovat novy FW a patche(novy FW sa da doinstalovat do kazdeho mt ak sa nemylim), to je o tom ze ak ti nieco v MT chba a je to softwareova zalezitost tak doinstalujes vsetko, inak ja mam momentalne D750i (hlupy) ale pred tym som mal NOKIA 6600 (inteligentny)


27 Jan 2006, 18:21
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.9.2005
Príspevky: 6107
Bydlisko: Innsbruck, AUT / Kosice, SVK
Karma: Level +6
Príspevok 
tvari sa ako intelignetny ale... mu to vybijem z pamate... Nokia6610i :D


27 Jan 2006, 18:39
Profil  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2004
Príspevky: 4739
Bydlisko: New Zeland
Karma: Level +5
Príspevok 
.cov píše:
Hlupy - chytry. Pekne "hlupe" delenie mobilov. Mobil je tak chytry, ako je chytry jeho majitel. Mozes mat super "inteligenty" mobil a daj ho do ruky blbcovi a uvidis co sa stane.
A ze A50 nema kakulacku. No a co. ved A50 bola vyrobena v case, ked sa mobil pouzival na telefonovanie. teda na to, na co je mobil primarne urceny. Pokial mas prsty a vies mnoziny, nie je problem vypocitat hocico. Podla mna, do mobilu montuju rozne sr*cky (ako fotoaparat atd). Ale zaujimalo by ma, preco tam nedaju taku uzitocnu funkciu ako zapalovac alebo otvarak na pivove flase :) . To by bol univerzalny (a inteligentny) pristroj.

toto by som prijal aj ja v telefone :)


27 Jan 2006, 18:44
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.11.2005
Príspevky: 18047
Karma: Level +6
Príspevok 
vraj "inteligent".. n6260 :roll:


27 Jan 2006, 19:14
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.3.2005
Príspevky: 756
Bydlisko: Južná Kórea
Karma: Level +2
Príspevok 
ja mam SE T610 a neviem ci je podla tvojho delenia hlupy alebo inteligentný ale jednoznacne je na neho spolah .. nie ako na niekotrých ludi..


27 Jan 2006, 19:22
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.2005
Príspevky: 609
Karma: Level +2
Príspevok 
to neni ziadne jeho delenie 8) takkto sa standartne telefony delia..
ja mam nonOS K700


27 Jan 2006, 19:25
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.3.2005
Príspevky: 756
Bydlisko: Južná Kórea
Karma: Level +2
Príspevok 
Pufo Callo píše:
to neni ziadne jeho delenie 8) takkto sa standartne telefony delia..
ja mam nonOS K700

presne tak som to nemyslel .. podstatnou castou príspevku bola jeho druha polovica


27 Jan 2006, 19:31
Profil  ICQ  WWW
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.8.2005
Príspevky: 122
Bydlisko: SNV
Karma: Level +2
Príspevok 
blbec sony ericsson k700i


29 Jan 2006, 3:11
Profil  ICQ  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.11.2005
Príspevky: 662
Bydlisko: NR BA
Karma: Level +2
Príspevok 
No ja mam 6230 ale nemozem povedat ze je hlupy,ja som s nim vysoko spokojny.


29 Jan 2006, 12:21
Profil  ICQ  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.12.2005
Príspevky: 1128
Bydlisko: Prague
Karma: Level +2
Príspevok 
bond35 píše:
No ja mam 6230 ale nemozem povedat ze je hlupy,ja som s nim vysoko spokojny.
sakra ty mozes povedat co chces, softwareovo je to hlupi mobil a to nezmenis


29 Jan 2006, 12:27
Profil  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2004
Príspevky: 4739
Bydlisko: New Zeland
Karma: Level +5
Príspevok 
ako tak pozeram velmi malo ludi tu ma mobil so Symbianom or Windows Mobile...


29 Jan 2006, 12:43
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.11.2005
Príspevky: 609
Karma: Level +2
Príspevok 
ob3l1x píše:
ako tak pozeram velmi malo ludi tu ma mobil so Symbianom or Windows Mobile...

cena :wink: sice najlacnejsi sa da kupit za (velmi) slusne peniaze, ale tomu sa vyrovnaju aj sproste mobily:) IMHO to zmeni nastupca k750


29 Jan 2006, 13:07
Profil  ICQ  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.12.2005
Príspevky: 167
Bydlisko: za LCD
Karma: Level +1
Príspevok 
Moj telefon je sprosty jak ... :D
N 7210


29 Jan 2006, 15:02
Profil  ICQ  WWW
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.7.2005
Príspevky: 2499
Bydlisko: Macbook Pro, Hlohovec
Karma: Level +3
Príspevok 
uplink píše:
6230 :P Ti dam ze hlupy :P...ratat vie, smskovat tiez a volat sa z neho niekedy tiez podari ;) dpkonca aj mp3 prehra...
aj ja mam :) az na ten dispej je v pohode :)


29 Jan 2006, 16:35
Profil  ICQ  YIM  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.1.2006
Príspevky: 5
Karma: Level +1
Príspevok 
Tomasd píše:
aj ja mam :) az na ten dispej je v pohode :)


tiez mam 6230 len s i-ckom, hlupy ako hlupy, no co uz ked niekto tak nazval.. ma fotak, mp3 player, temy, hry, aplikacie, pre bezneho pouzivatela super.. niekomu staci telefon len na telefonovanie, smskovanie, a pre neho je inteligentny aj ten co vytoci cislo a zavola :)) ja som maximalne spokojna, a pokial ma uzavrety OS tak sa aspon nezaviri, ajtak si do neho nahram co chcem, podporuje pamatove karty, takze si tam hodim aj gigac keby som velmi chcela. S tym displejom to mas pravdu, treba davat vacsi pozor, ale inak fajn..


30 Jan 2006, 17:06
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1124 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.130s | 16 Queries | GZIP : On ]