Aký máte názor na značku MAZDA?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: Aký máte názor na značku MAZDA?
Sak toto ze mazda japonsky benzin a atmosfera. Bol som rozhodnuty pre g120 co je 2.0 skyactiv ale 120 konovy. No ked som videl ak som videl dobre auto vazi 1800kg. Ak je to pravda 120 sa mi zda malo. Kupu som planoval okolo augusta preto som to teraz zacal riesit kvôli cakacke ale su aj skladove take ako chcem ja. Tak neviem. Musim zabehnúť do predajne a popytat sa na zaruku lebo chcel by som tazne a skladove nemaju a kvoli tomu to teraz zacat riesit je asi blbost. Tak ma napadlo kupit skladove a tazne dat domontovat niekde inde. No neviem co ta zaruka.
Zaruka je myslim 5 rokov, takze nadstandard. 
To je celková hmotnosť, váha vozidla s vodičom je 1265kg [WINKING FACE]
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ano cital som v noci nejaky casopis a tam pisali 1200. Ved to sa mi nezdalo. Aj tak sa musim na tom odviest. Dik
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
1800 nevazi ani moje plechostrechove kabriohovado
tych 1200 prazdna dava viac zmyslu.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ved som sa aj divil ze moj passat 1400. Reku asi to bude kvalitka potom [emoji2] ok sme sa pobavili. Staci [emoji2]
-
LLucia
Star
Ahojte, nepoznate nahodou nejakeho predajcu Mazda? Velmi sa mi paci nova M3, pojdem do toho. Chcela by som pokecat o motorizaciach a vybave, nie som vsak rozhodnuta do coho ist (ci ist do 1.5 emotion a mat basic auto za super cenu ... alebo zainvestovat do dvojlitra a vyssej vybavy, spravi to rozdiel cca 4.000 eur). Aspon uz mam jasno v tom ze to bude hatchback
Zatial som z pristupu predajcov (v BA) trochu sklamana.
Pred 4 rokmi som kupovala Nissana tak, ze som vosla do showroomu a povedala basic ocakavania. Typek kukol, povedal "mam tu auto presne pre vas". Posadil ma do auta, povedal cenu (bolo to predvadzacie), hotovo. O tyzden bolo moje. Ja prosto chcem aby mi predajca ZUZIL moje moznosti a neposielal ma domov s maticou motorizacii, vybavy a farieb.
Sorry za tento vylev, ale hovori zo mna to sklamanie
Ak poznate predajcu, fwdnite mu tento dopyt pls
A na najblizsi mazda-hojko-zraz pojdem aj ja 
Pred 4 rokmi som kupovala Nissana tak, ze som vosla do showroomu a povedala basic ocakavania. Typek kukol, povedal "mam tu auto presne pre vas". Posadil ma do auta, povedal cenu (bolo to predvadzacie), hotovo. O tyzden bolo moje. Ja prosto chcem aby mi predajca ZUZIL moje moznosti a neposielal ma domov s maticou motorizacii, vybavy a farieb.
Sorry za tento vylev, ale hovori zo mna to sklamanie
-
Fabo
Hardcore addict
No asi si mala stastie ze naozaj mal take auto ako si chcela poruke 
U Mazdy to bude asi tak, ze ked tak ci tak musis cakat kym ti ho vyrobia, tak nech ti ho rovno vyrobia presne ake chces. Inak ja by som siel do dvojlitra.
U Mazdy to bude asi tak, ze ked tak ci tak musis cakat kym ti ho vyrobia, tak nech ti ho rovno vyrobia presne ake chces. Inak ja by som siel do dvojlitra.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Ja napríklad zvažujem M3 tiež určite HB a nie žeby sa mi Sedan nepáčil, ale páči sa mi že sa otvára na HB kufor aj zo sklom. No to je nepodstatné. Určite si natrafila na stránku mazdaihned.sk majú skladové vozidlá, niektoré aj predvádzacie. Musíš mať ako takú predstavu podľa mňa. Ja som si napr. spustil konfigurátor a išiel som. 1.5 som automaticky zavrhol. Mal som ako takú predstavu a keď som zistil že je vo výbave Revolution Bose Audio tak som si povedal že nižšie nejdem. A tam som aj skončil výbava Revolution, ak sa podarí tak s NAVI, celkom dobrá výbava za cca 20 000, 18" letné, atď. Keby nerozhoduje Bose alebo nie je v ponuke zrejme skončím skôr pri nejakej klasike ako Attraction a pod. Myslím že ti tu moc ľudia neporadia, ty musíš vedieť čo chceš a čo nie.
mozem vcelku odporucit Patrika Dzinu z Aspekta Trade TN poradi atd. je aj na fore japonec.eu a chodi aj na mazda zrazy
-
LLucia
Star
Mazdaihned kontrolujem kazdy den, ale mam pocit ze to nemaju jednotlivi predajcovia velmi aktualizovaneIng.Zoidberg napísal:Ja napríklad zvažujem M3 tiež určite HB a nie žeby sa mi Sedan nepáčil, ale páči sa mi že sa otvára na HB kufor aj zo sklom. No to je nepodstatné. Určite si natrafila na stránku mazdaihned.sk majú skladové vozidlá, niektoré aj predvádzacie. Musíš mať ako takú predstavu podľa mňa. Ja som si napr. spustil konfigurátor a išiel som. 1.5 som automaticky zavrhol. Mal som ako takú predstavu a keď som zistil že je vo výbave Revolution Bose Audio tak som si povedal že nižšie nejdem. A tam som aj skončil výbava Revolution, ak sa podarí tak s NAVI, celkom dobrá výbava za cca 20 000, 18" letné, atď. Keby nerozhoduje Bose alebo nie je v ponuke zrejme skončím skôr pri nejakej klasike ako Attraction a pod. Myslím že ti tu moc ľudia neporadia, ty musíš vedieť čo chceš a čo nie.
Btw sedela som aj v novej Mazde 2-ke, tiez je pekna s tou novou prednou maskou. Bola som prekvapena ako dobre sa to soferuje, ale predsalen, je to miniauticko a musim mysliet viac do buducnosti.
mazda6 vyzera fakt dobre..interier mohol byt lepsi ale jazdit v mazde som nejazdil