Aky pouzivate WM
-
mr.fritz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aky pouzivate WM
zaujimalo by ma aky preferujete a preco, ci vsetci slapete na KDE, GNOME, alebo pouzivate aj ine WM,
ja pouzivam XFCE4
ja pouzivam XFCE4
-
Snowmannn
Medium Star
Re: Aky pouzivate WM
ja som si tiez oblubil XFCEmr.fritz napísal:zaujimalo by ma aky preferujete a preco, ci vsetci slapete na KDE, GNOME, alebo pouzivate aj ine WM,
ja pouzivam XFCE4
-
mr.fritz
Medium Star
hmm, no cakal som vacsiu rôznorodosť, no ale neva,
aspon napiste preco pouzivate prave ten svoj WM
ja som sa priclenil k xfce koli jeho jednoduchemu, "lahko" konfigurovatelnemu prostrediu a nenarocnosti na hw, takze je dost rychly.
no povodne som si chcel nahodit kde, ale po 6 hodinovej kompilacii mi vypisal error, tak som sa nan vybodol a za ten cas som si xfce oblubil
aspon napiste preco pouzivate prave ten svoj WM
ja som sa priclenil k xfce koli jeho jednoduchemu, "lahko" konfigurovatelnemu prostrediu a nenarocnosti na hw, takze je dost rychly.
no povodne som si chcel nahodit kde, ale po 6 hodinovej kompilacii mi vypisal error, tak som sa nan vybodol a za ten cas som si xfce oblubil
Momentalne bezim na Enlightenmente, ma to dost bugov, a kopec krat pod tym padaju aplikacie
hold tie efektovky, rychlost a celkova prijemnost prostredia to urcite vynahradia, i ked este ho nepovazujem za 100% wm
pre mna velmi oblubenym bolo XFCE, len trocha ma mrzelo jeho spustanie - i ked to bude skor mojou vinou a nechavanim zapatych niektorych aplikacii aj po jeho ukoncenia (samozrejme bola nastavena moznost - save settings pri logoute)
no IMHO je najlepsi fluxbox - jednoduchost, rychlost a stabilita idu ruka v ruke
skusal som samozrejme aj KDE, Gnome, Blackbox... ale toto ma fakt ocarilo
pre mna velmi oblubenym bolo XFCE, len trocha ma mrzelo jeho spustanie - i ked to bude skor mojou vinou a nechavanim zapatych niektorych aplikacii aj po jeho ukoncenia (samozrejme bola nastavena moznost - save settings pri logoute)
no IMHO je najlepsi fluxbox - jednoduchost, rychlost a stabilita idu ruka v ruke
skusal som samozrejme aj KDE, Gnome, Blackbox... ale toto ma fakt ocarilo
WM? ako WM kwin (boli pokusy o beryl). ako graficke prostredie KDE. ked mi KDE spadne dvakrat za den (!) kvoli aplikacii quanta v ktorej robim s php, tak sa prepnem na GNOME. ten mam pomerne kratko. to nepada. preco? lebo quantu ani nepustam. zacnem sa hrajkat s prostredim a nastavovat podla mojho gusta