no ja ani tak nemam nake uzasne..mozo mam len sa nepamatam ..akurat ked sme sli na triedny vylet tak sme stali asi 10 krat ani neviem kvoli comu a zahadne furt pri nakej krcme...a nakoniec bol profesor taky vpc ze si nevsimol jaky vpc sme my..ale on vedel co robime ako vsetko..fasa ucitel...
ale jeden kamos mi raz hovoril ze mali mat matiku tusim a dnu vosla profka ktora to neucila,proste pohoda a oni sa zacali smiat a ona to furt nechapala..jednoducho ju vysmiali a ona sa rozplakala a povedala:vy ste ale stupidna trieda a vybehla s triedy..skoda ze som tam nebola...ta profesorka je vazne pribrzdena..ziadna autorita..
alebo to bolo len nedavno ani to neni take vtipne ale mali sme geosku a stale sa rozpravalo a zrazu ticho uplne a prave vteds si spoluziak co sedi za mnou ale riadnu grgol..chvilu ticho a pak len pocujem profesora hovorit:svina...ja som sa tak smiala ..
moj triedny ucitel neni to v tipne ale boli sme pr vahu kupat sa trieda ni ostatny sa kupali iny kadili v krikoch ale oni dvaja vedla seba sedeli na deke a nieco sa rozpravali nee a on ze to sa urovna atd. a zacala ju hladkat ach jaj este stastie ze odysla ale to nic on raz davno na jednej oslave povedal ze jednej ziacke strtli sa na chodbe nahodou a on v podnapitom stave a chytil jej ruku a povedal nepustim ta kym mi nedas pusu alebo este ze vraj ho na vojne natreli hovno nechcel by som
No ja mám profáka elektroniky, ktorý je sranda sám o sebe. V piatok napríklad zapotil: "Ďalej zájdeš, rýchlejšie si tam skôr." No ja som z neho nemohol.
na prednaske v biofyziky sme mali lasery a na slide bol obrazok chirurga, ktory mal na sebe okuliare a z nich mu isiel nejaky laserovy luc. profak na to: "ked som tu prednasku robil, myslel som si, ze on tym lucom operuje, ale ked tak nad tym rozmyslam, neviem si predstavit, co by sa stalo keby do saly prisla sestricka a on sa na nu pozrel"
ale uplne najlepsi zazitok s profakom som mal na gympli ,ked si s nami po 8 rokoch studia potykal a spraval (aj sa stale sprava) sa k nam akoby bol jeden z nas ,nerobi ziadne rozdiely. to sa mi paci
tak toto sa mi stalo na stuzkovej ( nasej )
Idem na WC ( uz bola free zabava ) a kamos ide tiez.
Boli tam dve hajzle jeden bol obsadeny a druhy volny taj kamos zatial cakal a ja mu rozpravam ze dnes nasa triedna vyzera ako 14rocna kur*a ( fakt bola pekne spravena, upravena... )
No a zrazu sa otvoria tie druhe dvere co boli vedla mna ( druhy hajzel ) a znich vide nas ucitel ( dozor ) a on sa len zasmeje poviem moje meno a ide prec.... a neskor ked ho stretnem tak sa len smeje...
taka haluz...
My sme raz v 8.rocniku behali po laviciach a ucitel si s nami nevedel rady tak isiel davat poznamky.Spoluziak k nemu dosiel a dalmu taku slabu po plesine "Co to robis Edo???"Chudak ucitel, ho to tak vyhecovalo ze sa v kabinete rozplakal. Ale bola to riadna haluska..
Tak toto je fakt blbé.Mne sa chce plakať z vás.Keby som bol tým učiteľom ... tak by boli poriadky
no na jednom tridenom vylete nas ucitelka tozdelila na 2 skupiny...chlapci a dievcata...dievcata mohli ist si vybalit veci do izieb a chalanov prehladavala..dokonca otvarala aj mineralky, ktore mali este neporuseny vrchnak..a co nasla 2 flasky (nic moc) a vzapäti filmovku plnu ganje, asi tak 4-5 geciek, a co sa stalo potom? nic pokracovali sme vo vylete a ona z toho nevyvodila ziadne dosledky (asi bola spokojna, ze budeme triezvy....)
