Aky mate nazor na homosexualov?
aby sme nesli tak daleko http://www.e-katalog.sk/spravodajstvo/9546/...a teraz co?
-
Začiatok Konca
Professional
Treba si uvedomiť, že vždy existuje dobrý a zlý... to je to najhlavnejšie..
Keď by sa chcelo, tak nech sa založí vládna organizácia, ktorá by monitorovala týchto úchylov(nemyslel som len homosexuálov), ktorí spráchali priestupok, alebo trestný čin, alebo sa zúčastňovali na pochodoch a tam spáchali priestupok atď. Tí by boli viac monitorovaní a boli by im udelené isté obmedzenia... napr.
Inak na čo im je odškodné, keď sú nakazené smrteľnou chorobou?...
Keď by sa chcelo, tak nech sa založí vládna organizácia, ktorá by monitorovala týchto úchylov(nemyslel som len homosexuálov), ktorí spráchali priestupok, alebo trestný čin, alebo sa zúčastňovali na pochodoch a tam spáchali priestupok atď. Tí by boli viac monitorovaní a boli by im udelené isté obmedzenia... napr.
Inak na čo im je odškodné, keď sú nakazené smrteľnou chorobou?...
Vytiahnes tu ako clanok v opacnom garde a teraz co?ColdRain napísal:aby sme nesli tak daleko http://www.e-katalog.sk/spravodajstvo/9546/...a teraz co?
Uz v predoslom prispevku som to naznacoval, zrejme to nechapes. Ide o pomer. Maly pocet homosexualov a medzi nimi velky pocet deviantov, uchylov, nenormalnych ludi. Velky pocet hetorosexualov mali pocet nenormalnych ludi.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zeby to, ze Ty a mr. Anjel robite v jednom kuse to iste?kali520 napísal:Vytiahnes tu ako clanok v opacnom garde a teraz co?
a druha vec je taka, ze ak sa nieco deje u niekoho kto nevyhovuje Tvojmu chapaniu sveta = je to zle, zvratene, odsudeniahodne, trestne a vloz si sem este par pridavnych mien. a nemas vobec ziadny problem s tym, aby si na zaklade jedneho alebo dvoch clankov odsudil omnoho vacsiu skupinu ludi, do ktorej dani devianti patria.
ak sa rovnaka vec deje u niekoho kto Tvojmu chapaniu sveta sedi a nedaj boze by to poprelo dokonalost Tvojej milovanej, nadradenej, geneticky dokonalej a boh vie este akej rasy tak to jednoducho okomentujes tym, ze je maly pomer takych ludi voci vacsine? IMO dost biedny argument a skor by si sa mal vyrovnat s tym, ze tito nasi mili tepli nech uz su akykolvek nechutni, roznasaju AIDS a boh vie co vsetko este robia su stale tiez bieli tak by si mal chranit ich genofond a az sa budes nabuduce opat rozkrikovat o rasovej hrdosti nezabudni ich spomenut. Peace
mohol by si uvies spominane pomery deviantov v radach homosexualov a v radoch heterosexualov a taktiez odkial cerpas tieto informacie?kali520 napísal:Uz v predoslom prispevku som to naznacoval, zrejme to nechapes. Ide o pomer. Maly pocet homosexualov a medzi nimi velky pocet deviantov, uchylov, nenormalnych ludi. Velky pocet hetorosexualov mali pocet nenormalnych ludi.
Netreba žiadne agentúry, bohate by stačila povinná kastrácia a lobotómia pre všetkých, ktorí budú odsúdení z trestného činu so sexuálnym podtónom (znásilnenia, pedofília a tak podobne)....... V niektorých štátoch v rámci USA to takto nejaký čas fungovalo s dobrými výsledkami (nebola recidíva), ale potom to bolo zrušené s tým, že je to údajne "nehummáne"...... Ale osobne na tom nevidím nič nehummáneho, je to len prostý obranný mechanizmus spoločnosti voči niektorým nebezpečným osobám......Začiatok Konca napísal: Keď by sa chcelo, tak nech sa založí vládna organizácia, ktorá by monitorovala týchto úchylov(nemyslel som len homosexuálov), ktorí spráchali priestupok, alebo trestný čin, alebo sa zúčastňovali na pochodoch a tam spáchali priestupok atď. Tí by boli viac monitorovaní a boli by im udelené isté obmedzenia... napr.
