8-rocna "drag queen":Adults are taking advantage of the naivety and innocence of little children.
I have raised four daughters and am currently watching 10 grandchildren grow into amazing teenagers. I know from experience that toddlers and young children don’t understand the meaning of the word gender. They certainly don’t think about gender or wonder about it—unless they are prompted to do so by an adult. It was an adult who organized the Long Beach story hour. No preschooler requested, “Read us a story about transgender people.” So what adult groups are sponsoring such programs? “The event was part of a collaboration between the Long Beach Public Library, the lgbtqCenter of Long Beach, the Genders and Sexualities Alliance Network and the lgbtqnonprofit Imperial Court of Long Beach,”
Can we see that it is the lgbtq organizations that are pushing these events? Realize, there are lgbtq groups all over the United States and in most Western countries of this world. So don’t think this can’t happen in “my town.”
What is their agenda? Let’s be honest. If they cannot get every adult on their side, then they are going to work hard to win over your kids. What’s their ultimate goal? They want our children to become just like them.
https://prophecyinthenews.com/world_new ... on-rising/
Aky mate nazor na homosexualov?
-
tehla
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Sexualni devianti chcu deti prerabat na svoj obraz ...
- Prílohy
-
- Queen Lactatia 9 year old Dragqueen.jpg (30.8 KiB) 2294 zobrazení
Tehla - Stupidita a presvedčenie ľudí o tom, že práve oni poznajú ultimátnu pravdu na život ale nemá s homosexualitou nič spoločné. Aj heterosexuál v drvivej väčšine prípadov chce, aby jeho dieťa bolo heterosexuálne a tak ho aj vychováva.
-
tehla
Muffi - aky to ma suvis s tym, co som postol?
//
pre ultraliberalov, co rozdavaju minusove bodiky:
//
pre ultraliberalov, co rozdavaju minusove bodiky:
nemusis sa bat diskutovat na fore, co bol vymysel? ten sudny proces? najdi si iny zdroj... Okrem toho "liberal", este stale je sloboda tlace a slova, takze sa mozu postovat aj konzervativne denniky typu HS, nazor si moze utvorit kazdy sam. Aj ked nepochybne kverulanti by uvitali cenzuru...ktoru hladinu konkretne vyrovnavaju konspiracne weby plne vymyslov typu HS?
Postol si bláznov, ktorých je medzi ľuďmi stále dosť. Aj medzi homosexuálmi, aj Rómami, aj bielymi aj aziatmi, aj medzi heterosexuálmi... to, čo robíš, je klasické zovšeobecňovanie.
-
tehla
" to, čo robíš, je klasické zovšeobecňovanie."
cim? tym, ze som to postol? Zovseobecnujem co ... pozri si to video na predoslej strane, co postol AA, tam to mas pekne vysvetlene.
Inak fascinujuce na tebe je, ze dovolene je kritizovat na liberalnej demokracii len ekonomicky system, vsetko ostatne je nepripustne, si smiesny
cim? tym, ze som to postol? Zovseobecnujem co ... pozri si to video na predoslej strane, co postol AA, tam to mas pekne vysvetlene.
Inak fascinujuce na tebe je, ze dovolene je kritizovat na liberalnej demokracii len ekonomicky system, vsetko ostatne je nepripustne, si smiesny
Zovšeobecňovanie je práve tá "výhovorka" typu "len blázni, ktorí sú aj v iných skupinách.."
Pritom ich vnímanie a postoj k nim (aj z vnútra tzv. LGBT komunity) tomu vôbec neodpovedá.
Pritom ich vnímanie a postoj k nim (aj z vnútra tzv. LGBT komunity) tomu vôbec neodpovedá.
-
tehla
Ich vnimanie a postoj k nim z LGTB komunity je az prilis kladny, drag queen - chlapec s makeupom je napr. odfoteny s dospelym nahym chlapom, chapes to?.. Ked uz toto nie je pedofilia, tak potom neviem ... a toto je oslavovane v good morning america-AA- napísal: Pritom ich vnímanie a postoj k nim (aj z vnútra tzv. LGBT komunity) tomu vôbec neodpovedá.
Stovky miliónov gejov, lesieb a transrodových ľudí po celej planéte musia viesť perfektné životy, každý deň, každú jednu sekundu svojho života od narodenia až po smrť, lebo inak akonáhle jeden spraví nejakú debilinu, tak sa objaví niekto, kto bude za to chcieť potrestať všetkých "takých" (aj na druhej strane planéty). Generalizácia a dehumanizácia par excellence. Od nácka som nečakal nič iné. Ide o overenú taktiku, ktorú nacisti uplatňovali na Židov, Rómov, Poliakov a prakticky každú pre nich nepohodlnú skupinu ľudí. Ale od zástupcu náboženstva, kde neomylný Boh stvoril každého z nás s určitým plánom, každého miluje a kde platí, že "kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom", by som čakal viac...
"Kde ja generalizujem?" za 3, 2, 1....
Tak načo to posielaš sem? Sexuálni devianti sú predsa aj medzi heterosexuálmi.tehla napísal:" to, čo robíš, je klasické zovšeobecňovanie."
Takisto neviem o akom dovolení píšeš? Čo ti môžem ja alebo niekto iný dovoľovať alebo nedovoľovať na anonymnom fóre? Trpíš bludmi?
A, na liberálnej demokracii zďaleka nekritizuje len ekonomiku, musíš lepšie čítať.
