Aky mate nazor na homosexualov?
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bol by som rád, ak by si mi trochu bližšie vysvetlil prečo nieje podla teba OK, keď nosí chlap niečo od Gucciho. Dikpinco napísal:A nemyslím si, že Gucci je homosexuálna značka, len nie je podľa mňa OK, ak ju nosí chlap, či si myslíš opak?
adameeec ma predbehol.
čo iné sa tu dá robiť, ak nie ťahať za slovíčka, však?!
Nenapísal som "niečo od Gucciho", ale kabelku od Gucciho. A vráťme sa k téme, o kabelkách sa môžme baviť inokedy.
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 20:50 )
Nenapísal som "niečo od Gucciho", ale kabelku od Gucciho. A vráťme sa k téme, o kabelkách sa môžme baviť inokedy.
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 20:50 )
tým "ju" som myslel kabelku.pinco napísal:A nemyslím si, že Gucci je homosexuálna značka, len nie je podľa mňa OK, ak ju nosí chlap, či si myslíš opak?
ja som nikde nespominal ze bude jeden hrat ulohu matky, bavime sa tu o homosexualoch nie o transvestitoch, gayov beriem ako rovnocennych a teda aj vo vztahu, pochybujem o tom, ze by si od zaciatku alebo kedykolvek neskor urcili ze ty budes mama ja otec...decko by malo dvoch otcov/matky aj ked tento model nevidim ani ja realne ale to koli pohladom okolia, nemyslim ze by to decko nejak trpelo tym ze bude amt dvoch milujucich rodicov rovnakeho pohlavia...Clean_Up napísal:ColdRain > Je rozdiel keď decko vychováva jeden rodič, napr. matka (žena), alebo otec (chlap), to je v poriadku. Ale keď decko vychovávajú dvaja chlapi s tým, že jeden CHLAP hrá rolu matky (aj keď si neviem predstaviť ako to môže hrať, predstierať, keďže matku (ženu) je nemožné aby nahradil chlap), je to fakt na zamyslenie. Platí to aj v opačnom prípade pri lesbách.
Vezmi si situáciu. Decko chodí spolu s ostatnými deťmi do škôlky. Poobede, keď si pre deti chodia rodičia, otcovia (chlapi) a matky (ženy), povedz mi čo si pomyslí také decko čo je vychovávané homosexuálmi, že pre neho do škôlky nikde nepríde otec (chlap) v prípade, že ide o lesby, alebo matka (žena) v prípade, že ide o gayov. Bude si myslieť o sebe prečo je iné (ako väčšina), možno sa uzatvorí do seba, prestane komunikovať s okolí a samé otázniky budú v jeho živote.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Clean_up nemusel by si im nič vysvetlovať nebyť takych zakomplexovanych ako ty. ďalej netvrdím , že si schizofrenik ale ako ti už odpísali v niektorých prípadoch homosexuála od heteraka neroroznáš.
.
Stoporko ten vtip nebol na mieste ...
Andreso tak na tebe som sa dobre pobavil ... Vidno , že vôbec nepoznáš gay komunitu. Si Žilinčan ako ja tak si zajdi niekedy do Vrútok ...
K téme Gucci
a čo je na tom zlé keď muž nosí kabelku od Gucciho ? Je to veľmi moderné ak ste si nevšimli. Aj D. Beckham nosí takú a je hetero. (nepíišem o ženských)
Stoporko ten vtip nebol na mieste ...
Andreso tak na tebe som sa dobre pobavil ... Vidno , že vôbec nepoznáš gay komunitu. Si Žilinčan ako ja tak si zajdi niekedy do Vrútok ...
K téme Gucci
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Teraz si ma dostal a máš pravdu. Nebyť homosexuálov tak by nebolo čo vysvetlovať , "žiaľ" (pre mňa vďaka lebo som spoznal že sú to skvelý ľudia) homosexuáli sú a vždy budú.
A sám neviem ako by som tomu decku vysvetloval prečo nema mamu.
PS: Z toho výsledku sóm riadne prekvapený a som z toho sklamaný
.
A sám neviem ako by som tomu decku vysvetloval prečo nema mamu.
PS: Z toho výsledku sóm riadne prekvapený a som z toho sklamaný
Nazori pometenych idealistov nikdy nie su namieste. Maju neuveritelnu snahu vyhoviet kazdem a pri tom si sami uvedomuju ze to tak nie je a ani sa to neda, vedia ze je to prakticky nemozne, ide to proti celkovej ludskej povahe, ale ta ich snaha ako keby bola niecim naprgramovana.
Ked pride doba ze spolocnost bude v plnej miere akceptovat homosexualitu a adopciu deti, vtedy uz tazko hovorit o ludskej spolocnosti.
Ked pride doba ze spolocnost bude v plnej miere akceptovat homosexualitu a adopciu deti, vtedy uz tazko hovorit o ludskej spolocnosti.
-
Stoporko
VIP
cute style - nech homosexuáli (normálne sa správajúci, nie tí s napísom "som teplý, tlieskajte mi") kľudne učia v školách, nech sa angažujú v spoločnosti, no svoju inú sexuálnu orientáciu nech si prezentujú doma v súkromí spálne.
