Aký máte názor na umelé kvety ako dekoráciu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako dekoráciu v domácnosti.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Aký máte názor na umelé kvety ako dekoráciu

Príspevok od používateľa ephramko »

Ikea fejka? :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja mam crepnikove kvetiny velmi rad. Ale treba sa o ne starat, zaberaju miesto, pada na ne prach, z coho vyplyva ze doma ziadne nemam :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

gogo956 napísal: 27 nov 2020, 21:11 ja mam crepnikove kvetiny velmi rad. Ale treba sa o ne starat, zaberaju miesto, pada na ne prach, z coho vyplyva ze doma ziadne nemam :D
SKus katusy a sukulenty, pri niektorych je v pohode, ked ich nepolejes aj 3 roky (vlastna skusenost :D ).
Ak sa jedna o take veci ako adventny veniec, tak preco nie.
No vyslovene umele kvety nemusim, pada na to prach a to je tak vsetko.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

No teraz byvam v celkom tmavom byte, skoro vsetky zive kvety su u nas teda na parapetoch. Na tmavsich miestach mame par umelych, nech to ozivi priestor. Vyzera to dobre, skor su to ale mensie kusky.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

podla mna ok, hlavne, ked to uz nie je ako na prelome storoci a daju sa kupit umele kvety, ktore vyzeraju zivo :D zive su samozrejme lepsie, ale ked k tomu ludia nemaju vztah, tak to je o nicom.
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

Odporúčam živé nenáročné rastliny ktoré ti prinesú úžitok, tak máš ako chlap jedinú evolučnú motiváciu sa o nich starať :) (Teda ak nie si buzna v takom prípade sa budeš starať aj o orgován lebo pekne vonia). Napríklad Kaktus je nenáročný a keď vybereš taký kaktus ktorý by som si vybral ja (to tu radšej nebudem rozoberať aký by som si vybral ja) tak budeš mať aj úžitok. Za mňa kaktus sympatická rastlina, nič nechce, nesmrdí to jak zasrané kvetové/rúžové sady v Pieštanských kúpeloch a nepritahuje to hmyz a ako bonus to veľa vydrží, ideálna kombinácia vlastností v jednej kvetina a naviac si gretafriendly super bio vegan a neviem aké všetky mentálne postihnutia friendly keď pestuješ žive rastliny. odporúčam.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Akože sorry, ale podľa vás je starostlivosť o rastliny náročná? Však do auta tiež asi doplňujete a vymieňate kvapaliny... Okrem kaktusov je teraz na trhu strašne veľa druhov nenáročných rastlín, ktorým sa darí aj na chodbe a dajú sa kúpiť kvetináče aj so zásobníkom, takže ak je rastlina dobre zakorenená, tak si cucá vodu odtiaľ. Vyzerá to podľa mňa ovela lepšie, ako fejkové rastliny. Aj keď je pravda, že dnes už aj tie fejkové rastliny sú na inej úrovni, ako mali naše babičky...
kuric99 napísal: 28 nov 2020, 17:02Napríklad Kaktus je nenáročný a keď vybereš taký kaktus ktorý by som si vybral ja (to tu radšej nebudem rozoberať aký by som si vybral ja) tak budeš mať aj úžitok.
Peyote? :D
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

Jop, peyote alebo San Pendro.
Napísať odpoveď