Myslím, že to závisí aj od každého homosexuála individuálne. Kopu mužov sa snažilo zakryť svoju homosexualitu tým, že žilo v manželstve, mali deti. Ale to bolo častejšie v minulosti, kedy to bolo považované za choré a za nenormálne.Kibo napísal:prenho je zena asexualna, to ako keby si povedala ze sa vyspis so simpanzom, je to taky problem? teraz neprirovnavam zeny k ludoopom, pouzil som to ako priklad aj ked mozno blby.
Aky mate nazor na homosexualov?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nevravim, ze sa viem vcitit do ich koze, poznam vsak ich nazory a pocity, ale toto bol zas troska nestastny priklad. z fyziologyckeho hladiska neuskutocnitelny. na druhej strane rovno poviem ze neviem odpovedat, teraz by som povedal urcite nie, ale ak by som bol v ich kozi tak neviem. neviem lebo nie som v ich kozi. tam to asi zalezi od sily tuzby mat dieta. ak po nom tuzi naozaj moc, tak sa mozno prekona. ale tiez si to asi dvakrat premysli...turtlak69 napísal:pochybujem, ze sa vies vcitit do koze homosexuala a vediet ako to citi on, ked nim nie si. podla mna je to ako keby si sa mal ty "sparit" s chalanom, aby si mal detispravil by si to kvoli potomstvu?
btw nemusis odpovedat, to je len taka recnicka otazka. zaobideme sa asi aj bez odpovede
to suhlasim, vtedy sa nahlas o tom vobec nehovorilo, len proste homosexuali citili ze ich viac pritahuje druhe pohlavie a mozno sa za to hanbili a trapilo ich to, preto sa snazili zit v zvazku manzelskom.bolek napísal:Ale to bolo častejšie v minulosti, kedy to bolo považované za choré a za nenormálne.
To nebol ani tak argument ako len konstatovanie skutocnosti, bez ohladu na situaciu.Fall napísal:myslim, za takyto argument by mal nejaku vahu keby stalo ludstvo na pokraji vyhynutia
Zaujimalo by ma ako vysvetlis velky vyskyt homosexuality medzi pedofilmy.
Fall napísal:nikt nehovoril ze homosexual nemal milenca, rec bola len o tom, ze splodil dieta a to si myslim, ze mozne je, hadam tu nebudeme rozoberat ako, nikto nehovori, ze vtom ten clovek hladal pozitok, len ze to bolo "technicky" mozne
A co proces zoznamovania sa (ktory vyusti az do manzelstva) ... to musi byt zvlastna zena, ktorej staci aby sa s nou muz vyspal len ked je to s umyslom splodit dietafizz napísal:A co? Chce dieta, tak sa raz vyspi so zenou. Hotovo. Vazne nechapem, co je na tom taky problem.
Alebo sa vedia tyto "skryti gayovia" tak dobre "premahat" cely cas...
Inak mozno som sa vyjadril predtym rozdielne, ale myslim ze zeny su od prirody naozaj z casti bi : )
Aryan, ty si čisté nelogické pokrytecké prasaAryan Angel napísal:A co proces zoznamovania sa (ktory vyusti az do manzelstva) ... to musi byt zvlastna zena, ktorej staci aby sa s nou muz vyspal len ked je to s umyslom splodit dieta
Inak mozno som sa vyjadril predtym rozdielne, ale myslim ze zeny su od prirody naozaj z casti bi : )
predpokladam ze pri potlacanej homosexualite to nie je typu "som gay ale nikomu o tom nepoviem" ale skor nieco v style"nemozu sa mi pacit muzi" takze sa snazi najst si partnerku a nepripusta si moznost ze to az tak neklape, no ked sa stym sam zmiery a pripusti si to moze mat za sebou niekolko rokov manzelstva, dieta a podobne, takysto tlak okolia moze byt znacny ... o tomto by si si ale mal skor pohovorit s nejakym gayom, j amozem len prepdokladat...co sa tyka vyskutu homosexualom medzi pedofilmy, neviem odkial to mas poukaz na nejaky zdroj ktory o otm hovori a vzhladom na kontext v akom si to pouzil rovno mozes pridat nejaky zdroj ktory hovori, ze to nejak spolu suvisiAryan Angel napísal:A co proces zoznamovania sa (ktory vyusti az do manzelstva) ... to musi byt zvlastna zena, ktorej staci aby sa s nou muz vyspal len ked je to s umyslom splodit dieta
http://www.prop.sk/homosexualni_zivotni_styl.html
Nieco je tu, v casti Homosexualita a pedofilie. Priame zdroje nie su uvedene, tak s tym naloz ako uznas za vhodne ;p
Mojmu fanklubu dakujem.