Už som písal, že výchova dieťaťa párom homosexuálov nie je pre to dieťa dobrá. Za týmto si stojím. A akceptácia gayov/lezbičiek spoločnosťou - pokiaľ sa správajú ako bežní ostatní ľudia a nevykrikujú o svojej odlišnosti a nerobia zo seba výkladnú skriňu, tak kľudne (sám poznám aj takýchto homosexuálov).
p.s. čo máš proti môjmu vtipu?
presne vystihuje podstatu problému adopcie... taká je realita.
Už som písal, že výchova dieťaťa párom homosexuálov nie je pre to dieťa dobrá. Za týmto si stojím. A akceptácia gayov/lezbičiek spoločnosťou - pokiaľ sa správajú ako bežní ostatní ľudia a nevykrikujú o svojej odlišnosti a nerobia zo seba výkladnú skriňu, tak kľudne (sám poznám aj takýchto homosexuálov).
p.s. čo máš proti môjmu vtipu?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Stoporko: súhlasím s tebou ale nezabúdaj , že aj ty čo maju napísané na čele "jsem gay jsem teplej" majú rovnaké práva :
S adopciou detí pre homosexuálne páry zatiaľ nesúhlasím kvoli našej vyspelej spoločnosti. a už sa ďalej k adopcii nevyjadrujem!
By ti vadilo kebyže sa pri tebe olizujú gayi ? Prepáč ale to mo vadí aj pri heterosexuáloch ... A keď tak stačí odvrátiť zrak a nie sa čumieť ako na zjavenie. 
S adopciou detí pre homosexuálne páry zatiaľ nesúhlasím kvoli našej vyspelej spoločnosti. a už sa ďalej k adopcii nevyjadrujem!
ďalší ...LuksKE napísal:... pokiaľ svoje city k rovnakému pohlaviu neprejavujú na verejnosti
nechce sa mi opakovat sa, ked ta velmi zaujima moj nazor prejdi si par stran do zadu presne na tuto otazku "objasnovania dietatu" som tu odpovedal v diskusii s kalim, nikam to neviedlo tak sa mi nechce to pisat este razClean_Up napísal:cuteSTYLE69 > Skôr by som vravel, že nebyť homosexuálov, tak tým deckám nieje čo vysvetlovať. Ale ako tvrdíš, takých ludí ako ja, nieje málo (môžeš to vidieť aj podla hlasovania). Kludne to môžeš napísať aj ty (mne a mne podobným), ako by si to ty vysvetlil tomu decku.
-
Andreso
Medium Professional
Aké zatiaľ? To dieťa by muselo byť náramne šťastné, keby niekedy videlo ako sa mu ¨rodičia¨ lomia v posteli, hehecuteSTYLE69 napísal:zatiaľ nesúhlasím
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Preco by niekoho malo zaujimat co je dnes moderne. Beckham je metrosexual.cuteSTYLE69 napísal:Je to veľmi moderné ak ste si nevšimli. Aj D. Beckham nosí takú a je hetero.
Skveli ludia, napriek tomu ze su homosexuali, alebo preto, ze su homosexuali? Co pises znie skor ako ten druhy pripad.cuteSTYLE69 napísal:Nebyť homosexuálov tak by nebolo čo vysvetlovať , "žiaľ" (pre mňa vďaka lebo som spoznal že sú to skvelý ľudia) homosexuáli sú a vždy budú.
Cize s nou suhlasis. To co si predstavujes pod 'vyspelou spolocnostou' su len tvoje z velkej miery abnormalne iluzie ovplyvnene prave dnesnou (podla teba este 'nevyspelou') dobou.cuteSTYLE69 napísal:S adopciou detí pre homosexuálne páry zatiaľ nesúhlasím kvoli našej vyspelej spoločnosti.
Homosexualita je zo svojej podstaty odchylka od normalu, teda nenormalna (to len na okraj pre tych co sa tolko biju za to, ze ide o normalnu zalezitost), tak isto sa od normalu odlisuje mnozstvo inych ci uz fyzickych alebo mentalnych crt napriec celou ludskou spolocnostou.
V zdravej ludskej spolocnosti existuju ale normy na zaklade ktorych clovek musi splnat urcite podmienky, preto su niekde potrebne psychotesty, inde fyzicke parametre, preto mentalne postihnuti neriadia lietadla, ked uz by som siel do extremu..
To ze dieta nepatri do ruk homosexualnym parom je taktiez otazka etiky a etickych zasad.
Ak je tu odpor k adopcii deti homosexualmi neznamena to ze spolocnost sa este nedostala do takeho stavu kedy by to bolo pripustne, ale ze este v tomto smere do takej miery neupadla.
Co je v sucasnosti, samozrejme otazka casu a buduceho 'vyvoja' (pokracovania vseobecneho upadku).
ARIJÁN:
Ak by som ešte použil rétoriku iných, si aj hnusný a zvrátený, ako si to vôbec dovoľuješ vybočovať z normálu ?
Napríklad taký kali sa tu v diskusiách stále oháňa zákonmi prírody, silnejší prežije, etc, tak prečo sa tak brojíte proti homosexuálom ? Veď aj ich vytvorila príroda.
Aj ty sa svojím zmýšľaním a názormi líšiš od normálu, tým pádom si nenormálny.Homosexualita je zo svojej podstaty odchylka od normalu, teda nenormalna (to len na okraj pre tych co sa tolko biju za to, ze ide o normalnu zalezitost)
Napríklad taký kali sa tu v diskusiách stále oháňa zákonmi prírody, silnejší prežije, etc, tak prečo sa tak brojíte proti homosexuálom ? Veď aj ich vytvorila príroda.