Aký satelit?
Aký satelit?
Mám kúpený LCD TV 32" a chcel by som si na to dať niaky satelit keby mošte poradiť aký?Keby je ten satelit legálny by bolo dobré.Aby tam boli základne programy (STV1,STV2,MARKIZA,JOJ,CT1,NOVA) a potom napr eurosport,galaxia sport......
Este sa chcem spýtať ked budem mať legalne kúpene tie programy a satelit dá sa prejsť na nelegalny satelit???Ze budem mať napr 150 programov?To sa pýtam iba tak že keby som si niekedy zmyslel že chcem tolko programov či sa dá z legalneho prejsť na čierno dík
Este sa chcem spýtať ked budem mať legalne kúpene tie programy a satelit dá sa prejsť na nelegalny satelit???Ze budem mať napr 150 programov?To sa pýtam iba tak že keby som si niekedy zmyslel že chcem tolko programov či sa dá z legalneho prejsť na čierno dík
No ok ale zatial mi poradte aký mam kupiť ten tanier a čo ktomu a akú tu katru aby som mal tie programy legalne navždy.
A prosím odpoved na otazku či sa dá potom z takéhoto satelitu s kartou a lagalne zakupenymi programmi prejsť na piratske užívanie si 170 programov ktoré sa daju ziskať niaky kodmi?
A prosím odpoved na otazku či sa dá potom z takéhoto satelitu s kartou a lagalne zakupenymi programmi prejsť na piratske užívanie si 170 programov ktoré sa daju ziskať niaky kodmi?
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je kvoli majstrovstvam to je jedno to ich za chvilku prejde skor sa bojte toho ze prejdu na Nagra 3 a sme skoncili vsetci...a k teme byvas v dome ci v byte?kup si prijmac nejaky dmsis k tomu slovlink kartu kde mas tie zakladne programy ktore si vymenoval ale okrem novy a kebyze chces novu galaxiu sport hbo tak musis cesku ale tam musis zohnat ceskeho obcana co je mierny problem ale mas to vsetko uplne legalne a nikdy v zivote by ti to uz nemalo prestat ist no a ked chces ist do cernoty ktoru ti mozu z dna na den vypnut tak budis vide ta to cca na 4000skmedo8 napísal:no len digitv za dva dni menilo 2x kody teraz
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nestaras lenze na cernote mas hbo cinemax novu primu ctsport co je o dost velka vyhoda +vsetky rumunske madarskejasan21 napísal:si preratajte platim za digi 300/mes.
mam na 2 telky a nestaram sa....vsetko mi zriadili oni....
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 17:29 )
ale ked ta po novom roku vypnu si skoncil:)Filipito napísal:
Neda sa mat vsetko. 32" LCD TV je fajn, no tebou spominane kanaly vyselaju iba v SDTV, teda nerataj s tym, ze obraz bude ako fotka. Nejke "kocky" tam uvidis. Co sa tyka kvality, tam by sa to dalo zoradit asi takto: SK/CZ > UPC > DIGI TV (najhorsie je asi na tom prave digi pre nizky bitrate)Mato5858 napísal:Mám kúpený LCD TV 32" a chcel by som si na to dať niaky satelit keby mošte poradiť aký?Keby je ten satelit legálny by bolo dobré.Aby tam boli základne programy (STV1,STV2,MARKIZA,JOJ,CT1,NOVA) a potom napr eurosport,galaxia sport......
Zo spominanych ti na slovensku kartu nepojdu Nova a eurosport (galaxia sa priplaca v baliku multi za 2500sk rocne, Nova iba na ceskej karte (?problem s registraciou?), a eurosport cesky vysiela v ramci UPC resp. DIGI TV)
Co sa tyka UPC --> Tam nie je ina moznost ako platit mesacne poplatky, vyhodou vsak je ze kartu mozes pouzit aj v inom prijimaci (a nie je problem ju nazdielat medzi 2,3,5,10 prijimacov...)
DigiTV --> Ako bolo spomenute, ide na kluce, ktore sa obcas menia, no vymena zatial nie je aktualna (to ze tvrdia ze to chcu spravit uz tvrdia zopar mesiacov). EMU zvlada hociaky aj lacnejsi prijimac, okrem dreamboxu (ktory ma aj ine vyhody), kludne aj IPBOX (napriklad 250s je fajn, s HDD na nahravanie... DM aj IPBOX su linuxove prijimace, chce trosku casu a studia spojazdnit to cele, ale vysledok stoji za to), no napriklad aj Openbox X810 (2 citacky, EMU...) za cca 3000sk. Moznosti je mnoho.
Co sa tyka velkosti paraboly, pod 80cm nechod urcite, 60cm je pri zhorsenom pocasi na hrane, teda 80 a viac...
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 17:43 )
a uz ked sa tu hadate ako male deti...
Nagra3 zatial hacknuta nie je, to ze sa niekde ukaze nejaky key samo o sebe nic neznamena, je potrebny aj RSA kluc a podobne... Ale svet sa meni, a co dnes nie je, zajtra moze byt
Môj TV je tento
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=54013244
A už som z toho satelitu blbý ja chcem kúpiť razb satelit a niaku kartu s programami a neplatiť mesačne.Dík inak tolko ste tu o tom popísali že som s toho vol už nwm ani čo je teda dobré vlastne kúpiť
ale dík všetkým ktorý píšete
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=54013244
A už som z toho satelitu blbý ja chcem kúpiť razb satelit a niaku kartu s programami a neplatiť mesačne.Dík inak tolko ste tu o tom popísali že som s toho vol už nwm ani čo je teda dobré vlastne kúpiť