http://www.hojko.com/post1074363.html?h ... t=#1074363a druha vec je taka, ze ak sa nieco deje u niekoho kto nevyhovuje Tvojmu chapaniu sveta = je to zle, zvratene, odsudeniahodne, trestne a vloz si sem este par pridavnych mien. a nemas vobec ziadny problem s tym, aby si na zaklade jedneho alebo dvoch clankov odsudil omnoho vacsiu skupinu ludi, do ktorej dani devianti patria.
ak sa rovnaka vec deje u niekoho kto Tvojmu chapaniu sveta sedi a nedaj boze by to poprelo dokonalost Tvojej milovanej, nadradenej, geneticky dokonalej a boh vie este akej rasy tak to jednoducho okomentujes tym, ze je maly pomer takych ludi voci vacsine? IMO dost biedny argument a skor by si sa mal vyrovnat s tym, ze tito nasi mili tepli nech uz su akykolvek nechutni, roznasaju AIDS a boh vie co vsetko este robia su stale tiez bieli tak by si mal chranit ich genofond a az sa budes nabuduce opat rozkrikovat o rasovej hrdosti nezabudni ich spomenut
Uz som to sem daval, hladat sa mi to koli tebe nechce.mohol by si uvies spominane pomery deviantov v radach homosexualov a v radoch heterosexualov a taktiez odkial cerpas tieto informacie?
teraz nic, s vynimkou toho, ze ty a AA robite to iste, staci si precitat par tvojich prispevkov na poslednych stranach kde si sa ani neunuval kopirovat text z nejakeho clanku, len si sem bezducho hodil link, ktoreho obsah je snad vsetkym jasny a cakal na reakciu, kedysi sa sem aspon tie clanky prekopirovali, holt straca to tu uroven, daj si pozor lebo budes oznaceny za dekadentneho a to by si predsa nechcel, vsak?kali520 napísal:Vytiahnes tu ako clanok v opacnom garde a teraz co?
Uz v predoslom prispevku som to naznacoval, zrejme to nechapes. Ide o pomer. Maly pocet homosexualov a medzi nimi velky pocet deviantov, uchylov, nenormalnych ludi. Velky pocet hetorosexualov mali pocet nenormalnych ludi.
myslis tie vyskumi vedca ktoreho vyhodili z komory jeho vlastny kolegovia? alebo ine tvoje "100% pravdive zdroje" ? nebud smiesny, daj zdroj na nejaky hodnoverny zdroj inac to pre mna nie je ziadnym argumentom, ostatne ako vsetky tvoje prispevky, keby namiesto teba prispieval google ktory by len hadzal hesla podla klucovych slov z posledneho prispevku, myslim, ze by to bolo pre diskusiu omnoo prinosnejsie, lebo od teba sa nedozvedam vobec nic nove, co by som si nemohol najst na tom internete sam
-
axxis
Addict
kastracia frci v takyc pripadoch aj u nas ale ta lobotomia hadam nebola nutnaPinhead napísal:Netreba žiadne agentúry, bohate by stačila povinná kastrácia a lobotómia pre všetkých, ktorí budú odsúdení z trestného činu so sexuálnym podtónom (znásilnenia, pedofília a tak podobne)....... V niektorých štátoch v rámci USA to takto nejaký čas fungovalo s dobrými výsledkami (nebola recidíva), ale potom to bolo zrušené s tým, že je to údajne "nehummáne"...... Ale osobne na tom nevidím nič nehummáneho, je to len prostý obranný mechanizmus spoločnosti voči niektorým nebezpečným osobám......
AA a Kali: Ak chcete argumentovat, podopierajte sa clankami, ktore vase argumenty aj spominaju. To ze si nieco precitas a vyvodis si z toho totalne inu tezu mozno par jednoducho rozmyslajucich jedincov presvedci, mna ale nie. Vlastne mi je aj trochu luto, ze tomu sami verite.
Ad Pinhead: Sexualna kriminalita je jedna vec, ale praktizovanie uchyliek v ramci skupiny, ktora ich akceptuje je druha. Chces trestat ludi, co spachaju zlocin, aj ked nesuhlasim so sposobom (vysvetlim neskor), chces trestat aj ludi, kde obe strany suhlasia s danou uchylkou?
No a nehumanne je to preto, ze zijeme vo svete, kde sa za tzv. mensie delikty dava druha sanca.