afa napísal:moj triedny ucitel neni to v tipne ale boli sme pr vahu kupat sa trieda ni ostatny sa kupali iny kadili v krikoch ale oni dvaja vedla seba sedeli na deke a nieco sa rozpravali nee a on ze to sa urovna atd. a zacala ju hladkat ach jaj este stastie ze odysla ale to nic on raz davno na jednej oslave povedal ze jednej ziacke strtli sa na chodbe nahodou a on v podnapitom stave a chytil jej ruku a povedal nepustim ta kym mi nedas pusu alebo este ze vraj ho na vojne natreli hovno nechcel by som
Raz nasa chemikarka(naj ucitelka na skole) vykladale ucivo o rozmnozovani buniek(mitoza amitoza)
a ja som uplne od riti ze:"kam chodia muchy na zimu??"
ona:"do nejakych teplych skar......(chvilka ticha a dodatok) este si sa mohol spytat ci hovno hori!"
ja som skoro umrel
alebo kamoske zacal zvonit mobil a ona ze:"dobre viete ze jediny mobil co tu moze zvonit je moj!"
a mnoho ineho ale pamat mi uz nesluzi jak za mladi
My sme na gympli isli s telocvikarom stahovat nabytok jeho rodicov . Najprv sme nechapali ze o co ide a ked sme nosili po Blave skrine a koberce, tak nam to bolo dost jasne...hehe. Potom sme s nim skoncili na pive(samozrejme cez vyucovanie), triedna dost penila, ale telocvikar nam to samozrejme vyzehlil. Ucitel ako ma byt .
Od tohto môjho zážitku už uplynula nejaká doba, ale bolo to celkom vtipné: Mala som asi 12 rokov a naša triedna učiteľka mala svadbu. Tak v pondelok po svadbe doniesla detské šampanské, že to oslávime s ňou. Tak to išla otvárať, uvoľnila zátku a tá vystrelila, odrazila sa od steny, vrazila učiteľke do čela a tá chudera spadla zo stoličky! Celá trieda sa samozrejme začala strašne smiať, len naša učiteľka sedela pod stolom na zemi a plakala od bolesti.... Určite jej to nebolo také vtipné ako nám, ale každopádne som na tú príhodu ešte dosť dlho spomínala s úsmevom na tvári.
No neviem ci je to vtipne ale nas to pobavilo...A je to mile...
Sme na triednom vylete uz je druhy den a ma sa robit taborak...
Vtom vlietne triedna do nasej chatky a vravi : Baby sak mate ohen bo manzel mi zobral zapalovac... Tak sme jej ho dali... A potom kuka na nase tzv. popolniky (zrezane plechovky piva) a vravi uplne nastvanym tonom toto je ako mozne vy ste dnes vyfajcili uz aspon 80 cig... Ja som sa na nu kukla a povedala som jej ze : Predsa je nas 6 fajciarok na chatke... A ona sa usmiala...
Jasne a najlepsie bolo ze chalani vlacili drevo na taborak a len tak kukali jak si bafkame s triednou na verande
Sice sa obcas aj nastve a ponadava ale mame ju radi a respektujeme ju...
Mejzik napísal:ked som jej hodil plastelinu do hlavy
u nás angličtinárka schytala ohlodanú čudku z kukurice rovno do hlavy a jak sa zľakla skoro sa vyvrátila dozadu //to sme sa my ohadzovali a spolužiak sa jednoducho nestrafil
Ale to už bolo dávnejšie.
Dnes zasa nasa chemikarka:
ja ze: mozem ist na WC?? automaticky uz odchadzam a ona ze NE! a ja obareny som sa vratil a ona ze: alebo chod na tych rifliach by to bolo dost vidno keby si sa pocikal
tak zas az tak srandovne to nebolo
- ked som nadaval ze nemcinarka je spinava vyj....a nakazena smradlava stara dievka a ona stala za mnou, stavalo sa mi to dost casto u mnohych profesoroch,smola
- fajcim na zachode a v pohodicke si sedim a zrazu zacal na dvere niekto buchat, tak hovorim co ti j..e co buchas ty ko..t chod si zapalit vedla - ano presne tak bol to zastupca...
Hehe...Ja mam taký že sme boli na školskej lyžovačke a boli sme s kamošmi na mol a triedny s doktorom vošli do našej izby a mi hned, že Ivo(triedny) čo tu ty robíš alebo doktorovi,že čo tu robiš ty Degesh
Na lyziarskom ked som bol siedmak , tak sme hrali pravdu odvahu a ja som si mal napchat cencul do gati , a jak to tak pcham zrazu sa otovirli dvere prisiel ucitel a opyatal sa ma : To si tak zle natom ze si ho nevies najst ? . Vsetci sa nato kosili