Mne osobne take pekne ciernovlasky
Aký typ ženy sa vám najviac páči?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Fuh,tak akoze,cierne vlasy...Ked vidím dlhé cierne vlasy,opálené hnedé telo,krásne poprsie,a hrubé pery,mám dost 
Mám rad holky,ktoré radi tancujú,tancujú na "hudbu" a nie na rap,hiphop atd. ,mám rád divé holky,tie co vedia co chcú,a po ulici chodia s otvorenými ocami,a nechodia len preto s chalanom,aby na niekoho zabudli,poprípade zo zábavy
Mám rad holky,ktoré radi tancujú,tancujú na "hudbu" a nie na rap,hiphop atd. ,mám rád divé holky,tie co vedia co chcú,a po ulici chodia s otvorenými ocami,a nechodia len preto s chalanom,aby na niekoho zabudli,poprípade zo zábavy
-
The Calvin
Star
Vystihol si to , co som ja nevedel napisatSSemteXX napísal:Fuh,tak akoze,cierne vlasy...Ked vidím dlhé cierne vlasy,opálené hnedé telo,krásne poprsie,a hrubé pery,mám dost
aj mne sa pacia velmi rysave baby, ale zasa aj ostatneSlimEm napísal:mna nehorazne pritahuju rysavky
-
Makovnik
Medium Professional
Ale fuj, hes s tym. Vytrhavas z kontextu diskusie a potom take hluposti ti z toho vyjdu. O.i. to bolo ako zart, len asi nepochopeny, zda sa.djxtreme napísal:hm,zaujimavy nazor...ty potom nebudes mat alebo si nemal problem s najdenim partnerky
![]()
to sa ti potom iste paci aj tato http://i43.photobucket.com/albums/e372/ ... _woman.jpg
-
Andi_Cibula
Addict
Re: JA RABBI
Niekomu na tom záleží, niekomu nie. Mne sa najviac páčia modrooké blondýny, poprípade iné svetlé typy (špinavy blond, zelene oči).kacjak116 napísal:Jedine co nechapem je zaradenie "typu" zeny podla faby vlasov *-*....
Akože páčia sa mi aj tmavé ženy niektoré, ale blue-eyed bloncky vyhrávajú.
takyto typ, to je moje
Zaujímalo by ma celkom, prečo niektorí ľudia zámerne vyhľadávajú farebne opačních jedincov a niektorí zase farebne príbuzných ? (tak ako ja)
-
mehmed
Darca
hmmmmmmm...... na prvý pohľad si všímam hlavne chôdzu, dĺžku vlasov [ dlhé vlnkaté vlasy sú kruto sexy], pokožku [samozrejme najlepšie v lete] a žiadaný = netupý výraz tváre. Porovnávam ju so svojím ideálom - letná mesačná noc, prázdna lúka, uprostred strom [podľa možnosti dub] a od stromu sa ku mne približuje s rozpustenými vlasmi vo voľných tenkých ŠATÁCH táto "deva". A aj keď je prítmie a moje čapíky nefungujú, viem, že vlasy má hrdzavé... oooooooooooch 
pozn.: Ja ťa nájdem!!!
pozn.: Ja ťa nájdem!!!
-
Majro
Light Star
tak zas to sa neda povedat, ze kto je vysneny typ atd.. napr. ked uvidim proste nejaku proste "Samicu" blondynku, tak si hovorim, ze presne toto sa mi lubi atd.. ale o nejake dva dni zas uvidim este lepsiu ciernovlasku tak zas sa zmeni moj "oblubeny" typ.. takze podla vlasov by som to rozhodne asi neurcoval.. iba ak tak ucesu 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Aby som nezabudol, špeciálne miesto v mojom "hodnotení" majú červenovlásky...P41NK1LL3R napísal:Nedá sa presne určiť môj obľúbený "typ ženy" (len by som sa pri poznávaní obmedzoval), čiže ani štýl obliekania neviem odhadnúť, všeobecne sa mi ale veľmi páčia ženy s dlhými tmavými vlasmi a tmavými očami...
-
The Calvin
Star
Myslim si ze ci je alebo nieje je jedno pretoze zda sa mi a je to asi tak ze skôr povie neake dievca ze take dievcata su pekne ako by mal neaky typek povedat ze taky typ chlapcov je peknyplasmon napísal:segenica:Inak nic ma do toho nie je, ale mam jeden dotaz si lesba(prepacte za ot, ale nedalo mi sa nespytat)