Caute ... chcel by som kupit notebook tak do 20 000 SK aj s DPH... Napiste mi aky by som mal kupit... mal by mat Bluethoot, Webkameru, 1GB ram, min. 120GB disk.... na tom kde by som to kupil mi nezalezi kedze mam zivnost... diky moc
Podstatna otazka, chces tam mat samostatnu grafikcu kartu(na tej by isli aj novsie hry) alebo staci integrovana? Pretoze so samostatnou grafickou je problem v tejto cenovej hladine nieco zohnat a mali sme tu uz pouzivatela, ktory chcel notas na hry za takuto cenu...
ine navrhy???? tento co si mi dal by som moc nechcel najradsje by som bral acer alebo asus ale ak su nejake vadne tieto znacky tak mi dajte vediet bo tieto veci moc nesledujem
zdeno15 napísal:ine navrhy???? tento co si mi dal by som moc nechcel najradsje by som bral acer alebo asus ale ak su nejake vadne tieto znacky tak mi dajte vediet bo tieto veci moc nesledujem
Tak skor Asus, pretoze pri Aceri je velka sanca, ze dostanes blby kus a budu ta trapit veci ako nefunkcny medzernik, vykyvany monitor a tak...jednoducho prevedenie tych lacnejsich je na horsej urovni.
//mozno tento by bol vhodny http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... dp=bg76595
nema OS a graficka je tak na vykonovom rozhrani medzi uplne oddelenou a integrovanou od Intelu
pripadne tento http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... PPdv63-S02 , ale je to predvadzaci "demo" notebook, no za tu cenu by som to ja osobne riskol, keby som prave nemal novy...
zdeno15 napísal:ine navrhy???? tento co si mi dal by som moc nechcel najradsje by som bral acer alebo asus ale ak su nejake vadne tieto znacky tak mi dajte vediet bo tieto veci moc nesledujem
Preco by si ho nechcel ? ved vyhovuje vsetkym tvojim podmienkam.. som jeho vlastnik a no problem
Hp je co sa tyka kvality daleko pred Acer a Asus. Acer to je "povestna" znacka - viac v reklamacke ako doma na stole. Asus je na tom o nieco lepsie, ale taktiez ziadny zazrak.
Aby som upresnil este na co vyuzijem ten notebook. Tak o rok by som chcel zacat podnikat a notebook bude urcite vhodny inak to co bolo pisane predtym stale plati... najradsej by som kupil z agemu...diky za radu