-
tehla
Kali ma svatu pravdu, si jeden pokrytec, ktory ma dvojity meter na vsetko, ja nemam problem kritizovat pedofilov ani v cirkvi, ani v LGTB komunite, ktora sa ju snazi zlegalizovat, pedofili patria do basy - to by bolo cirkusu, keby sa holy knaz fotil z deckom v zenskych satach, mozes mi kludne dalej vypisovat do karmy, ze som ch..j absolutne ma to nezaujima a tymto ma neumlcisephramko napísal:Včera na ČT išiel nový francúzsky dokument o tom, ako RKC bráni spravodlivosti a kryje pedofilných kňazov. Proste jeden veľký hnus. Môžeme len hádať, koľko pedofilných kňazov ukrývajú u nás na Slovensku alebo koľko slovenských kňazov takto "stiahli" do Afriky. Táto organizácia sa prosím pekne stavia do role nejakého garanta morálnych hodnôt a ochrancu tradícii?
Takže nejaké zmätené decko (rodičia sa mimochodom hlásia k tzv. antife), ktoré má "kariéru" v crossdressingu, je považované za "LGBT celebritu", pozývané na LGBT party a do bežných televíznych programov, je vlastne len niečo čo si netreba všímať a nijak zvlásť to nesúvisí s LGBTQSTDx..?ephramko napísal: musia viesť perfektné životy, každý deň, každú jednu sekundu svojho života od narodenia až po smrť, lebo inak akonáhle jeden spraví nejakú debilinu
Často sa po internetoch šíria názory, že keby sa naše verejne známe osobnosti prihlásili k svojej inakej orientácii, tak by to znamenalo koniec ich profesionálnej kariéry. Podľa mňa sa takáto bytostná celoživotná súčasť osobnosti, akou je sexuálna orientácia človeka, nedá proste utajiť. A kolegovia, šéfovia, susedia, kamaráti, rodina, či aj široká verejnosť o tom vie. Preto strach týchto verejne známych ľudí výjsť s kožou na trh, pokladám iba za symptóm ich internalizovanej homofóbie. Srbská premiérka, ktorá žije v krajine ešte oveľa netolerantnejšej ako Slovensko, ukazuje, že má väčšie gule ako nejaký macho Koleník alebo premiér Pellegrini.
Lesbická partnerka srbskej premiérky Any Brnabičovej porodila chlapca.
https://www.facebook.com/inakost/posts/ ... ?__tn__=-R
Možno Kolenik a Pellegrini nepotrebuju zaťažovať spoločnosť nepodstatnými stupiditami ako je ich sexualna orientacia.Srbská premiérka, ktorá žije v krajine ešte oveľa netolerantnejšej ako Slovensko, ukazuje, že má väčšie gule ako nejaký macho Koleník alebo premiér Pellegrini
Alebo skus mi vysvetliť ty pokrytecky pseudopsycholog, prečo ma bežneho človeka trapiť že nejaka lezba zo Srbska vykotila potomka?
Neviem, ako to majú bežní ľudia, ale podľa štýlu a rýchlosti tvojej reakcie to zjavne teba dosť trápi.
Podľa mňa je pre ľudí úplne prirodzené, že chcú s okolím zdielať svoje radosti aj starosti, že chcú byť sami sebou a nežiť v pretvárke a klamstve. To je celé.
A ak stručná správa o srbskej premiérke v tebe vyvolala negatívne emócie, tak si nemyslím, že problémom je srbská premiérka, ale skôr bude problém v tebe.
Podľa mňa je pre ľudí úplne prirodzené, že chcú s okolím zdielať svoje radosti aj starosti, že chcú byť sami sebou a nežiť v pretvárke a klamstve. To je celé.
A ak stručná správa o srbskej premiérke v tebe vyvolala negatívne emócie, tak si nemyslím, že problémom je srbská premiérka, ale skôr bude problém v tebe.
A preto si vyčital Kolenikovi a Pellegrinimu, že sa nepretrčaju a nevychvalujú so svojou homosexualitou kde sa len dá...Podľa mňa je pre ľudí úplne prirodzené, že chcú s okolím zdielať svoje radosti aj starosti, že chcú byť sami sebou a nežiť v pretvárke a klamstve. To je celé.
Tak ubohu obhajobu pozerstva a exibicionizmu homosexualitou som ešte nevidel...
Čiže keď ty s niekým hovoríš o svojich vzťahoch, deťoch, rodine, súkromí, živote...tak to je tiež exibicionizmus? Alebo sa to týka výhradne gejov a lesieb, keď nič nepredstierajú, neskrývajú sa, neklamú, ale naopak narovinu nemajú problém hovoriť o svojich životoch?
Kali niekedy dokaze vyplodit taku nezmyselnost ze na to ani nema zmysel reagovat. Protiargument bude este vacsi hnoj.
-
tehla
Nechutny a pokrytecky hnoj je na jednej strane rozdrapovat sa nad sexualnymi skandalmi v cirkvi a podporovat LGBTIQ... , ktora ma ten sexualny skandal a pedofiliu priamo v svojej agende
Spytam sa priamo lebo si nechapavý.ephramko napísal:Čiže keď ty s niekým hovoríš o svojich vzťahoch, deťoch, rodine, súkromí, živote...tak to je tiež exibicionizmus? Alebo sa to týka výhradne gejov a lesieb, keď nič nepredstierajú, neskrývajú sa, neklamú, ale naopak narovinu nemajú problém hovoriť o svojich životoch?
Prečo vyčitaš Kolenikovi a Pellegrinimu, že sa nepretrčaju, nevychvaluju a nevešajú tomtu národu pred oči svoju sexualnu orientaciu? Prečo je to pre teba tak strašne dôležite, že si mal potrebu nato upozorňovať na verejnom fore?