zhanam mobil s HD videom do 300 eur...padol mi do oka SOny Ericsson Vivaz avsak verzia pro ma aj qwerty klavesnicu ale 5,0mpx fotoaparat. Poradite mi este dake modely mobilov,podstatne je aby mali HD Video
aký mobil s HD videom ?
aký mobil s HD videom ?
Ahojte,
zhanam mobil s HD videom do 300 eur...padol mi do oka SOny Ericsson Vivaz avsak verzia pro ma aj qwerty klavesnicu ale 5,0mpx fotoaparat. Poradite mi este dake modely mobilov,podstatne je aby mali HD Video
-
Ryan Giggs
VIP
Re: aký mobil s HD videom ?
Napriklad Samsung Wave.
Nie som si istý či hovorím správne, ale čo tak HTC Desire HD ?
Teda ak to chceš brať na splátku alebo nie. Ak nie, tak potom sorry za blbý typ, pretože nemyslím že Desire stojí do 300€
Teda ak to chceš brať na splátku alebo nie. Ak nie, tak potom sorry za blbý typ, pretože nemyslím že Desire stojí do 300€
On chce lacnejsi smartphone s HD videom a nie najvacsie delo spomedzi telefonov

na HD video je najlepšia kamera. Telefón je na telefonovanie. Šošovka v telefóne je veľmi malá na to, aby robila dobrý obraz. Všetko je to len marketing a čísla. A 5 MPx sa Ti zdá málo? Ako som povedal šošovka fotoaparátu v telefóne je veľmi malá na to, aby dokázala urobiť kvalitnú fotku vo vysokom rozlíšení. Na jej veľkosť je maximum 5 MPx, pri vyššom rozlíšení už vzniká na fotkách šum a nie sú také kvalitné
P.S.: je to len môj názor, nemusíte ma za to ukameňovať
P.S.: je to len môj názor, nemusíte ma za to ukameňovať
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..za tu cenu rozhodne kameru..HD z telefonu dosiahnes fakt v mizernej kvalite..
-
Ryan Giggs
VIP
Sice suhlasim, ale čo ak potrebuje aj telefon?! A navyše na tie amaterske zabery mu bohato stači aj video z telefonu.
vivaz som mal, na symbian je vela hier a aplikacii, dotykova vrstva, ovladanie, pocet farieb... SE mam rad ale toto je srot, ťamťung všetko ok prekvapila ma na nom vydrz baterie ale ma badu, takze zabudni na hry a app. Naj co som nasiel Xperia X10 http://www.pdmobily.sk/product/sony-eri ... -sd-13064/ priplatis si €75 ale na buduci rok bude upgrade na fw 2.2 kt vyriesi zobrazovanie 16mil. farieb 
16 miliónov farieb omg. Prirovnaj si vedľa seba dva telefóny s rovnakým rozlíšením displeja (dajme tomu 360x640), jeden s 262k farieb a jeden s 16 mil. farieb a či uvidíš rozdiel. Priplácať si nehorazné peniaze za to, aby mal telefón "HD video" mi príde tak trochu dosť odveci. Si radšej kúpim priemerný telefón (rozumné rozlíšenie displeja, wifi, dobrý OS.., cca 250€) a došetrím na kameru keď už chcem ako také video (do 200€ sa dá zohnať), než by som mal platiť za nejaký Desire HD. Dokonca by som povedal, že to je aj lepšia voľba ako tá Xperia X10.
HTC Desire HD je jeden z najlepších telefónov normálne dostupných ,možno by sa dalo hovoriť o tom že najlepší, ale keďže stojí cca. 550€ tak to vysoko prekračuje Ninov 300€ limit... A prečo by to malo byť od veci? Každý má iné požiadavky niekto GPS, niekto HD kameru.. Takže je to len vec kupujúceho..M4RoS3K napísal:16 miliónov farieb omg. Prirovnaj si vedľa seba dva telefóny s rovnakým rozlíšením displeja (dajme tomu 360x640), jeden s 262k farieb a jeden s 16 mil. farieb a či uvidíš rozdiel. Priplácať si nehorazné peniaze za to, aby mal telefón "HD video" mi príde tak trochu dosť odveci. Si radšej kúpim priemerný telefón (rozumné rozlíšenie displeja, wifi, dobrý OS.., cca 250€) a došetrím na kameru keď už chcem ako také video (do 200€ sa dá zohnať), než by som mal platiť za nejaký Desire HD. Dokonca by som povedal, že to je aj lepšia voľba ako tá Xperia X10.
Odporucit SE X10i moze ozaj iba odborniktomas492 napísal:vivaz som mal, na symbian je vela hier a aplikacii, dotykova vrstva, ovladanie, pocet farieb... SE mam rad ale toto je srot, ťamťung všetko ok prekvapila ma na nom vydrz baterie ale ma badu, takze zabudni na hry a app. Naj co som nasiel Xperia X10 http://www.pdmobily.sk/product/sony-eri ... -sd-13064/ priplatis si €75 ale na buduci rok bude upgrade na fw 2.2 kt vyriesi zobrazovanie 16mil. farieb
-
erik_tt
Medium Professional
Nad vivaz ani nerozmyslaj foto a kamera dobra ale to neni telefon to proste nema tu hodnotu mal som to tyzden a to sa nedalo vydrzat hned som to musel dat prec
-
guess.whoo
Redeemer
preco nie xperia x10? robi hd video.
Pretoze nie je hodna tej sumy za ktoru ju predavaju(aktualizacie, prostredie, kvalita spracovania) za tu cenu mas omnoho lepsi telefon napr.Desire HD.....HD video je uz samozrejmostou skoro kazdeho lepsieho Smartphonu.
-
guess.whoo
Redeemer
desire hd ide cez 500e, xperiu kupis za 380e. kvalite spracovania nemam co vytknut a mam ju uz 8 mesiacov. nic nevrzga, nic neni povolene ani odlomene
Tak si teda uzi ten Android 2.2 v druhej polovici buduceho roka, ked je teda taka super 
-
guess.whoo
Redeemer
co tu trepes o androide teraz? tu ide o telefon s hd videom
Lenze ja sa mu snazim poradit telefon ktory je aj po softwerovej stranke dobry, ale nakolko aj tvoja xperia aj mnou odporucany desire hd(sam ho mam) je nad limit, mal by sa radsej popozerat po kamere...
-
guess.whoo
Redeemer
no ved ale zhana len telefon s hd videom, ma na vyber bud kameru alebo jeden zo spominanych. tiez nenapisal, ci chce novy alebo aj pouzity. pouzitu xperiu v top stave zozenie v pohode do 300e, desire hd nie.
Alebo za tu cenu(cca 330) zmienovany Samsung Wave.Novy!