aky mobil by ste mi pls odporucili? (Orange)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
4JOKE
Light Star
Light Star

aky mobil by ste mi pls odporucili? (Orange)

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Neviem sa absolutne rozhodnut aky mobil si mam v Orangi vybrat k Pausalu 90+sms...

Rozmyslal som nad Nokiou 6233 , no pocul som ze je strasne kazova co sa tyka firmwaru...
...takisto nieje zly SE K800i ale je strasne drahy = 7500sk je dost nato ze som teeneger a pripada mi to dost luxus pre mna, mozno az zbytocny...

...hladam nejaky mobil co nieje low-endovy, ma mp3, SD kartu a hlavne aby mal dobry fotak...

...myslim ze Orange je tieto vianoce dost chudobny na vyber mobilov, takze neviete mi poradit ktory by mi asi najviac vyhovoval, pripadne vase skusenosti s nejakym mobilom co je teraz v ponuke?

Vdaka...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

a do akej cenovej kategorie sa chces zmestit?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

pisal, ze rozmysla nad 6233, taq v podobnej kategorii (vykon aj cena) by som ti ja osobne doporucil SE w810i alebo N 6280! (ak myslis cenu okolo 2500 ci ako to tam vychadza)
4JOKE
Light Star
Light Star

...mno hovoril som ze 7500 je asi vela, low-endovy cize za korunu urcite nechcem...
...tak mozno okolo tych 3000-5000sk cca so slusnym fotakom...
...a este by ma zaujimalo co si myslite o tom k800i, ci je to vhodne tej cenne a vyuzitiu teenegera a tak...lebo stale neviem ci nekupim aj ten...

...ten w810i je znamy ako mp3 mobil, mno ja mobil ako mp3 nemienim vyuzivat, ale vyzera ze ani ten w810i nefoti zle, len mi je zbytocne ze v tej cene je zapocitana asi aj ta kvalita zvuku a vydrz baterky kvoli mp3 pricom to prave nevyuzijem...

...a co som pozeral tu N 6280 tak podla mna robi dost zle fotky, mozno az moc nato kolko ten mobil stoji a ze ma 2mpx fotak....
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

podla mna k800i je dost slusny... ma ho kamos a co sa tyka fotaku tak ten je ozaj dost dobry...mp3 tam idu ale ked si vravel ze to aj tak moc nepotrebujes... a kartu to myslim tiez bere... naco ho chces este pouzivat? resp mas nejake specialne poziadavky?
4JOKE
Light Star
Light Star

Vesper napísal:podla mna k800i je dost slusny... ma ho kamos a co sa tyka fotaku tak ten je ozaj dost dobry...mp3 tam idu ale ked si vravel ze to aj tak moc nepotrebujes... a kartu to myslim tiez bere... naco ho chces este pouzivat? resp mas nejake specialne poziadavky?
praveze asi hlavne na fotenie a video...a este k tomu ked to ma blesk tak to je super.... ale zas pri tej cene 7500 mam slusny digit.fotak...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ja by som ti urcite odporucil SE W810i.
V cene ma 512MB kartu, co ti usetri okolo 1000Sk, dalej ma prepracovany walkman, LED dioda patri k tomu najlepsiemu na trhu a takto by som pokracoval dalej.
N6233 nema kartu v baleni a nema ani blesk. fotak nema autofokus.
N6280 je funkciovo skoro taka ista ako N6233.
SE K800I je vynikajuci, avsak tiez nema kartu v baleni a nema moc dobry mp3 prehravac
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

TO STANO:
Ale on vravel, ze by ho ma mp3 moc nevyuzival, ale na fotenie, ale to vlastne w810i ma tiez dobre prepracovane, takze zdielam tvoj nazor
4JOKE
Light Star
Light Star

stano napísal:Ja by som ti urcite odporucil SE W810i.
V cene ma 512MB kartu, co ti usetri okolo 1000Sk, dalej ma prepracovany walkman, LED dioda patri k tomu najlepsiemu na trhu a takto by som pokracoval dalej.
N6233 nema kartu v baleni a nema ani blesk. fotak nema autofokus.
N6280 je funkciovo skoro taka ista ako N6233.
SE K800I je vynikajuci, avsak tiez nema kartu v baleni a nema moc dobry mp3 prehravac
dik, zatial mi tvoj nazor najviac pomohol