Ad Pinhead: Sexualna kriminalita je jedna vec, ale praktizovanie uchyliek v ramci skupiny, ktora ich akceptuje je druha. Chces trestat ludi, co spachaju zlocin, aj ked nesuhlasim so sposobom (vysvetlim neskor), chces trestat aj ludi, kde obe strany suhlasia s danou uchylkou?
No a nehumanne je to preto, ze zijeme vo svete, kde sa za tzv. mensie delikty dava druha sanca.
..a teraz co ColdRain? 
Ja neviem co teraz, pretoze clanok bol len pre ilustraciu spravania rozsireneho v homosexualnej komunite, kde dany deviant nakazil svojich znamych.. zrejme slo o podobne 'pig sex' zabavy ake boli spomenute predtym.
Skus sa vyjadrit k rozsirenosti pohlavnym stykom prenosnych chorob u homosexualov, alebo to popriet
obvykle axXisove nelogicke dristy sa mi nechce prave komentovat..
Indigo neviem o com rozpravas takze, nula bodov.
Ja neviem co teraz, pretoze clanok bol len pre ilustraciu spravania rozsireneho v homosexualnej komunite, kde dany deviant nakazil svojich znamych.. zrejme slo o podobne 'pig sex' zabavy ake boli spomenute predtym.
Skus sa vyjadrit k rozsirenosti pohlavnym stykom prenosnych chorob u homosexualov, alebo to popriet
opat, na zaklade coho vyvodzujes to, ze je to spravanie rozsirene? tie oba clanky maju rovnaku hodnotu(aspon na chvilu predpokladajme ze pre tuto diskusiu nenulovu) na zaklade jedneho vyvodzujes spravanie pre komunitu a druhy beries vlazne, sposobom "a co teraz?" takze ten clanok som sem hodil len na ilustraciu tvojho dvojiteho metraAryan Angel napísal:..a teraz co ColdRain?
poviem ti pravdu, neviem ake su presne cisla rozsirenosti pohlavnych chorob u homosexualov, ale predpokladam ze vyssie ako u heterosexualov, ale zabudol si podotknut, rozdielnu pravdepodobnost prenosu tychto chorob pri roznych druhoch styku a ich inkubacnu dobu, a kedze ta je pri analnom vyssia, tak je to len vecou matematiky a nie zhiralosti
Indigo,
písal som o trestaní sexuálnych zločinov, nie o plošnom trestaní toho, čo Ty chápeš ako "tolerované úchylky"........ K spôsobu....... vyššie spomenutý spôsob (kastrácia + lobotómia) zaručuje, že zločinec už svoje zločiny páchať nebude...... O nejakej hummánosti či nehummánosti sa odmietam baviť, nakoľko zločinec si žiadnu hummánosť nezaslúži od chvíle kedy sa rozhodol spáchať zločin (v tomto prípade znásilnenie či pedofíliu napríklad)...... Spoločnosť sa musí voči takýmto osobám predsa brániť, nie?????
K téme všeobecne......... Homosexualitu osobne považujem za istý druh degeneratívnej poruchy a keď sa pozrieme na dejiny, tak vidíme, že každá civilizácia kde táto a podobné úchylky začali prekvitať naplno, bola behom krátkej doby oslabená a zničená........ A stačí sa pozrieť do TV či nejakých bulvárnych časopisov a čo vidíme????? Rôzni devianti tam majú toľko priestoru, ako keby netvorili údajne 4% obyvateľstva, ale rovno tak 85%........ Veď to je choré........ Aby to nakoniec neskončilo tak, že bieli heterosexuálne orientovaní muži sa nakoniec stanú v tejto "liberálnej, multikultúrnej, tolerantnej" spoločnosti občanmi 2. kategórie.......
písal som o trestaní sexuálnych zločinov, nie o plošnom trestaní toho, čo Ty chápeš ako "tolerované úchylky"........ K spôsobu....... vyššie spomenutý spôsob (kastrácia + lobotómia) zaručuje, že zločinec už svoje zločiny páchať nebude...... O nejakej hummánosti či nehummánosti sa odmietam baviť, nakoľko zločinec si žiadnu hummánosť nezaslúži od chvíle kedy sa rozhodol spáchať zločin (v tomto prípade znásilnenie či pedofíliu napríklad)...... Spoločnosť sa musí voči takýmto osobám predsa brániť, nie?????