None taken..
Nieco je tu, v casti Homosexualita a pedofilie. Priame zdroje nie su uvedene, tak s tym naloz ako uznas za vhodne ;p
Mojmu fanklubu dakujem.
None taken..
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
-
Začiatok Konca
Professional
Proti homosexuálom nemám nič..síce sa to môže brať a berie,ako deviácia...ale pre nich je to úplne normálne...vychovávať dieťa by som im však jednoznačne nedal(možno len v tom prípade,že by sa gayovia brali v spoločnosti normálne,ako hocijaký iný občan...nie ako teraz
chápete ma?...ak by sa páry gayov brali rovnocenne s pármi heterosexuálnymi,tak by som im rodičovstvo dovolil..ale to zatiaľ nieje a tak skoro nebude..keď si predstavíte aj také dieťa potom v škole..tiež to preň nemusí byť príjemné,atď....)
-
Začiatok Konca
Professional
Samozrejme,preto je to teraz zakázané..ale,ak by to bolo tak,ako som napísal v príspevku vyššie?...rozmýšlal by si tiež rovnako?...toto by ma zaujímalo..(aj ostatní)...den333 napísal:gayov velmi nemusim ale co uz su tu a nemozme ich vsetkych vystrielat(ani to nechcem) ale som zasadne proti tomu aby mali deti pretoze to by bolo pre to dieta hrozne aj v detstve ze by sa mu ostatne deti vysmievali ze kde ma mamu ze ma len dvoch ocov...
neviem, podla mna to ze by sa mu vysmievali v skole je malickost, ved si predstav ze by si v takej rodine vyrastal bez mami alebo otca, ja si to ani neviem predstavit, ved bud raz chyba otec alebo matka a jej rady a vychova proste... JE TO NEZMYSEL!! a z toho decka nemoze vyrast potom nist normalne, toto sa asi nezmeniden333 napísal:gayov velmi nemusim ale co uz su tu a nemozme ich vsetkych vystrielat(ani to nechcem) ale som zasadne proti tomu aby mali deti pretoze to by bolo pre to dieta hrozne aj v detstve ze by sa mu ostatne deti vysmievali ze kde ma mamu ze ma len dvoch ocov...
takže podla teba ke´d niekto vyrastá v nekompletnej rodine, nemôže z neho nič poriadne vyrásť??? napríklad ja by som radšej vyrastal v nekompletnej než v tej, čo mám, ale nechaj tak.... tento názor je podĺa mňa minimálne smiešny, ak nie skôr smutný.tomek00 napísal:neviem, podla mna to ze by sa mu vysmievali v skole je malickost, ved si predstav ze by si v takej rodine vyrastal bez mami alebo otca, ja si to ani neviem predstavit, ved bud raz chyba otec alebo matka a jej rady a vychova proste... JE TO NEZMYSEL!! a z toho decka nemoze vyrast potom nist normalne, toto sa asi nezmeni
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
hm, heterosexuálnym rodičom sa rodia homosexuálne deti, je nezmysel myslieť si, že homosexuálny rodičia dokážu vychovať z detí len homosexuálnych alebo "nenormálnych" jedincov, homosexualita je vrodená, k zmenám v mozgu, ktoré k nej vedú dochádza ešte počas tehotenstva, s tým už výchova sotva niečo narobí a liečiť to netreba, homosexualita nie je škodlivá. stavím sa, že pre decká z decákov by bola lepšia varianta výchova u homosexuálnych párov než v detských domovoch alebo u ich úžasných rodičov niekde v chatrči s otcom alkoholikom
pozor davaj, si ma asi zle pochopil, ja som nikde nepisal o nekompletnej rodine a keby si si precital ten prispevok na ktory som reagoval tak by si vedel ze to myslim tak ked niekto nema otca v tom zmysle ze ma za rodicov dve zeny a opacne, cize takto... a preto sa mi to zda nezmyselne lebo by musela zena zastupit otca...Sepiroth napísal:takže podla teba ke´d niekto vyrastá v nekompletnej rodine, nemôže z neho nič poriadne vyrásť??? napríklad ja by som radšej vyrastal v nekompletnej než v tej, čo mám, ale nechaj tak.... tento názor je podĺa mňa minimálne smiešny, ak nie skôr smutný.
