aky tenky je lad medzi kamaratskou konverzaciou a flirtom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

aky tenky je lad medzi kamaratskou konverzaciou a flirtom?

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

otazka je myslim jasna... ak to uz bolo pisane hlboko sa ospravedlnujem... zaujima ma to lebo niekedy si clovek ani neuvedomi co robi - ci sa priatelsky rozprava - zartuje s kamaratkou alebo to uz hranici s flirtom?! takze co si o tom myslite? aky tenky je lad medzi kamaratskou konverzaciou a flirtom? je mozne aby si clovek ani neuvedomoval ze vlastne flirtuje? rozviedol som tuto temu lebo ja som osoba, ktora nema vo zvyku nejako extra flirtovat alebo "balit" babenky no minule som sa zamyslel ked som sa tak bavil s jednou kamaratkou... skratka sme zartovali, nahravali jeden druhemu a tak... da sa to nazvat "nevedomim" alebo "nevinnym" flirtom?
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

no je tam tenká čiara, myslím hlavne, že keď si človek už začne myslieť, že sa tomu druhému môže páčiť alebo sa mu páči, tak má pocit, že keď sa k nemu niekto milo správa tak ho balí... Mne sa to tiež stáva strašne často, chlapov nebalím, len som milá a priateľská... ale nesledujem za tým nič...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

velmi tenky. ale flirt samo o sebe nieje nic hrozneho, prave naopak.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

neviem ci to vysvetlim spravne ale povedal by som ze je to uz tak v clovekovi zakorene... proste taky pud, ze ak s tou babou chces flirtovat tak vacsinou vsetko co povies tak si pred tym premyslis ci by to mohlo mat pozadovany dopad aky chces ty. ak rozpravas sa len s kamoskou s ktorou nechces nic mat tak vacsinou rozpravas to co mas na srdci a je ti jedno v podstate ci to nejako kamosku ohúri alebo nie, lebo je to tvoja kamoska a berie ta takeho aky si...

a teraz trochu zrozumitelnejsi: flirt je to vtedy ak to ty beries tak a si to aj uvedomujes, cize nieco take ako flirt z nevedomosti je podla mna cisty blud
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

no mozno je to tak, no ked sa clovek sprava milo a tak... ani neviem ako by som to povedal (ked s danou osobou nic nezamisla no sprava sa fakt ze milsie ako milo) a druha osoba si to vysvetluje ako flirt! pre jedneho to flirt je, pre druheho zas nie, no mozno to flirt je len si to neuvedomuje, skratka ze nevedomky prekroci az za pripustne hranice priatelskeho rozhovoru... napr. stava sa ze clovek ma partnera a tak ho ani nenapadne s niekym flirovat no predsa sa sprava uz spominanym sposobom... podla mna si clovek niekedy ani neuvedomi ze vlastne flirtuje a nepripisuje tomu vlastne ziadnu cenu (no ma to efekt vplyvajuci na druhu osobu...ja by som to nazval zmotavanie, mne sa uz stalo ze ma par bab takto pomotalo :P) heh, da sa okolo toho spekulovat...
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

s týmto mam aj ja veľké problémy, resp. mal som. bol som veľmi milý k babám a tie sa ... no chápali to zle. Najhoršie bolo že ja som mal 18, a tie baby 13-15. Odvtedy som opatrnejší...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

to je v poriadku..jedna vec je ako to beries ty, a druha je ako to beria ta druha osoba. A to ze si to druha osoba vyklada inac, tak su tu dve moznosti:
A) ta to nemusi vobec zaujimat
B) asi ta viac pravdepodobna, kedze podla mojej skromnej dedukcie sa jedna asi o nejaku kamaratku, tak jej mozes napr. povedat: ze dont worry toto co teraz tu rozpravam to nie je s mojej strany flirt, to ja som taky typ cloveka. a potom nasleduje vec ze ona to pochopi a nebude viac dochadzat k nedorozumeniam ci nahodou niekto neflirtuje
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Tenky, velmi tenky. Ale zalezi aj na osobe, s ktorou konverzacia bezi...
Ale podla mna si flirt clovek vzdy uvedomuje...pretoze vzdy vies, co danou konverazciou sledujes alebo chces dosiahnut....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž ono konverzácia a teda aj rozhovor a flirt je záležitosť dvoch ľudí. Čiže ak jeden túto hranicu prekročí a druhý nie, tak buď hranicu prekročí aj druhá strana, alebo sa vrátia tam, kde boli. Rozhovor proste musí prebiehať na rovnakej frekvencii, inak nastáva interferencia.
Inak zaujímavejšie IMHO je, či tam vôbec nejaká hranica (ľad) medzi flirtom a kamaratskym rozhovorom vôbec je. Či náhodou jedno voľne neprechádza do druhého... :wink:

//mierne mi hrabe z fyziky...písomky
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Strašne tenký. Je tu aj otázka, či si vôbec uvedomujeme, že flirtujeme alebo sa len rozprávame, lebo keď niekomu o nič nejde, tak je uvoľnený a potom z uvoľneného rozhovoru ľahšie prechádza do flirtu...narozdiel od toho, keď sa niekoho snažíme získať sme z toho celí napätí...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- ja mam zas taky problem ze s par kamaratkami co sa velmi az zas tak casto nevidim mam by som povedal trosku nadstandardne vztahy jedna je ku mne vzdy mila a snazi sa mi pomoct lebo som s nej tazko mimo a tak je vzdy co riesit plus sa do toho zamotava obcas alkohol a to potom uz len kecame a kecame a ked nieco poviem tak sa ma zastava a chce mi len to najlepsie a take no dost cudne rozhovori podla mna na hranici flirtu ale kedze ma priatela a nedari sa mi ju nejako presvedcit aby ho zmenila tak to velmi neriesim aj ked ma stale miesto v mojom srdci... druhy pripad je taky ze sa s dalsou kamaratkou normalne ako doberame pred vsetkymi v osobnych veciach a aj ked sme sami tak niekedy take lahko eroticke temy naberame uz medzi nami bolo aj par bozkov ale na druhy den sa normalne spravame ako nic ... ved to boli len bozky a berieme to obaja iba ako zabavu ... no takze shrnutie ... flirt je podla mna o zabave a musia byt na neho 2 strany ... rozdiel je tam maly ale na flirte je hlavna este raz pripomeniem zabava a dost casto to ci po nom nasleduje dalsia faza alebo nie ... u mna ta dalsia faza nejako najpodstatnejsia nieje a podla mna na flirte nieje nic zle takze by sme to ani velmi nemali riesit :lol:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Ako si spravis tak mas. Reagujem na nadpis temy..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je taky tenky akym si ho spravis...
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

hmmm zaujímavé že je tenký nejde poprieť ako tu slečna písala že je milá a tak viem si predstaviť ..ona tým nič nemyslí ale chlapec si to vysvetlí inak a je zle ...potom zas dievča flirtuje a vysiela znaky a chlapec nevie radšej zostáva vzadu a potom dievča sa sťažuje že čakala niečo a on nič a preto si našla iného alebo podobne :roll:
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Podla mna pokial je ta dotycna osoba opacneho pohlavia.. v primeranom veku a s charizmou , za predpokladu normalnej orientacie.
Tak ten flirt je tam vzdy, alebo vo velkej vecsine ... aj podvedome.
A baby si to podla mna vecisnou jednoznacne uvedomuju... nemyslim ze hnet balia, ale flirtuju a namotavaju ... no a chalani podobne. :)
Napísať odpoveď