K téme všeobecne......... Homosexualitu osobne považujem za istý druh degeneratívnej poruchy a keď sa pozrieme na dejiny, tak vidíme, že každá civilizácia kde táto a podobné úchylky začali prekvitať naplno, bola behom krátkej doby oslabená a zničená........ A stačí sa pozrieť do TV či nejakých bulvárnych časopisov a čo vidíme????? Rôzni devianti tam majú toľko priestoru, ako keby netvorili údajne 4% obyvateľstva, ale rovno tak 85%........ Veď to je choré........ Aby to nakoniec neskončilo tak, že bieli heterosexuálne orientovaní muži sa nakoniec stanú v tejto "liberálnej, multikultúrnej, tolerantnej" spoločnosti občanmi 2. kategórie.......
-
axxis
Addict
nechcem sa zas opakovat, ale ked spominame lobotomiu hovorime o tom istom zakroku? pretoze pokial ja viem tak sa to aplikovalo len pri tych najtatsich psychozach (IQ menej ako 30 alebo podobne) s teoretickou sancou na zvysenie. rozrezat niekomu mozog s tym, ze ak nejakou stastnou nahodou prezije a neupadne pri tom do komy tak z neho bude retard je kusa divne. Trest smrti je oproti tomu milosrdna vec. (keby som mal volit medzi lob. a smrtou beriem smrt)Pinhead napísal:Indigo,
Hovoríme o tom istom.......... Teda o chirurgickom zásahu do mozgu s cieľom zablokovať časti z ktorých vychádza choré správanie...... Pre časom som o tomto hovoril s jedným mojím dobrým priateľom (je psychiater) a práve ten mi o tejto procedúre dosť hovoril...... V zásade ale platí, kde nie je to z čoho podnety vychádzajú (určité centrum v mozgu), tak potom nie je ani sexuálne motivovaný zločin (znásilnenia a tak)........ Ako som už písal, zločinec svoje právo na hummánosť stratil vo chvíli, keď sa rozhodol robiť znásilnenia či zneužívať deti......... Takže ja na tom nič zvláštneho nevidím.......... Proste obrana spoločnosti a uistenie sa, že svoje činy už opakovať nebude.........
Vyvodzujem to priamo z faktov akym je rozsirenost (statisticky) tychto chorob v danej komunite a nepriamo z prezentovania homosexualov nimi samymi a ich otvorenostou k praktikam pri ktorych je vyssie riziko nakazy.[/quote]ColdRain napísal:opat, na zaklade coho vyvodzujes to, ze je to spravanie rozsirene? tie oba clanky maju rovnaku hodnotu(aspon na chvilu predpokladajme ze pre tuto diskusiu nenulovu) na zaklade jedneho vyvodzujes spravanie pre komunitu a druhy beries vlazne, sposobom "a co teraz?" takze ten clanok som sem hodil len na ilustraciu tvojho dvojiteho metra
Urcujuce faktory su skor frekvencia a nezodpovednost. Co je logicke pretoze bez velmi casteho striedania partnerov alebo 'pig sex party' nie je mozne aby sa nainfikoval vyrazne vyssi pocet osob.ColdRain napísal:poviem ti pravdu, neviem ake su presne cisla rozsirenosti pohlavnych chorob u homosexualov, ale predpokladam ze vyssie ako u heterosexualov, ale zabudol si podotknut, rozdielnu pravdepodobnost prenosu tychto chorob pri roznych druhoch styku a ich inkubacnu dobu, a kedze ta je pri analnom vyssia, tak je to len vecou matematiky a nie zhiralosti
Mimochodom ja tu informaciu z tvojho clanku akceptujem, nediskutujem tu o vyskyte tohto spravania (umyselne rozsirovanie choroby), ale o rozsirenosti v globale.
Diskusia je o homosexualoch.opat, na zaklade coho vyvodzujes to, ze je to spravanie rozsirene? tie oba clanky maju rovnaku hodnotu(aspon na chvilu predpokladajme ze pre tuto diskusiu nenulovu) na zaklade jedneho vyvodzujes spravanie pre komunitu a druhy beries vlazne, sposobom "a co teraz?" takze ten clanok som sem hodil len na ilustraciu tvojho dvojiteho metra
Homosexualitu nemozes stavat na rovnaku uroven ako heterosexualitu, co tebe a tebe podobnym robi problem (najma z toho dovodu co som pisal uz na predoslich 2 stranach).
Homosexulaita ide mimo prirodnych zakonov, teda odbocuje od normalu.