mozes mi kludne davat aj 100krat K-, môj nazor sa na toto nezmeni
edit: uz asi treti krat editujem tento prispevok, cudujem sa ze kto by mohol mat nazor taky ze ke dniekto vyrasta v nekompletnej rodine (teraz to myslim akoze ma len jedneho rodica), ze nemoze z neho vyrast nic dobre, to je volovina, poznam par ludi co su v takej situacii a su uplne obycajni...
po prve, ja som ti nedal ani jednu K-tomek00 napísal:pozor davaj, si ma asi zle pochopil, ja som nikde nepisal o nekompletnej rodine a keby si si precital ten prispevok na ktory som reagoval tak by si vedel ze to myslim tak ked niekto nema otca v tom zmysle ze ma za rodicov dve zeny a opacne, cize takto... a preto sa mi to zda nezmyselne lebo by musela zena zastupit otca...
mozes mi kludne davat aj 100krat K-, môj nazor sa na toto nezmeni
edit: uz asi treti krat editujem tento prispevok, cudujem sa ze kto by mohol mat nazor taky ze ke dniekto vyrasta v nekompletnej rodine (teraz to myslim akoze ma len jedneho rodica), ze nemoze z neho vyrast nic dobre, to je volovina, poznam par ludi co su v takej situacii a su uplne obycajni...
zrejme sme sa nepochopili...
po druhe: tak troska si kakas do huby.
-
Začiatok Konca
Professional
To tomek00: Myslím si,že to nieje až taká volovina,ak sa pár gayov berie v spoločnosti(aj medzi obyčajnými ľuďmi)úplne normálne...teda rovnocenný s heterosexuálnym párom...tak prečo by nemohli vychovávať deti?..ich vývin to neovplyvňuje(sex.orientáciu som myslel)..a niekedy je lespšie mať dvoch "otcov",alebo dve "matky",ako rodinu v rozpade,ožratého otca,alebo matku kur*u...a nemyslím si,že by takýto homosexuálny pár nemohol byť dobrými rodičmi..to,čo si napísal je pohľad na svet cez klapky...
to Sepiroth: nie nekakam, viem co pisem
to Zitepunkom: mozno to je pohlad cez klapky, mozno nie... mozes ist po ulici a pytat sa na to ludi a dostanes tristo inych dôvodv preco by mali mat deti a preco by nemali, môj nazor je ze nie, mozno preto ze mam 18 a proste mi to nejako nejde do hlavy, viac menej je mi to jedno a ci to uz dako to dieta, co vyrasta s rodicmi homosexualmi, poznaci by vedelo len to samo dieta a toto vsetko su len "uvahy"
to Zitepunkom: mozno to je pohlad cez klapky, mozno nie... mozes ist po ulici a pytat sa na to ludi a dostanes tristo inych dôvodv preco by mali mat deti a preco by nemali, môj nazor je ze nie, mozno preto ze mam 18 a proste mi to nejako nejde do hlavy, viac menej je mi to jedno a ci to uz dako to dieta, co vyrasta s rodicmi homosexualmi, poznaci by vedelo len to samo dieta a toto vsetko su len "uvahy"