Aky trenazer?
-
phatres1994
Star
Aky trenazer?
Ahojte,
chcel by som si nechat poradit, popripade podiskutovat o tom, aky trenazer do bytu je najvhodnejsi.
Nevyznam sa velmi v tejto sfere a co pozeram, kazdy si chvali to svoje. Venujem sa motocrossu a kedze je situacia aka je (zatvorene fitka, obmedzeny pohyb po vonku) hladam alternativne riesenia na pripravu v pohodli domova. Ide mi o celkove zatazenie tela, co najvacsiu komplexnost, no zaroven hladam nieco co mi dokaze priniest taktiez nejaky vytrvalostny progres a nebude to len o zahriati.
Rad by som touto cestou namotivoval aj priatelku k cviceniu, kedze je tak trochu leniva chodit behat so mnou po vonku, tak nech je to aj atraktivne pre nu.
Dakujem.
chcel by som si nechat poradit, popripade podiskutovat o tom, aky trenazer do bytu je najvhodnejsi.
Nevyznam sa velmi v tejto sfere a co pozeram, kazdy si chvali to svoje. Venujem sa motocrossu a kedze je situacia aka je (zatvorene fitka, obmedzeny pohyb po vonku) hladam alternativne riesenia na pripravu v pohodli domova. Ide mi o celkove zatazenie tela, co najvacsiu komplexnost, no zaroven hladam nieco co mi dokaze priniest taktiez nejaky vytrvalostny progres a nebude to len o zahriati.
Rad by som touto cestou namotivoval aj priatelku k cviceniu, kedze je tak trochu leniva chodit behat so mnou po vonku, tak nech je to aj atraktivne pre nu.
Dakujem.
Re: Aky trenazer?
Aky trenazer, cyklo ci bezecky pas? Ak cyklo, tak smart trenazer (wattmeter, magneticka zataz) ci klasicky (lankove nastavenie zataze)? Do akej ceny?
Na zaťaženie celého tela je vhodný veslársky trenažér. Trénuješ ním svaly celého tela a dá to zabrať aj kondičke.
-
phatres1994
Star
To je praveze zamer diskusie, ze aky trenazerheker napísal: 15 okt 2020, 12:18 Aky trenazer, cyklo ci bezecky pas? Ak cyklo, tak smart trenazer (wattmeter, magneticka zataz) ci klasicky (lankove nastavenie zataze)? Do akej ceny?
Nerad by som do toho vrazal stovky eur, pokial to je len kratkodobe vyuzitie. Nieco dobre v pomere cena/vykon
s parom činiek s roznymi kotucmi dokazes precvicit prakticky cele telo s nekonecnou zivotnostou nacinia, zatial co kazdy trenazer ma tu zivotnost znacne obmedzenu a nasledne vyzaduje bud servis alebo kompletnu vymenu. Taky veslarsky trenazer je super vec ale zabera vela miesta.
-
phatres1994
Star
Je taketo nieco podla vas dostatocne?
https://www.alza.sk/sport/acra-br2400-d ... ssionPosts
alebo
https://www.fitshop.sk/detail-produktu/ ... hodnotenie
https://www.alza.sk/sport/acra-br2400-d ... ssionPosts
alebo
https://www.fitshop.sk/detail-produktu/ ... hodnotenie
ženy maju myslim radsej bicykel ako veslarsky trenazer, spytaj sa priatelky na com by bola ochotna cvicit, zeny su vyberove..
-
phatres1994
Star
odmysliac priatelku, co z toho by bola lepsia volba?
ja mam radsej veslarsky, ked teda z tych dvoch
-
phatres1994
Star
myslis si, ze dany trenazer, ktory som postol vyssie bude schopny? alebo vies o niecom lepsom v podobnej cene?
Popripade lacnejsi rotoped a nejaku sadu ciniek k tomu.
Vdaka
Popripade lacnejsi rotoped a nejaku sadu ciniek k tomu.
Vdaka
Ja mám na veslovanie Kettler. Dá sa postaviť na stojáka, takže takto zaberie menej miesta než rotopéd. Počítaj s tým, že keď cvičís, tak potrebuješ aspoň 2-3 metre priestoru. Kettler nie je najlacnejší, ale najprv som mal od kamoša taký lacný random značky za nejakých 150€ a ten sa mi za 2 týždne rozpadol. 
Toto "veslovanie" je v podstate kardio. Ak chceš svaly, tak jedine normálna veža alebo lavička+činky.
Toto "veslovanie" je v podstate kardio. Ak chceš svaly, tak jedine normálna veža alebo lavička+činky.
-
phatres1994
Star
Nie, o svaly mi nejde. Tie su, ja skor potrebujem pocas zimy zotrvat vo forme a popripade zlepsit kondiciu, kedze fitka su zatvorene a behat v zime s ruskom sa mi nechce 
Miesas hrusky s jablkami. Cinky su na svalstvo a cyklo trenazer je kardio cize chudnutie a kondicka.gogo956 napísal: 15 okt 2020, 14:30 s parom činiek s roznymi kotucmi dokazes precvicit prakticky cele telo s nekonecnou zivotnostou nacinia, zatial co kazdy trenazer ma tu zivotnost znacne obmedzenu a nasledne vyzaduje bud servis alebo kompletnu vymenu. Taky veslarsky trenazer je super vec ale zabera vela miesta.
autor pisal: " Ide mi o celkove zatazenie tela ", s cinkami mozes cvicit aj na vytrvalost teda kondicku,
ale suhlasim ze veslarsky trenazer je komplexnejsi.
ale suhlasim ze veslarsky trenazer je komplexnejsi.
Tak ako pisal Patko, veslarsky kedze vysledok je viacucelovy.
Premyslam ze si kupim elipticky trenazer. Ma s nim niekto skusenost?
Davnejsie som pravidelne cvicil s rotopedom a nemal som nejake vyhrady ale segra si kupila elipticky a sikovna hracka to je.
Davnejsie som pravidelne cvicil s rotopedom a nemal som nejake vyhrady ale segra si kupila elipticky a sikovna hracka to je.