aky si mam dat win chcem nejake rady
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aky si mam dat win chcem nejake rady
zostava :
procak : intel core 2 quad (4) 2,66 GHz Q8200
ramka : kingston 4 gb
disk : segate 160 gb ( system ) + 2 x 1000 gb samsung
zvukovka : c-media CMI 8768
doska : gigabyte gm-g31m
Grafika : gigabyte geforce 9600 gt 1 gb
zvazujem systemy : win xp , win xp 64 bit , win 7 , win 7 64 bit
problemy : skusal so zhanat ovladace na 64 bit systemy a akosi mi to neslo , blbnu programy ktore tam mam neporadi niekto ktory je najvhodnejsi ? po nete koluju strasne zmliagane windowsi ziaden uz nieje original od kedy sa deti naucili pouzivat nlite .... ktory by bol najvhodnejsi .....
procak : intel core 2 quad (4) 2,66 GHz Q8200
ramka : kingston 4 gb
disk : segate 160 gb ( system ) + 2 x 1000 gb samsung
zvukovka : c-media CMI 8768
doska : gigabyte gm-g31m
Grafika : gigabyte geforce 9600 gt 1 gb
zvazujem systemy : win xp , win xp 64 bit , win 7 , win 7 64 bit
problemy : skusal so zhanat ovladace na 64 bit systemy a akosi mi to neslo , blbnu programy ktore tam mam neporadi niekto ktory je najvhodnejsi ? po nete koluju strasne zmliagane windowsi ziaden uz nieje original od kedy sa deti naucili pouzivat nlite .... ktory by bol najvhodnejsi .....
-
Andrew007
Guru wannabe
Alebo na warez forach mas neupravenu origanl SK verziu Win 7 Ultimate 64-bit, a tym driverom, skus potom drivere od XP/Vista ci pojdu.brm napísal:Najlepší by bol Windows 7 64bit originál z obchodu..
Len žeby nedopadol ako satelitik11.. 
-
vladenko007
VIP
gego
Nieco podobne mam doma a mam tam Windows 7 64bit a zdá sa mi to ako rozumne riešenie. Uz len kvoli tej RAM-ke. Ale celkovo je WIN7 svižná.
Co sa tyka ovladacov tak po nainstalovani nebola nainstalovana len grafika. Teda bola ale nie najnovie ovladace.
Ale na oficialnej stranke som na 9600GT nasiel ovladace na Windows 7 64bit
http://www.nvidia.com/object/win7_winvi ... _whql.html
takze bez problemu. A ak nenajdes na nejaky hardware na WIN7 tak by mali fungovat na VISTU 64bit.
Nieco podobne mam doma a mam tam Windows 7 64bit a zdá sa mi to ako rozumne riešenie. Uz len kvoli tej RAM-ke. Ale celkovo je WIN7 svižná.
Co sa tyka ovladacov tak po nainstalovani nebola nainstalovana len grafika. Teda bola ale nie najnovie ovladace.
Ale na oficialnej stranke som na 9600GT nasiel ovladace na Windows 7 64bit
http://www.nvidia.com/object/win7_winvi ... _whql.html
takze bez problemu. A ak nenajdes na nejaky hardware na WIN7 tak by mali fungovat na VISTU 64bit.
-
gego
Light Professional
najvecsi problem je ze vraj co som pocul z starymi napalovackami .... ja mam staru benq este z roku 2004 a nemienim ju menit .... a dalej ovladace z visty niesu podpisane a ze vraj tam ked nieje nieco podpisane tak nejde ... aj neslo na viste som mal ten problem ze zvuk siel ale nastavenie zvukovky sa menit nedalo ak som zapol ten program tak len take cierne okienka tam boli .... dalsia vec ... cital som si clanky ohladom rychlosti systemov 64 bit a 32 bit ze su horsie .....vladenko007 napísal:gego
ale jedina otazka ktora ma zaujma ked budem napriklad na nete pokec , facebook icq , hry napriklad counter stricke trackmania ci to pojde ? oni predsa niesu 64 bit ..
programy na videa vegas a take sracky ? to ties ?
-
vladenko007
VIP
No tak mozem ti s istotou povedat ze ja som Trakmaniu instaloval ako prvu hru (pre deti) a slape v pohode dalej Sony Vegas ide v pohode tak isto aj Photoshop CS4. Adobe premiere ide aj Adobe After Effects CS4
Problem som mal napriklad s alkoholom ale vyriesil som to programom UltraISO dalej antivir som dal ESET Smart Security 4 64bit verziu takze slape super. Office 2007 ide super. Nera som dal 9. Ine hry som nedaval este som nestihol.
Co sa tyka rychlosti to moc nepostrehnes. Ale ako som povedal mam presne tento procesor co mas ty aj grafiku.
Problem som mal napriklad s alkoholom ale vyriesil som to programom UltraISO dalej antivir som dal ESET Smart Security 4 64bit verziu takze slape super. Office 2007 ide super. Nera som dal 9. Ine hry som nedaval este som nestihol.
Co sa tyka rychlosti to moc nepostrehnes. Ale ako som povedal mam presne tento procesor co mas ty aj grafiku.