Chcel by som sa začať niečomu venovať. Je mi jedno čomu, v podstate, či to bude tanec, bojové umenie, hra na triangel alebo klavír. Ide mi len o to, aby sa to dalo stíhať tak za päť hodín do týždňa v Bratislave a nebolo to finančne náročné. Pod tým si predstavujem tak do 20e na mesiac.
Chodím už pár rokov na Aikido a učím sa Taliančinu, no stále neviem zabiť dosť času. Neviete mi niečím pomôcť? Poraďte mi niečo a dajte prosím vás nejaké informácie.
Dieg0 napísal:Chlape akym sposobom sa ucis taliancinu?Tiez by som sa rad na serioznej urovni ucil ale neviem ci dosiahnem kyzeneho vysledku samoukou.
Mozes ist skusit pozriet do Talianskeho institutu
k teme: Urcite skus robit nejaky sport, este kym je na to pocasie, potom ak chces nieco napr. pri pocitaci a bavi ta informatika, pozri ksp.sk alebo spoj.pl a tam mas dost prikladov na riesenie
ja ti poradim moje hobby: ak mas vztah ku kartam tak rozne kartove triky pripadne narocnejsie XCM(nie je nic lepsie ako ked sa ta ludia s otvorenymi ustami pytaju ako si to spravil), treba dost treningu takze ten volny cas sa zide
a kopu balíčkov kariet viem s kartami asi 20 trikov stoho 5 som si istý že by zo 100 ludi možno 1 odhalil ....aj to preto lebo ho pozná ale na polovicu stých trikov potrebujem nove karty ktore sa dobre šmíkaju a su zaroven aj ohybne aj pevne ........
Lub0$ napísal:OMG, ty si fakt iny..jeden balicek mas za take 2-3 eura...to je tak vela?
na začiatok možno hej ale mne karty za 2-3 eura nestačia lebo po par trikoch ich možem vyhodiť teraz som si kupil za 11euro baliček kariet ale po mesiaci su ako stále ako nove .........jasne ak ty robiš take triky ako vyber si kartu pozri si ju vlož ju do balička a ja ti ju nájdem tak nato mi stači aj pexeso a nie kvalitne karty ......ale ty asi nevieš potom čo je kvalitný trik