//edit: co si myslite, klesne cena k800i do vianoc alebo po novom roku ci je zbytocne cakat? neviem si spomenut ci ceny mobilov po novom roku klesaju alebo nie...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Takéto "lepšie" mobily obyčajne zlacnejú o 500Sk.
Nečakaj veľké zlacnenia ani na iné mobily.
Ja som sa už poučil..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

4JOKE napísal://edit: co si myslite, klesne cena k800i do vianoc alebo po novom roku ci je zbytocne cakat? neviem si spomenut ci ceny mobilov po novom roku klesaju alebo nie...
necakaj, prides o vianocene akcie a o moc nezlacnie. rapidne zlacnie o rok, ale to uz bude ovela lepsi nastupca a ty stary chciet nebudes.
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

vezmi nokiu 6280 ja som si ju tiež zobral a som nadmieru spokojný 2mpx foťák video v rozlíšení 640 x 480 mp3 player aj karty má a aj ovládanie je úplne super
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pozri podla toho co si napisal ti ide o kvalitne foto a video ... poviem ti to takto kup si nejaky mobil co stoji par korun na akciu (tak do 1000) nieco male ... a potom si kup normalne digi fotak a mas to ziaden mobil nema dobre fotky proste to su len tak netahaju sa este na digi fotaky a kedze hovoris ze mp3 ani nevyuzijes zbytocne budes investovat do mobilu podla mna radsej nejaky lacnejsi mobil + digi fotak to je moja rada ...
mobil by som odporucil SE k510i or k610 ... ak nahodou inteligent tak to SPV C100
k tomu si vezmi nejaky malicky fotacik a mas to vyriesene ...
4JOKE
Light Star
Light Star

ob3l1x napísal:pozri podla toho co si napisal ti ide o kvalitne foto a video ... poviem ti to takto kup si nejaky mobil co stoji par korun na akciu (tak do 1000) nieco male ... a potom si kup normalne digi fotak a mas to ziaden mobil nema dobre fotky proste to su len tak netahaju sa este na digi fotaky a kedze hovoris ze mp3 ani nevyuzijes zbytocne budes investovat do mobilu podla mna radsej nejaky lacnejsi mobil + digi fotak to je moja rada ...
mobil by som odporucil SE k510i or k610 ... ak nahodou inteligent tak to SPV C100
k tomu si vezmi nejaky malicky fotacik a mas to vyriesene ...
jj, tiez som nad tym tak rozmyslal...

...mno zas digital by som mal pri sebe asi len na nejakej vynimocnej akcii, ale mobil mam zas na druhu stranu vzdy pri sebe a k tomu 3mpx fotka by nemusela byt zla...
...som bol uz pomaly viac prikloneny ku k800i, akurat si mi spravil este vecsiu dylemu :D :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

fotka ma sice rozlisenie 3mpx ale nikdy nebude taka ako z fotaku .. ja mam d750i pouzivam ho ako fotak ako mp3 aj ako mobil .. myslel som si ze fotky budu uzasne krasne ved 2mpx .. a aj su ALE len za dokonalych svetelnych podmienok .. jasn esu tam tie 2diody akoze blesk ..ale skuste sa niekto odfotit v tme s tymi diodami .. je to tak strasne svetlo ze maju vsetci prizmurene oci .. ked ces dobre video urcite ber 6280 video na *750 or w810 sa da pozerat len na displayi telefonu v kompe ani moc ne
4JOKE
Light Star
Light Star

Point napísal:fotka ma sice rozlisenie 3mpx ale nikdy nebude taka ako z fotaku .. ja mam d750i pouzivam ho ako fotak ako mp3 aj ako mobil .. myslel som si ze fotky budu uzasne krasne ved 2mpx .. a aj su ALE len za dokonalych svetelnych podmienok .. jasn esu tam tie 2diody akoze blesk ..ale skuste sa niekto odfotit v tme s tymi diodami .. je to tak strasne svetlo ze maju vsetci prizmurene oci .. ked ces dobre video urcite ber 6280 video na *750 or w810 sa da pozerat len na displayi telefonu v kompe ani moc ne
6280 uz asi tazko :? http://mobilmania.sk/Bleskovky/AR.asp?ARI=7406
Napísať odpoveď